ولایت پذیری، مهم ترین ویژگی حضرت معصومه(س) بود

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه، ولایت پذیری را از مهم ترین ویژگی های شخصیتی حضرت معصومه(س) در میان ده ها شاخصه آن حضرت دانست.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام ناصر رفیعی عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه، شب گذشته (24 اسفند) در سومین همایش "معصومه شناسی" که در مدرسه دارالشفاء قم برگزار شد، با اشاره به اینکه همسایگی حضرت معصومه(س) برای مردم قم افتخار است، تاکید کرد: حضرت معصومه(س) از امامزادگان ویژه است که چهار امام معصوم(ع) از جمله امام رضا(ع) درباره ایشان سخن گفته و از ایشان تعریف کرده اند.


وی با تاکید بر ویژگی های شخصیتی حضرت معصومه(ص)، خاطرنشان کرد: مهم ترین شاخصه حضرت معصومه(س) در میان ده ها شاخصه آن حضرت، ولایت پذیری ایشان بود زیرا آن حضرت با وجود داشتن برادران دیگر، از مدینه به سمت مرو حرکت کردند تا در رکاب امام خود باشند.


حجت الاسلام رفیعی، تاکید کرد: ما وقتی شخصیتی مانند حضرت معصومه(س) در قم داریم جفاست که به خرافات و به افراد مدعی طریق معنویت که شیاد هستند، مراجعه کنیم، بزرگانی مانند امام خمینی(ره) همواره با مراجعه به بارگاه ایشان حوائج خود را می گرفتند.


وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دلایل گرایش مردم به خرافات، گفت: مردم تصور می کنند برای رفع مشکلاتشان باید به این افراد رجوع کنند و راه حل را در این رجوع ها می بینند.


عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه، افزایش دانش و آگاهی را راه مبارزه با خرافات دانست و بیان کرد: بیش از 770 مرتبه کلمه علم در قرآن آمده و تاکید زیادی هم در روایات در سوره علق بر آن شده است.


حجت الاسلام رفیعی، اظهارداشت: بزرگان دین ما به علم اهمیت زیادی می دادند زیرا هر قدر معرفت و شناخت بیشتر باشد جهل کمتر انسان را گمراه می کند.


وی با تاکید بر اینکه امام صادق(ع) فرموده اند که انسان اگر به شش چیز معرفت داشته باشد به بهشت می رود، افزود: اولین معرفت مورد نیاز خداشناسی است زیرا هر قدر اعتقاد به وحدانیت خدا در زندگی ما قوی تر شود زندگی سعادتمندتری خواهیم داشت.


این استاد حوزه علمیه قم، شناخت شیطان را معرفتی به سوی بهشت دانست و ابراز داشت: واژه خطوات در قرآن برای معرفی حیله های او به کار رفته است و روند کار شیطان گام به گام است تا انسان را به انحراف بکشاند.


حجت الاسلام رفیعی، افزود: برای تشخیص حق از باطل باید معیارهایی از قرآن و سنت داشته باشیم، معیارهایی که خلاف امام حسین(ع) نباشد و دشمنان را شاد نکند.


وی بر ضرورت شناخت دنیا و دوری از آن تاکید کرد و گفت: دنیای مذموم بهره مندی از متاع دنیا نیست بلکه فریفته شدن به گناه و معصیت و دین را فدای دنیا کردن است.


استاد حوزه علمیه قم، در پایان شناخت آخرت را ششمین معرفت برشمرد و خاطرنشان کرد: براساس این روایت اگر کسی این شش معرفت را داشته باشد و به آن عمل کند حتما به بهشت خواهد رفت.


پایان پیام/

 

کد خبر 27506

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha