غربالگری ۹۰۰  هزار خانوار تهرانی در طرح شهید سلیمانی/انتقام سخت نیازمند صبر و برنامه‌ریزی سخت‌تر است

انتقام سخت نیازمند صبر و برنامه‌ریزی سخت‌تر است، غربالگری ۹۰۰ هزار خانوار تهرانی در طرح شهید سلیمانی، چهار هزار روستا تا پایان سال به شبکه فیبر نوری متصل می شوند، بخش عمده‌ای از مشکلات به تحریم ارتباط ندارد برخی از اخبار سیاسی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، انتقام سخت نیازمند صبر و برنامه‌ریزی سخت‌تر است، غربالگری ۹۰۰  هزار خانوار تهرانی در طرح شهید سلیمانی،  چهار هزار روستا تا پایان سال به شبکه فیبر نوری متصل می شوند، بخش عمده‌ای از مشکلات به تحریم ارتباط ندارد از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در سه شنبه دوم دی است.

انتقام سخت نیازمند صبر و برنامه‌ریزی سخت‌تر است

کتابخانه مجلس شورای اسلامی در چهاردهمین نشست از سلسله نشست‌های "دوشنبه‌های اندیشه" با حضور حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس و مدیرکل بین الملل، نقش مجلس شورای اسلامی در "انتقام سخت" را مورد بررسی قرار داد.

حسین امیرعبداللهیان در نشست "انتقام سخت" و در آستانه سالگرد ترور آمریکایی سردار سلیمانی در پاسخ به سوالی درباره نقش مجلس درخصوص انتقام سخت به شهادت رساندن سردار سلیمانی و اینکه چگونه از ظرفیت‌های مجلس در این امر می‌توانیم استفاده کنیم، گفت: مجلس براساس جایگاه تقنینی و نظارتی که دارد به خوبی توانست از این ظرفیت‌ها استفاده کند و قطعا از این جایگاه در آینده استفاده بهتری هم خواهد شد. اما آنچه مسلم است انتقام سخت نیازمند صبر است و نیازمند برنامه‌ریزی سخت‌تر.

وی ادامه داد: آیت الله رئیسی قاضی ویژه‌ای را برای رسیدگی به پرونده ترور سردار سلیمانی تعیین کرده اند و مقامات قضایی ما در سفر به کشور عراق توانسته اند مستنداتی در این خصوص جمع‌آوری کنند.

امیرعبداللهیان در ادامه افزود: دولت وظایفی دارد و اقداماتی خوبی را در حوزه حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه انجام داده است، ولی هیچ کدام از این‌ها در تراز جایگاه سردار سلیمانی نیست.

وی افزود: علاوه بر فضای حمایتی کامل مجلس در این موضوع، شخص قالیباف از همرزمان و دوستان نزدیک سردار سلیمانی هستند و انگیزه بسیار زیادی در این رابطه دارند.

دستیار ویژه رئیس مجلس با اشاره به نقش مجلس درخصوص انتقام سخت، خاطرنشان کرد:وظیفه اصلی قوه مقننه در حوزه قانونگذاری است و هرچه قوانین بازدارنده تری در این حوزه تصویب شود، کمتر شاهد اتفاقات ناگواری مثل آنچه که اخیراً در مورد شهید فخری‌زاده رخ داد، خواهیم بود.

وی تصریح کرد: وقتی خلا قانونی وجود داشته باشد دشمن از این خلاء استفاده می‌کند، همانطور که از شکاف‌های امنیتی استفاده می‌کند؛ از این منظر مجلس می‌تواند اقدامات بزرگی انجام دهد که همین امر در حال انجام است.

 

۹۰۰ هزار خانوار تهرانی در طرح شهید سلیمانی غربالگری شدند/ یک سوم ساکنین تهران توسط بسیجیان آموزش داده شدند

سردار سرتیپ دوم پاسدار حسن حسن زاده فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ در برنامه امشب تهران ۲۰ درباره طرح شهید سلیمانی که برای کنترل بیماری کرونا اجرا شد، اظهار کرد: این طرح یک طرح ملی است که بین سپاه، بسیج و مجموعه وزارت بهداشت در حال اجراست. بیش از ۴۰ روز است که این طرح آغاز شده و کارشناسان وزارت بهداشت  موضوعات و مشکلاتی را مبنی بر اینکه مراجعات دیرهنگامی بیمارستان‌ها داشتیم مطرح کرده اند.

 

وی ادامه داد: در روز‌های گذشته طبق گفته معاون وزیر بهداشت در صدا و سیما میزان افراد بستری شده افزایش پیدا می‌کرد و از طرفی شیوع بیماری کرونا در اعضای خانواده نیز در حال افزایش بود. تردد این افراد برای رسیدن به درمانگاه‌ها و بیمارستان‌ها باعث می‌شد تا در نقش افراد ناقل بیماری این ویروس را به سایر مردم انتقال دهند.  

 

سردار حسن زاده گفت: در طرح شهید سلیمانی موضوع مدنظر همه افراد حاضر در این طرح محله محور  کردن درمان و پیشگیری بود و به این منظور باید به شبکه بهداشت و درمان کمک می‌کردیم تا در محله‌ها بیشتر فعال باشند. در همین راستا آن‌ها می‌بایستی تا جایی که امکان داشت تردد مردم را برای مشاوره‌های پزشکی و درمانی آن‌ها کاهش می‌دادند. برای این طرح تیم‌های ما به فضل الهی شکل گرفته و ما ۳ نوع گروه را در طرح شهید سلیمانی داریم.

 

وی افزود: یکی از این گروه‌ها گروه‌های مراقبتی هستند که سازماندهی آن‌ها با بسیج و آموزش آن‌ها نیز با وزارت بهداشت است و در مراکز بهداشتی به کادر درمان یاری می‌رسانند. البته تعداد مراکز بهداشت در شهر تهران نسبت به جمعیت این شهر بسیار کم است که برای رفع این مشکل با همکاری شهرداری تهران، آموزش و پرورش و مساجد مراکز بهداشت را توسعه دادیم و بخش قابل توجهی از این مراکز افزایش پیداکرده و مجهز شده اند. ما در حوزه گروه‌های مراقبتی بیش از یک هزار گروه را ساماندهی کرده ایم که  پس از آموزش در حال کمک به کادر درمانی کشور هستند. 

 

فرمانده سپاه تهران بزرگ با بیان اینکه یکی دیگر از گروه های حاضر در این طرح، گروه های حمایتی هستند، اظهار کرد: تیم های حمایتی را در بسیج تشکیل دادیم که کار آن ها مراجعه به درب منازل مردم و ارائه آموزش های مختصر با یک بروشور کامل به خانواده های تهرانی است. در این بروشور ها علاوه بر تاکید بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی، مجموعه ای از توصیه هایی که باید خانواده ها درباره جلوگیری از بیمار شدن و کارهایی که باید در هنگام مواجهه با علائم بیماری کرونا بدانند در این بروشور ها ارائه شده است. 

 

چهار هزار روستا تا پایان سال به شبکه فیبر نوری متصل می شوند

محمد جواد آذری جهرمی در ادامه جلسه علنی امروز سه شنبه 2 دی مجلس شورای اسلامی و در پاسخ به سوال نماینده زابل در مورد عدم برخورداری استان های کمتر برخوردار از شبکه فیبر نوری گفت: دغدغه شما کاملا درست است و رویکرد مجلس نیز مبتنی بر این بوده است که بندی از برنامه ششم توسعه که در آن تصریح شده است 80 درصد روستاهای بالای 20 خانوار به شبکه فیبر نوری متصل شوند، اجرایی شود. شرایط کرونایی ضرورت اجرای این موضوع را دوچندان کرد و ما با همکاران مان در وزارت ارتباطات نیز این مسئله را پیگیری و دنبال کردیم.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در حال حاضر از مجموع 39 هزار و 50 روستای بالای 20 خانوار 35 هزار روستا متصل به شبکه فیبر نوری هستند، اظهار داشت: برای چهار هزار روستای دیگر نیز برنامه ریزی شده است تا پایان سال به شبکه فیبر نوری متصل شوند. نرم اتصال روستاهای سیستان و بلوچستان به اینترنت از روستاهای دیگر کمتر است و ما به دنبال این هستیم که سرعت کار در این مناطق را افزایش دهیم.

 

وی اضافه کرد: در حال حاضر در استان سیستان و بلوچستان مجموعا 12 هزار کیلومتر فیبر نوری پیش بینی شده است که هفت هزار و 300 کیلومتر در مجموعه شرکت مخابرات ایران است و از این تعداد چهار هزار کیلومتر در این دولت اجرایی شده است. ما معتقدیم سیستان و بلوچستان به ظرفیت های بیشتری در بحث فیبر نوری نیاز دارد و به همین دلیل  از دولت خواسته ایم که صد میلیارد در این رابطه اختصاص دهد تا عقب ماندگی این استان در این زمینه پوشش داده شود و امیدواریم تا اردیبهشت ماه این پروژه تکمیل شود.

 

معاون نخست وزیر آذربایجان به تهران سفر می‌کند

سیدعباس موسوی سفیر کشورمان در باکو در توییتی نوشت: ‏ شاهین مصطفی یف معاون نخست وزیر آذربایجان فردا در صدر هیاتی اقتصادی به ایران سفر می‌کند.


در این سفر که پرویز شهبازاف وزیر انرژی و چند تن از مقامات آذربایجان نیز حضور دارند، در خصوص آخرین وضعیت همکاری‌های دو کشور، بویژه در حوزه آب، برق و انرژی گفتگو و تبادل نظر خواهد شد.

 

بخش عمده‌ای از مشکلات به تحریم ارتباط ندارد

محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با بیان این مطلب گفت: در مجموع دو عامل کلان بر مشکلات اقتصادی کشور، مثل تورم و گرانی یا گرانفروشی اثر گذار است، یکی تصمیات ساختاری در اقتصاد کشور و دیگری بحث نظارت و قیمت گذاری‌ها و تنظیم بازار.


پورابراهیمی تاکید کرد: در مورد گرانی یا گرانفروشی کالا‌های اساسی و سبد مصرفی خانوار، نبود نظارت دقیق و کافی یا مستمر، نقش عمده دارد، در سایر کالا‌ها عامل ساختاری مؤثرتر است.


این نماینده مجلس با بیان این که عامل ارز از متغیر‌هایی است که نمی‌توان آن را در اقتصاد نادیده گرفت افزود: اصلاح علمی و تخصصی فرایند عرضه و توزیع کالا مانع به وجود آمدن دلال یا واسطه گری مخرب و مشکلات دیگر می‌شود والا روش دستوری برای کنترل قیمت‌ها هیچ وقت جواب نمی‌دهد.


پورابراهیمی تاکید کرد: باید در کنار اصلاح فرایند عرضه و توزیع کالا، جنس نظارت هم از سنتی به الکترونیکی تغییر کند.


رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین در خصوص اصلاح نظام صنفی گفت: پیشنهادی یا لایحه‌ای در این مورد ما دریافت نکرده ایم به رغم جلساتی که مستمرا برگزار می‌شود، اما به هر حال اصلاح نظام قانون صنفی را متناسب با شرایط امروز کشور در دستور کار قرار داده ایم و هر پیشنهادی را در این مورد بررسی خواهیم کرد.

 

 

کد خبر 1006411

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha