جشنواره «رزق حلال» در زنجان برگزار می شود

رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان از برگزاری جشنواره رزق حلال در چهار مرحله و در آینده ای نزدیک در استان زنجان خبر داد.

مهدی عباسی، رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان با اشاره به برپایی جشنواره رزق حلال در زنجان به خبرنگار شبستان گفت: این جشنواره در چهار مرحله، اعلام فراخوان جهت دریافت مقالات و انجام مصاحبه‌ها و داوری و نیز دسته‌بندی این آثار، معرفی افراد و مقالات برگزیده و در مرحله سوم برگزاری سمینار تخصصی و همایش تجلیل از صاحبان مقالات برگزیده و همچنین کاسبان روزی حلال از اصناف و نهادهای مختلف جامعه و معرفی و شناساندن آن‌ها به جامعه جهت الگوسازی و فرهنگ‌سازی دوری از حرام و کسب روزی حلال برگزار می شود.
 

عباسی اظهار کرد: در مرحله چهارم، کل مطالب و اطلاعات ارزشمند جمع‌آوری شده و از طرق مختلف در مراحل قبل توسط کمیته اجرایی و با هماهنگی کمیته داوران جهت تولید و انتشار محتوای جشنواره طبقه‌بندی خواهند شد.
 

وی خاطر‌نشان کرد: انتشار مصاحبه‌ها، فیلم‌های مستند از وقایع و اتفاقات واقعی در زندگی افراد، کتاب و ویژه‌نامه تخصصی توسط کمیته مستندسازی، از نتایج این طرح خواهد بود.
 

به گفته این مقام مسئول، توجه و عنایت مقام معظم رهبری به موضوعات اقتصادی در راستای تحقق اهداف سند چشم‌انداز و استراتژی‌های کلان کشور و نیز نام‌گذاری سال‌‌جاری تحت عنوان «جهاداقتصادی»، نشان‌دهنده عزم راسخ این نظام در توسعه اقتصادی کشور و از جمله مواردی است که باید بسیار مورد اهتمام قرار گیرد.
 

عباسی تصریح کرد: آنچه در این میان از اهمیت بالایی برخوردار است، درک مفهوم و معنای روح پیام رهبر معظم انقلاب در این نام‌گذاری‌هاست که ‌باید مورد توجه مسئولان اجرایی قرار گیرد، لذا انتظار می‌رود اندیشمندان و متفکران، این نامگذاری‌ها را به منزله هدف نهایی مورد توجه قرار داده و برای رسیدن به اهداف فوق، اقدام به شاخص‌سازی کنند.
 

این مقام مسئول، ادامه داد: در سال جهاداقتصادی، ضرورت دارد تا دستگاه‌های اجرایی و ارگان‌های تأثیرگذار، اقدام به شاخص‌سازی در اهداف خرد و کلان عرصه‌های مختلف اقتصادی کنند.
 

عباسی، یادآور شد: جهاد‌دانشگاهی استان زنجان با درک این ضرورت و توجه به رسالت فرهنگی خویش و نیز ضرورت فعالیت در عرصه‌ فرهنگی و تبیین اهمیت روزی حلال، جشنواره سالانه «رزق حلال» را در جهتی تنظیم کرده است تا آفات روحی و جسمی مال حرام را تبیین کرده، پرده از چهره زشت آن برداشته و میوه‌های ناخوشایند آن‌را معرفی کند.
 

وی ابراز کرد: به همین خاطر در این جشنواره کوشش شده است تا با مشاوره و راهنمایی علمای دینی، پس از مطالعه دقیق و بررسی کامل، افراد و کاسبان روزی حلال در اصناف و مشاغل گوناگون برای الگوسازی و تبیین الگوهای کسب رزق حلال به جامعه معرفی شوند.
 

رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان، ضرورت این طرح را آگاهی‌بخشی افراد از زمینه‌ها و عوامل کسب مال حلال عنوان کرد و گفت: هدف این جشنواره فرهنگ‌سازی و تدوین الگوها و شاخص‌های کسب روزی حلال و معرفی آنها جهت شناساندن این الگوها به جامعه است.
 

وی افزود: از آنجایی‌که مال حرام پیوسته در روح و روان آدمی تأثیرات منفی می‌گذارد، سعی بر این است تا بر اساس موضوعات مختلف ارائه شده در جشنواره، افرادی که نمی‌خواهند آلوده به حرام‌خواری شوند، از آن بهره کافی برده و عوامل و زمینه‌های گرفتاری در مال حرام را بشناسند.
 

این مقام مسئول، تصریح کرد: از مجموعه‌ آیات و روایات این‌گونه استنباط می‌شود که انسان باید در کسب روزی خود دقت کند تا حلال بوده و اثرات آن در قلب و روح وی، نورانیت و لطافت باشد تا عباداتش نیز مقبول درگاه حضرت حق واقع شود.


عباسی به نحوه برگزاری جشنواره «رزق حلال» اشاره کرد و یادآور شد: این جشنواره در چهار مرحله اجرایی تدوین و برنامه‌ریزی شده است که کمیته اجرایی آن شامل دانشجویان و طلاب علاقه‌مند بوده و هیئت داوران نیز متشکل از علماء، روحانیون، اساتید حوزه و دانشگاه می‌باشد که زیر نظر دبیرخانه جشنواره فعالیت خواهند کرد.


وی ادامه داد: در جشنواره «رزق حلال» سعی بر این است که ضمن الگوسازی و شناساندن ضرورت‌های کسب روزی حلال، جهت معرفی بیشتر و شناساندن شاخص‌های برتر، محتوایی ارزشمند و مستند نیز تولید و ارائه گردد که این امر به صورت مستمر و دقیق از همان روزهای نخست توسط کمیته اجرایی انجام خواهد شد.


پایان پیام/

کد خبر 100437

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha