به گزارش خبرگزاری شبستان کردستان، ۲۷ دی ماه ۱۳۹۸ بود که رهبر معظم انقلاب اسلامی در خطبههای نماز جمعه اعلام کردند: «باید ملّت ایران و مسئولین کشور تلاششان برای قوی شدن کشور و قوی شدن ملّت باشد، با اتّحاد، با حضور، با صبر و استقامت و با کار سخت و پرهیز از تنبلی؛ این اگر [محقّق] شد، به توفیق الهی، به فضل الهی، ملّت ایران در آیندهی نه چندان دوری آنچنان خواهد شد که دشمنان حتّی جرئت تهدید هم پیدا نکنند.»
بیانات مقام معظم رهبری در راستای قوی شدن کشور ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور را بر آن داشت تا طرحی را با عنوان طرح ملی «ایران قوی» ارائه دهد و براساس آن زمینه ایجاد رقابت سالم را بین بچههای مساجد و اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد در سراسر کشور فراهم نماید.
حال که دومین سال برگزاری رویداد فهما تجلیگاه طرح ملی ایران قوی است کانونهای فرهنگی هنری مساجد سعی دارند با رقابت سالم، تولید و اشتراک محتوا و انسجام بخشی بین فعالیتها در این طرح ملی نقشآفرینی کنند.
استان کردستان نیز با داشتن بیش از 600 کانون فرهنگی هنری مساجد در سطح شهر و روستاها برای اجرای این طرح ملی گام برداشته و از دهم مهرماه تا دهم دیماه در تحقق این طرح ملی مشارکت دارد.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کردستان با اشاره به اینکه طرح ملی «ایران قوی» از هفته دفاع مقدس در استان آغاز و تا ایام الله دهه فجر در قالب ۲۰ هفته ادامه دارد، اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کردستان در این بازه زمانی میتوانند در این طرح شرکت کنند و امتیازاتشان نیز ذیل سامانه بچههای مسجد ثبت خواهد شد.
کامل گلباغی بیان کرد: مديران کانونهای استان کردستان باید طرحها و ايدههای خود را در سامانه بچههای مساجدبه آدرس bachehayemasjed.ir ثبت کنند.
وی زمان ثبت طرحها و ايدهها را از ۱۰ مهرماه تا ۱۰ دي ماه دانست و یادآور شد: کانونهای فرهنگی هنری مساجد باید بدانند که پس از اين تاريخ امكان ثبت طرح وجود نخواهد داشت.
وی اعلام کرد: هر مدیر کانونی پس از ورود به ناحيه كاربری خود، در رواق دانش قسمت سحاب، میتواند در هر رواق يک طرح يا ايده و حداكثر ۳ طرح و ۵ ايده با موضوعات مشخص شده را ثبت کند.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کردستان با بیان اینکه ارزيابی طرحها در دو سطح استاني و كشوری از لحاظ ساختاري و محتوايي انجام میگيرد، عنوان کرد: داوري ايدهها با در نظر گرفتن شاخصهايی انجام میگيرد كه مهمترين آنها شامل ادبيات ايده، متناسب بودن، خلاقيت، كارآمد بودن است و ايدههايی در بانك ايدههای سامانه منتشر خواهند شد كه قابليت پرورش الگوبرداری و استفاده برای كاربران سامانه را داشته باشند.
وی اعلام کرد: طرحهايی كه در ارزيابی استانی و ملي بيشترين امتياز لازم را كسب کنند، علاوه بر دريافت امتياز در طرح ايران قوی، میتوانند از حمايت مالی برخوردار شوند.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای مساجد کردستان بیان کرد: ثبت و تأييد طرحها در اين سامانه به منزله حمايت قطعی ستاد كشور از طرح نیست و حمايت ستاد مطابق دستورالعمل ارسالي به ستادهای استانی، براساس نتايج ارزيابی متناسب با منابع موجود صورت می گيرد. فايل خلاصه آموزش طرح نويسی جهت بهرهبرداری و آموزش مديران كانونها در سامانه قابل مشاهده است.
گلباغی افزود: پس از گذشت بازه زمانی یادشده از سوی داوران ملی در عرصههای دوازده گانه داوری میشوند و با توجه به اینکه امسال روند ارزیابی آثار به استان ها واگذار شده است حداقل سه ارزیاب در سطح ملی در استانها حضور داشته و آثار را داوری و کارشناسی خواهند کرد.
وی یادآور شد: در نتیجه مجموع امتیازاتی که در قالب طرح ملی ایران قوی از سوی کانونها در سال جاری تا سال ۱۴۰۰ کسب میشود جمع شده و تقسیم بر دو میشود و بر اساس معدل، کانون برتر انتخاب خواهد شد، مجموع امتیازات کسب شده پایتخت بعدی فهما را مشخص میکند.
طرح ملی «ایران قوی» در قالب سه شبستان شامل شبستان فرهنگ، شبستان هنر و شبستان نوآوری اجرا میشود و معرفی برترینهای طرح ایران قوی در 18 اسفند ماه همزمان با سالروز تاسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد برگزار خواهد شد.
نظر شما