حجت الاسلام سید محمد موسوی اصفهانی، یکی از اساتید دانشگاه و حوزه علمیه همدان با بیان اینکه ارائه آموزش های نوین مذهبی توسط رسانه ها تشویق فعالان عرصه دین است، به خبرنگار شبستان گفت: گرایش جوانان و نوجوانان به قرآن، کتاب الهی مقدس مسلمانان باعث سعادت بشرمیشود و مسئولان باید با حمایتهای خود در این زمینه، آنها را تشویق کنند.
وی با اشاره به راههای انس با قرآن در جامعه، افزود: مهم ترین راههای انس با قرآن تألیف کتابهای مذهبی، ارائه آموزشهای نوین قرآنی توسط رسانهها، برگزاری مجالس دینی، تشویق حافظان و قاریان قرآن و برگزاری مسابقات قرآن است.
یکی از اساتید دانشگاه و حوزه علمیه همدان، اضافه کرد: تمسک به آیات قرآن بر روح و روان انساها اثر بسیار مثبت میگذارد و آنان را در تمامی مشکلات صبور میساز و می بینیم که امروز قرآن کریم جامعه اسلامی ما را نورانی کرده است.
حجت الا سلام موسوی اصفهانی افزود: پیامبر اکرم(ص) دو امانت مهم عترت و قرآن را برای مسلمانان به یادگار گذاشته است که اگر ما به آنها متوسل شویم رستگار می شویم و اگر به آنها پشت کنیم سرنوشتی نافرجام در انتظار خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: مسئولان و خانوادهها میتوانند برای گسترش فعالیتهای قرآنی، موُسسات و جامعةالقرآنها را مورد حمایت همه جانبه خود قرار دهند و جامعه امروزی و حکومت اسلامی بدون تحقق آیات الهی دوام و ثبات نخواهد داشت و ما باید برنامهریزیها و اقداماتی در خصوص گسترش فعالیتهای قرآنی انجام دهیم.
وی با اشاره به تاثیرات قرائت و یادگیری قرآن کریم در زندگی افراد، گفت: در دنیای امروز بازگشت به قرآن کریم نتیجه بخش ترین و نهایی ترین راه سعادت همه انسانها است، و تمسک و بهره مندی از معارف قرآنی را نیاز اساسی مقابله با دشمنان اسلام و پیروزی مسلمین بر کفار است.
از اساتید دانشگاه و حوزه علمیه همدان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد اثرات مثبت این کتاب الهی بر روح و روان مسلمانان، افزود: برای حل معضلات چاره ای جز پناه بردن به قرآن نداریم و اگر بخواهیم این آسیب ها را کاهش دهیم باید به قرآن پناه ببریم و تعهد اجتماعی بالا بردن همان صراط مستقیم است.
پایان پیام/
نظر شما