به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، مهندس کیومرث کلانتری، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه، در کارگاه آموزشی نظام های نوین مدیریت فناوری اطلاعات که با حضور مدیران استان در آمفی تئاتر استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: هم اکنون 322 خدمت در سطح استان به صورت الکترونیکی ارائه می شود و علاوه بر انجام این خدمات در دفاتر پیشخوان دولتی شهری، 204 دفتر ICT روستایی نیز در استان فعال هستند.
وی با بیان اینکه ارائه خدمات به صورت الکترونیکی یکی از اهداف و برنامه های دولت خدمتگزار در تمامی استان های کشور است، یادآور شد: هم اکنون 90 دستگاه استانی و 634 نمایندگی دستگاه های استانی در سطح استان به شبکه دولت متصل هستند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه، در ادامه با اشاره به ضرورت تحول در نظام اداری کشور، گفت: برای ایجاد این تحول 10 برنامه تدارک دیده شده که اولین برنامه آن استقرار دولت الکترونیک است.
وی با بیان اینکه تکلیف داریم به سمت تحول در نظام اداری و توسعه خدمات الکترونیکی برویم، افزود: در استان کرمانشاه اقدامات خوبی در زمینه ایجاد زیرساخت های استقرار دولت الکترونیک انجام شده است.
کلانتری، طراحی و اجرای دیتا سنتر استانی، ایجاد زیرساخت برای صدور کارت هوشمند ملی، تجمیع قبوض و توسعه خدمات الکترونیکی توسط دستگاه های اجرایی را از برنامه های آتی استان عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کرمانشاه، وی در ادامه با اشاره به پیشرفت های علمی کشورمان، اظهار داشت: ایران در حال حاضر رتبه 21 تولید علم را در دنیا دارد و رشد تولید آن در ایران 11 برابر متوسط جهانی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه، افزود: همین پیشرفت ها و رشد علمی در کشور است که دشمنان نظام را عصبانی کرده که در نهایت از شدت درماندگی ترور دانشمندان و نخبگان علمی ما را در پیش می گیرند.
پایان پیام/
نظر شما