به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، حبیب الله دهمرده در ادامه جلسه علنی صبح امروز سه شنبه 2 دی در توضیح سوال خود از وزیر ارتباطات در مورد برقراری شبکه فیبر نوری در استان های محروم گفت: متاسفانه اختلاف زیادی میان نقاط برخوردار و کم برخوردار در بحث برگزاری کلاس های مجازی و آموزشی در کشور به دلیل ضعف زیرساخت های ارتباطی وجود دارد. مناطق کم برخوردار چه جرمی مرتکب شده اند که در این مناطق زندگی می کنند؟
نماینده مردم زابل، زهک و هیرمند در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان به اندازه پنج استان کشور ظرفیت دارد اما همواره به عنوان یک استان دیده شده است، اظهار داشت: این نوع نگاه باعث عقب ماندگی تاریخی سیستان و بلوچستان شده است. آقایان توضیح دهند که این استان در کدام شاخصه آموزش عالی در رتبه های بالا قرار دارد، همواره ما از آخر اول بودیم چرا که همسایه کشورهایی چون افغانستان و پاکستان هستیم.
دهمرده تصریح کرد: زمانی که در کرمان استاندار بودم یک روستا آنتن دهی نداشت، با پیگیری های چند روزه این روستا مشکل اش رفع شد، چرا باید وزرا بعد از فشار آوردن به فکر حل مشکلات بیفتند؟ آیا حق مناطق و استان های کم برخوردار نیست که همانند سایر استان های کشور به آنها نگاه کنند؟
وی با اشاره به مشکلات دانش آموزان استان سیستان و بلوچستان در بحث آموزش مجازی گفت: آیا نباید این دانش آموزان درس بخوانند و در کنکور همانند سایر دانش آموزان کشور درس بخوانند و رقابت کنند؟ روز به روز شکاف آموزشی در کشور به دلیل زیرساخت ها بیشتر می شود. کار به جایی رسیده است که عناصر ضد انقلاب داخلی و خارجی از مشکلات زیرساختی آموزشی در سیستان و بلوچستان فیلم تهیه می کنند و علیه جمهوری اسلامی ایران پخش می کنند.
نماینده زابل در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در 50 کیلومتری شهر زابل نیروگاهی وجود دارد که مهندسان آن به دلیل عدم آنتن دهی نمی توانند با خانواده های خود در ارتباط باشند. چند قاچاقچی نیز در این مناطق حضور دارند و همین باعث نگرانی خانواده های این مهندسان و کارکنان این نیروگاه شده است. چرا نباید مشکلات فیبر نوری در این مناطق حل شود تا همه اقشار دسترسی به اینترنت داشته باشند؟
نظر شما