به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، « غلامرضا قنبری راد» در نشست خبری خود با اصحاب رسانه که با موضوع ایمنی ساختمان های بلند مرتبه و جرایم فضای مجازی برگزار شد؛ با بیان اینکه سن استفاده از فضای مجازی به دلیل استفاده دانش آموزان در شرایط کرونا برای فراگیری آموزش دروس پایین آمده است؛ افزود: لذا ما در این زمینه علاوه بر برخوردهایی که در جرایم فضایی صورت می گیرد در زمینه پیشگیری باید فعال تر شوبم.
معاون دادستان عمومی و انقلاب خراسان رضوی با اشاره به افزایش میزان جرایم فضای مجازی نسبت به سال گذشته؛ گفت: در اسفند ماه ما مکاتبه ای با آموزش و پرورش داشتیم و استفاده از بستر شبکه های خارجی را ممنوع اعلام کردیم اما متاسفانه علاوه بر افزایش میزان جرایم سن مرتکبین جرایم فضای نیز پایین آمده است.
وی افزود: در این زمینه اطلاع رسانی مردمی بسیار مهم است، پدر و مادرها نظارت و مراقبت ببشتری به فرزندان خود داشته باشند. همانطور که می دانید شبکه های خارجی صرف نظر از آموزش در دسترس بچه ها قرار گرفته که تنها برای عدم ایجاد مشکل برای بچه ها نظارت توسط پدر و مادر است البته مسئولین مربوطه باید با ایجاد رغبت مردم را به سمت شبکه های داخلی سوق دهیم و برای کاهش آسیب ها به فرزندان پیشگیری در این زمینه را بیشتر کنیم.
قنبری راد با بیان اینکه جرایم اقتصادی فضای مجازی با اقدامات صورت گرفته، از جمله فعال کردن رمز پویا در سال جاری ٤٠ درصد کاهش را نشان می دهد؛ گفت: آسیبهای فضای مجازی جدی است و فعالان فضای مجازی باید در حوزه پیشگیری کمک کنند تا بتوانیم جلو آسیبها را بگیریم؛ همچنین تاکنون بیش از ٥٠٠ سایت قمار و شرط بندی توسط این دادسرا مسدود شده است اما با توجه به اینکهاغلب مجرمان خارج از کشور هستند برای دستگیری آنها باید دستگاه های مختلف در این حوزه ورود کنند.
معاون دادستان مشهد با اشاره به اینکه ما در مشهد به عنوان کلانشهرمذهبی با جمعیت ۴ میلیون جمعیت و ۲۵ میلیون زائر قریب به ۱۳ سال است که طرح تفصیلی برای مشهد نداریم و این یک آسیب برای ساخت و ساز های بی رویه در مشهد است؛ در خصوص اقدامات صورت گرفته توسط قوه قضائیه در حوزه شهر سازی؛ اظهار داشت: از حدود دو سال گذشته کمیته صیانت از حریم کلانشر مشهد برای حفظ حقوق بیت المال در راستای جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز تشکیل شد.
قنبری راد با بیان اینکه داشتن طرح های تفصیلی مهمترین نیاز در حوزه شهرسازی کلانشهر مشهد است، افزود: طرح های تفصیلی مشهد قرار بود تا دی ماه امسال آماده شود اما در این خصوص با سلیقه ای عمل کردن، هنوز این طرح ها آماده نشده است و با توجه به اینکه شهرداری و اداره مسکن و شهرسازی باید در حوزه طرح های تفصیلی پاسخگو باشند و اینکه طرح های تدوین شده رد و مشاوران خلع ید شوند تحمیل هزینه به شهر است.؛ لذا سازمان بازرسی هم در حوزه طرح تفصیلی ورود کرده که امیدواریم این ورود جدی باشد.
وی در خصوص طرح منفصله توس نیز گفت: در این طرح قرار بر این بود ۳۳۰۰ هکتار از اراضی کشاوری در داخل محدوده تعریف شود که ورود ما در این حوزه با همان چالشی که در طرح تفصیلی مواجه بودیم، مواجه شدیم و بر اساس بررسی ها در شورای حفظ حقوق بیت المال استان مشخص شد سودچویانی در این خصوص وجود دارد لذا با ارتباط با استانداری تلاش می کنیم حدود 2 هزار هکتار از زمین های کشاورزی از زمین های توس جدا شود.
معاون دادستان عمومی و انقلاب خراسان رضوی در خصوص عدم نظارت در افزایش اجاره بهای منازل گفت: در این مورد خلا قانونی وجود دارد و اگر قانون مالیات بر خانه های خالی تصویب مصوب شود در کاهش قیمت مسکن و اجاره بها اثرگذار خواهد بود.
قنبری راد با اشاره به دریافت حدود ٢٠٠ میلیارد تومان برای پروانه و تخلفات پروژه توسط شهرداری در پروژه مشهد مال بیان کرد: متاسفانه چند برابر این مبلغ باید برای حل مشکلات پیش روی این پروژه در منطقه نظیر عواقب ترافیکی و زیست محیطی هزینه شود.
وی ساخت و سازهای غیرمجاز در حال ساخت باید طبق قانون تخریب شود اما جهادکشاورزی در مشهد با توجه به سرعت ساخت و سازهای غیرمجاز در این شهر ابزار و تجهیزات کافی برای تخریب ندارد که با استفاده از ظرفیت سایر دستگاه ها، رای های قلع و قمع پیگیری می شود.
نظر شما