به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، مجید شاه حسینی، کارگردان و منتقد سینما شب گذشته (24اسفند) در سلسله همایش های بزم اندیشه با موضوع نقش سینما در تعریف سبک زندگی اظهار کرد: سینما به عنوان یک رسانه دارای پیام و ارایه دهنده الگو برای سبک زندگی مردم است.
وی با بیان اینکه سینما بطور مطلق نمی تواند آسیب های جامعه را کاهش دهد بلکه خود سینما به عنوان یکی از عوامل آسیب زا نکات مثبت یا منفی زیادی دارد، خاطرنشان کرد: سینما رسانه ای تصویری است که هنر، علم و فناوری را درهم آمیخته دارد.
شاه حسینی با اشاره به اینکه برای استفاده درست از این رسانه به منظور تبیین سبک زندگی مورد نظر رهبر معظم رهبری باید برنامه ریزی جامعی از سوی مسئولان انجام گیرد، اذعان داشت: سینما هنجارهای رفتاری را در یک جامعه شکل می دهد که خواه این هنجارها اثرات مثبت و گاه منفی بر مردم آن جامعه دارند بنابراین در تولید فیلم باید به حقوق مخاطب و سینماگران به طور یکسان توجه شود.
این منتقد سینما با تاکید بر اینکه سینما از آغاز تولدش تاکنون نقشی بیش از سرگرمی برای مردم و هنرمندان و دست اندرکاران داشته است، افزود: سینما به نوعی در زمینه فرهنگ سازی و جهت بخشی به زندگی عموم مردم به عنوان یک رسانه تاثیرگذار شناخته می شود.
شاه حسینی اظهار داشت: سینما از بدو ورودش در دنیای غرب به صورت غیردولتی مدیریت می شد و افراد خاص انواع فیلم ها را بدون نظارت دولت تولید و در معرض نمایش قرار می دادند.
وی گفت: ناهنجاری هایی که امروز در سینمای غرب در بخش پوشش و روابط بین انسانها به تصویر کشیده می شود نتیجه غیردولتی مدیریت شدن سینما است.
گفتنی است، دراین مراسم انیمیشن «راشل کوری2» نیز با حضور فرهاد عظیما، کارگردان این اثر رونمایی شد.
پایان پیام/
نظر شما