دارالافتای مصر به جدل حرام بودن استفاده از مشتقات خوک برای تولید واکسن کرونا پایان داد

دارالافتای مصر اعلام کرد: عنصر گرفته شده از چربی خوک به دلیل تغییر ماهیت شامل استحاله می شود و از حکم حرام خارج می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روسیا الیوم، «خالد عمران» دبیرکل فتوای دارالافتای مصر درباره ممنوعیت استفاده از مشتقات خوک در تولید واکسن ضد کرونا، گفت: عنصر گرفته شده از چربی خوک وقتی با تغییرات شیمیایی روبه رو شود، استحاله رخ می دهد و از حکم حرام و نجاست خارج می شود.

 

عمران افزود: آنچه مربوط به استفاده از ژلاتین گرفته شده از خوک در واکسن ضد کروناست، در این حکم جای دارد. زیرا ماهیت شیمیایی آن از وضعیت اصلی اش متفاوت می شود.

 

وی ادامه داد: ماموریت کنونی ما حل مشکل و بحران است نه افزایش آن. این رویکرد و پیام دارالافتای مصر است که به اتفاق آرا اعلام شده است.

 

عمران ادامه داد: برخی از ممنوعیت استفاده از ژلاتین گرفته شده از خوک پرسش کردند که حلال یا حرام است. این مسئله جای تقدیر است. مقایسه این رویکرد به روش حضرت محمد(ص) است. که به ما دستور داد که به امور بزرگ بپردازیم و امور کوچک را رها کنیم.

 

عمران از همگان خواست تا با تلاش و همت و همکاری شیوع ویروس کرونا را که جهان را دربرگرفته است، حل کنند.

 

گفتنی است، استحاله در فقه اسلامی تغییرکلی در ماهیت جنس چیزی از حالت قبلی به حالتی دیگر است. به همین دلیل اگر یک جنس نجس تغییر ماهیت بدهد و به جنس دیگر تبدیل شود، پاک می شود و می گویند در این حالت استحاله شده است.

کد خبر 1007122

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha