برگزاری فعالیت های فرهنگی هنری با محوریت قرآن،استقبال مخاطب را همراه دارد

خبرگزاری شبستان:مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران با بیان اینکه هرگاه قرآن محور فعالیت های فرهنگی هنری قرار گرفت با استقبال حداکثری مخاطبین همراه بوده، گفت: برای پرداختن به ایده های نوین در حوزه هنری قرآنی نباید از ابزار روز غافل شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري، احدجاوداني، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران امروز(17اسفند) در آئين نكوداشت 18اسفند بيست و سومين سالروز تاسيس كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد در ساري با محوريت شهرستان هاي گلوگاه، بهشهر، نكا، مياندرود، ساري،‌ قائمشهر، سيمرغ، جويبار، بابل، بابلسر، بهنمير، سوادكوه، سوادكوه شمالي، محمودآباد، فريدونكنار وآمل با اشاره به اهميت راه اندازي كانون هاي فرهنگي هنري در جوار مساجد، عنوان داشت: بيش از 21هزار كانون در سطح كشور با گذشت 23سال از عمربا بركت اين كانون ها فعاليت مي كنند.

 

وي با بيان اينكه از اين تعداد يكهزار و 30كانون فرهنگي هنري در مساجد شهري و روستايي مازندران فعال هستند، گفت: كانون هاي مساجد بهترين مكان مقابله با تهاجم فرهنگي دشمنان انقلاب و اسلام محسوب مي شوند.

 

جاوداني با اشاره به رشد و نمو فعاليت هاي قرآني، نشر علوم اسلامي و گسترش باورهاي اعتقادي به همت كانون هاي فرهنگي هنري در بين اقشار مختلف جامعه، افزود: تلاش داريم اين كانون ها از لحاظ كمي رشد يابند و همچنين از لحاظ كيفي بيشرفت نمايند.

 

وي ضمن ابراز خرسندي از فعاليت هاي كانون هاي فرهنگي هنري مساجد در كنار فرهنگسراها، مجتمع هاي فرهنگي، موسسات فرهنگي قرآني جهت نشر محتواي ديني در حوزه هاي مختلف هنري و فرهنگي مرتبط با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، خاطرنشان كرد: كار بنيادين و اثرگذار فعاليت هاي را در برمي گيرد كه از مساجد آغاز شده باشند.

 

جاوداني به نخستين هفته قرآن و عترت مازندران كه كاري مشترك بين كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد و موسسات قرآني است اشاره كرد و گفت: بيش از 210برنامه فرهنگي قرآني از 15-21اسفندماه در سراسر استان در حال برگزاري است.

 

وي با اشاره به استقبال چشمگير ادارات و مردم شريف استان از فعاليت هاي هفته قرآن و عترت، اظهار داشت: برپايي محفل قصه گويي قرآني كار مشترك اداره كل كانون پرورش فكري نوجوانان و جوانان مازندران و معاونت قرآن و عترت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كه امروز17اسفند در نوشهر برگزار شده نيز اقدامي درخورتحسين جهت جذب گروه هاي مختلف سني به آموزه هاي ناب قرآني بوده است.

 

جاوداني با اشاره به برگزاری اولین همایش علمی با موضوع قرآن پژوهی تبری به همت دانشگاه مازندران شورا و شهرداری بابلسر و واحد پژوهش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به مناسبت هفته قرآن و عترت، از تکریم آیت الله جوادی آملی و استاد حجت الاسلام سید محمدباقرحجتی «متولد پنجم اسفند ماه 1311 شهرستان بابل»، یکی از مفاخر قرآن پژوهی کشور با حضور حجت الاسلام حشمتی معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ربیع فلاح جلودار استاندارمازندران خبر داد.

 

وی با بیان اینکه هرگاه قرآن محور فعالیت های فرهنگی هنری قرار گرفت با استقبال حداکثری مخاطبین همراه بوده، گفت: تلاش شده در بین هشت استان برگزار کننده هفته قرآن و عترت، مازندران در تدوین و اجرای برنامه های متناسب با این هفته در رتبه اول قرار گیرد.

 

جاودانی با اشاره به اینکه فیلم های برگرفته از قصص قرآن و سیره اهل بیت(علیهم السلام) از استقبال بیشتری برخوردار است، افزود: تولید سریال های امام علی(علیه السلام) و مختار ثقفی سبب شد بیننده های شبکه های ماهواره ای در این ساعات کمتر شود.

 

وی با بیان اینکه اگر در اندیشه تولید آثار فاخر منطبق با آموزه های قرآنی نباشیم دیگران برای ما خط مشیء تعیین می کنند، گفت: بایستی بسیاری از قصص قرآنی با تایم محدود که با ذائقه مخاطب همراه باشد برای اشتراک گذاری در شبکه های مجازی و تلگرام به همت فعالین قرآنی و مسجدی تولید شود.

 

جاودانی بر لزوم بهره گیری از سنت پیغمبر(صلی الله علیه وآله وسلم) و روایات و احادیث ائمه اطهار(علیه السلام) در تولید آثارهنری تاکید کرد و اظهار داشت: برای پرداختن به ایده های نوین در حوزه هنری قرآنی نباید از ابزار روز غافل شد.

 

 

کد خبر 529709

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha