حجت الاسلام مصطفی شجاعیان، معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در این زمینه به خبرنگار شبستان در یاسوج گفت: به دلیل کمبود اعتبارات و امکانات از 252 مدرسه قرآنی، 200 مدرسه قرآنی در سراسر استان راه اندازی می شود که دانش آموزان در اوقات فراغت خود در این مدارس آموزش می بینند.
حجت الاسلام شجاعیان افزود: آموزش عمومی قرآن کریم به آموزش و پرورش واگذار شده است که زمینه ای برای آموزش قرآن کریم به دانش آموزان، فرهنگیان و اولیاء است.
معاون آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با فعالیت های مدارس قرآنی تصریح کرد: فعالیت های این مدارس در زمینه قرائت، حفظ قرآن، تفسیر قرآن و گفتمان های دینی و داستانی است.
حجت الاسلام شجاعیان ابراز کرد:در هر شهرستان 18 کلاس حفظ قرآن راه اندازی می شود که 20 درصد از دانش آموزان هر مدرسه به صورت حفظ پلکانی قرآن کریم، حداقل یک جزء تا دو جزء قرآن را حفظ می کنند.
وی ادامه داد:پیش بینی شده است که در سال 90 ،حداقل سه محفل قرآنی در مساجد و مدارس با مشارکت عموم مردم و همچنین در مدارس شبانه روزی هفته ای یک بار مراسم ترتیل قرآن برگزار شود.
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در پایان گفت:برای توسعه قرآن کریم در جامعه، یابد در سراسر استان ها به مربیان قرآن آموزش و پرورش آموزش داده شود و دستگاه های فرهنگی و سازمان هاباید موسسات قرآنی را حمایت کنند.
پایان پیام/
نظر شما