به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در گچساران، امروز یکشنبه (۱۶ آذر) چهارمین جلسه قرارگاهی طرح سردار شهید «قاسم سلیمانی» با حضور فرماندار، فرمانده سپاه ناحیه لنده، فرمانده انتظامی، رئیس شبکه بهداشت و درمان، نماینده دادستانی، شهردار، اتاق اصناف، پلیس راهور و جمعیت هلال احمر شهرستان لنده برگزار شد.
در ابتدای این جلسه فرمانده سپاه ناحیه لنده با اشاره به روند اجرایی طرح سردار شهید قاسم سلیمانی گفت: این طرح در هفت محله شهرستان لنده در سه کار گروه تخصصی با مشارکت مستقیم بیش از 150 نفر از بسیجیان در حال اجرا است.
«روح الله ویسی» تصریح کرد: تا کنون تیم های تخصصی با حضور فعال و شبانه روزی خود در حال خدمت رسانی به مردم و اجرای این طرح هستند که در همین مدت کم، آثار و پیامد های خیلی خوبی به همراه داشته است.
وی افزود: بیش از 135 مورد بازرسی از کسبه بازار انجام شده و بیش از 9 میلیون تومان به بیماران نیازمند کرونایی که به لحاظ معیشتی دچار مشکل بودند، کمک شده است.
فرمانده سپاه لنده، اظهار کرد: از سوی سردار هاشمی پور بیش از پنج هزار ماسک به قرارگاه سردار سلیمانی تحویل داده شد که تحویل تیم های تخصصی و بیماران نیازمند داده خواهد شد.
وی افزود: در بحث رسانه ای کردن مباحث کاری طرح سردار سلیمانی، متاسفانه ضعف داریم که باید این نقیصه بر طرف شود.
ویسی اذعان کرد: در بحث کمک های معیشتی به بیماران کرونایی، نیازمند حمایت ویژه بنیاد علوی هستیم که امیدواریم این مهم از سوی بنیاد انجام شود.
وی افزود: برخورد با نانوایی ها و برخی از سوپر مارکت ها و آرایشگاه های زنانه که قوانین صنفی را رعایت نمی کنند در دستور کار است که تیم های تخصصی به این موضوع ورود خواهند کرد.
قطع زنجیره بیماری
در ادامه نیز فرماندار شهرستان لنده با تبریک روز دانشجو و اهمیت قرارگاه عملیاتی طرح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: جلسات مختلفی در سطح کلان و استان در حال برگزاری است که عمده این جلسات در حوزه پیشگیری و تامین سلامت مردم است.
خدادوست موسوی، اظهار کرد: وضعیت شهرستان ما به نسبت سایر شهرستان ها مطلوب تر است که حاصل تلاش همه ادارات و نهادها است که امروز وضعیت ما زرد است.
وی افزود: همدلی و همکاری خیلی خوب ادارات و نهادها در حوزه های مختلف می تواند عاملی برای کاهش و قطع زنجیره بیماری شود.
فرماندار شهرستان لنده تصریح کرد: بسیج و سپاه یک ظرفیت خیلی خوب برای مجموعه حاکمیت به خصوص دولت است که در این بیماری در حوزه طرح محله محور می تواند خیلی موثر باشد.
موسوی اظهار کرد: در هر منطقه ای ۱۵ نفر به صورت یک تیم منسجم و هماهنگ در هفت منطقه عملیاتی در حال کار هستندکه ما حصل این تلاش ها کاهش و قطع زنجیره بیماری خواهد شد.
این مقام اجرایی گفت: حمایت ویژه دستگاه قضایی و برخورد قاطع با عاملین متخلف در روند اجرایی این طرح باعث کاهش روند بیماری خواهد شد.
فرماندار لنده افزود: وضعیت موجود شکننده است و نباید غفلت کنیم چرا که حاشیه امنی در این حوزه نداریم و تیم های موجود باید ساماندهی بهتر شوند و نیازمندی های روزانه آنان باید لحاظ شود و همه ادارات موظف هستند و باید پای کار باشند.
موسوی یادآوری کرد: چالش ها و مشکلات موجود در سطح شهرستان باید شناسایی و بازار به صورت مرتب رصد شده و اگر جایی نیاز باشد باید پلمپ شود.
وی افزود: در بحث آرامستان باید همکاری و تعامل شایسته ای از سوی همه اداره ها انجام شود و در بحث دفن افراد کرونایی هیچ فردی حق دخالت ندارد و باید شهرداری برابر قانون کفن و دفن افراد کرونایی کار کند و برخورد قاطع انجام شود.
فرماندار لنده، اذعان کرد: رسانه ای کردن این مباحث یکی از نیازهایی است که باید با تعامل و همکاری بیش از پیش با مطبوعات انجام شود.
موسوی اظهار کرد: در بحث فضای مجازی علی رغم مشکلاتی که هست و عمق محرومیت ها واقعا زیاد است، ولی کارهای خیلی خوبی در حال شکل گیری است که متاسفانه رسانه ای نمی شود.
فرماندار شهرستان لنده در پایان خاطر نشان کرد: نباید مشکلات را وارونه جلوه دارد و انتظار داریم که این مهم از سوی مسئولان مورد جدیت قرار گیرد.
در ادامه نیز برخی از مسئولان به اظهار نظر برای پیشبرد روند اجرایی این طرح پرداختند.
نظر شما