به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، شهیندخت مولاوردی، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری امروز(17 اسفند) در جلسه هم اندیشی دختران برگزیده استان زنجان اظهار کرد: زن و مرد تفاوت های ذاتی دارند ولی نباید از حقوق انسانی نابرابر برخوردار باشند.
این مقام مسوول با تاکید بر اینکه عدالت جنسیتی شعبه ای از عدالت اجتماعی به عنوان آرمان انقلاب و دین به شمار می رود، خاطرنشان کرد: از اینرو باید فرصت ها به صورت عادلانه در اختیار این دو قشر قرار گیرد تا براساس شایستگی ها بهره مند گردند.
مولاوردی با اشاره به اینکه مهار آسیب های اجتماعی را منوط به عزم ملی عنوان کرد و گفت: یک سوم از جمعیت کشور را جوانان تشکیل داده اند از این رو باید از این فرصت به خوبی استفاده کرد.
وی با ابراز نگرانی از اینکه در صورت استفاده نادرست از این فرصت، بار جمعیتی جای سود جمعیتی را می گیرد، افزود: باید توجه داشت که سیاست انکار در مورد آسیب های اجتماعی دیگر پاسخگو نیست.
به گفته این مقام مسوول، آسیب های اجتماعی به یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری تبدیل شده است و هر 6 ماه گزارشی از اقدامات انجام شده در این حوزه به ایشان ارائه می شود.
مولاوردی به تاکیدات رهبری برای کنترل آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: هماهنگی بین سه قوا برای جل این مسائل اثربخش است.
این مقام مسوول ابلاغ سیاست های کلی خانواده در شهریور سال جاری از سوی رهبری را یادآور شد و افزود: تقسیم کار در دولت انجام شده و باید سایر قوا هم حرکتی کنند.
وی به شعار سال و ضرورت استمرار آن در سال های آینده اشاره کرد و گفت: درون زایی یکی از مولفه های اقتصاد مقاومتی است.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ادامه داد: مولفه برون گرایی در اقتصاد مقاومتی به معنای بهره مندی از دانش فنی و تکنولوژی است.
وی تعداد شرکت های دانش بنیان در کشور را 320 شرکت عنوان کرد و گفت: این فضا زمینه مناسبی برای اشتغال زنان را ایجاد کرده است.
مولاوردی بر ضرورت فاطمه شناسی در بین زنان تاکید کرد و گفت: حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) الگوی هویت ساز جامعه است از اینرو همه بانوان باید با سیره و سبک زندگی ایشان آشنا باشند.
نظر شما