به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، همایش دو روزه تبیین چگونگی اجرای نظام جدید آموزشی ویژه مدیران مجتمع های آموزشی شهری و روستایی شرق و غرب گیلان امروز(27 دی) در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگیان دهکده ساحلی بندر انزلی، برگزار شد.
بحث تحول بنیادین در نظام آموزش و پرورش نیاز اساسی نظام بود
ایوب نجف زاده، مدیر کل آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه، بحث تحول بنیادین در نظام آموزش و پرورش یکی از نیازهای اساسی در نظام جمهوری اسلامی بود که به زودی محقق می شود، گفت: ما در آموزش و پرورش به دنبال ایجاد سوال در ذهن دانش آموزان هستیم و این پرسیدن و سوال کردن زمینه رشد و شکوفایی را در آنان ایجاد می کند.
نجف زاده با تاکید بر اینکه تحول بنیادین آموزش و پرورش بزرگترین کاری است که در پیش رو داریم، تصریح کرد: داشتن الگوی اسلامی ایرانی و پرهیز از الگوی وارداتی برای ما مشهود بود و از این رو بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تحقیق، کارشناسی و نوشته شد.
وی خاطر نشان کرد: تغییر نظام آموزشی بر مبنای 6 سال دوره ابتدایی، سه سال راهنمایی و سه سال متوسطه، در سال 68 به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده و از آن زمان تا به امروز کار کارشناسی بر روی آن انجام گرفته و یک مصوبه قدرتمندانه است.
نجف زاده یادآور شد: در سند جامع علمی که توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تهیه و تدوین شده جایگاه بسیار عالی برای آموزش و پرورش دیده شده است.
وی با اشاره به اینکه برنامه ریزی برای تامین فضای آموزشی، نیروی انسانی و محتوای درس ها از واجبات اجرای این طرح می باشد، گفت: برنامه ریزی در راستای فضا و نیروی انسانی را در استان گیلان بر اساس کار کارشناسان آغاز کرده ایم و مشکلی در آینده در این موارد نخواهیم داشت.
نجف زاده تصریح کرد: برای ارتقای کیفیت آموزش و پرورش، نیاز به کمک تمامی دستگاه ها و نهادها در سطح استان داریم تا به اهداف عالیه این سند که چشم انداز افق 20 ساله نظام است، دست یابیم.
بررسی چالش ها و ارایه راهکارها در اجرای هر چه بهتر نظام آموزشی جدید ضروریست
روح انگیز آسایش طلب، معاون آموزش ابتدایی گیلان در این همایش با بیان اینکه، استقرار ساختار جدید نظام آموزشی 3-3-6 در سال تحصیلی 92-91 در کلیه مدارس ابتدایی آغاز می شود، گفت: بررسی چالش ها و ارایه راهکارها در اجرای هر چه بهتر نظام آموزشی جدید در مدارس ابتدایی سراسر کشور و تبیین چگونگی آن توسط همکاران وزارتخانه ای را مطلوب دانست.
وی اظهار کرد: امیدواریم هر آنچه که در ستاد برنامه ریزی شده است با همکاری و همیاری مدیران مدارس به مرحله اجرا در آید.
آسایش طلب با بیان اینکه تحول بنیادین در آموزش و پرورش از امسال با تغییر کتب اول ابتدایی آغاز شده و از سال آینده تغییر کتب دوم ابتدایی و همزمان استقرار ششم ابتدایی در نظام آموزشی عملیاتی میشود، گفت: هزار و 812 آموزشگاه در گیلان با پذیرش 30 هزار و 500 دانش آموز مقطع ابتدایی در سال تحصیلی 92-91 مشمول این طرح قرار می گیرند.
وی بیان کرد: در اجرای طرح 3-3-6 ، شش سال دوره ابتدایی دوره عمومی است و شش سال دوم نیز به دو دوره متوسطه اول و متوسطه دوم تفکیک می شود.
آسایش طلب همچنین با اشاره به وجود یک هزار و 812 مدرسه ابتدایی در سطح استان، اظهار کرد: یک هزار و 140 مدرسه مشکلی برای افزوده شدن یک پایه ندارند و در بقیه مدارس نیز تمهیدات لازم برای رفع مشکلات اندیشیده شده است.
گفتنی است، در این همایش دو روزه که 900 نفر از مدیران مجتمع های آموزشی شهری و روستایی استان گیلان شرکت می کنند، چالش ها، علل و عوامل پیش بینی شده در طرح سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و مشکلات احتمالی آن مورد بررسی قرار می گیرد.
پایان پیام/
نظر شما