گردهمایی ۴۰۰ بانوی نخبه در همایش «زن، زندگی، آیه‌ها»

همایش «زن، زندگی، آیه‌ها» با حضور ۴۰۰ بانوی نخبه و با محوریت عفاف و حجاب در تالار شیخ صدوق برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه زنان و خانواده خبرگزاری شبستان، «زینب غدیری»، مسئول گروه مردم نهاد سازمان زنان انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه، ۱۹ خردادماه) در نشست خبری برگزاری همایش «زن، زندگی، آیه‌ها» که در ساختمان معاونت فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: این همایش با محوریت قرآن و ضرورت اندیشه ورزی در آیات الهی در راستای طرح زندگی با آیه‌ها طراحی شده است که با هدف بررسی موضوع عفاف و حجاب با محوریت برگزار می‌شود.

وی افزود: ۴۰۰ نفر از افراد شبکه‌دار و نخبه این حوزه دعوت شده است. فضای امروز کشور نیازمند تعمیق مفاهیم دینی است. امروز مساجد خالی از جوانان است. بخش زنان در مساجد فاقد کرامت لازم است.

غدیری با اشاره به اینکه کرامت لازم برای زنان باید در محورها و سنگرهای فرهنگی مانند مساجد تأمین شود، گفت: زنان در مدیریت مساحد چه جایگاهی دارند؟ سازمان زنان انقلاب اسلامی از سال ۱۳۹۰ کار فرهنگی را با محوریت مساجد آغاز و تلاش کرد به عنوان سک حلقه میانی بین مردم و نهادها باشد و براساس تشخیص خود در موضوعات مختلفی وارد شد.

دبیر همایش «زن، زندگی، آیه‌ها» ادامه داد: سازمان زنان انقلاب اسلامی از سال ۱۳۹۰ فعالیت‌های فرهنگی خود را با مساجد آغاز کرده است. هرچند این فعالیت‌ها گمنام بوده چون سازمان حلقه واسط میان مردم و مطالبات دستگاه‌ها و موسسات است و با بصیرت بالا تشخیص می‌دهد، کجا باید حضور داشته باشد. این بانوان جهادگر با همین تشخیص‌ها فعالیت می‌کنند.

مسئول گروه مردم نهاد سازمان زنان انقلاب اسلامی در دوران کرونا این سازمان نیروهای خود را اجماع کرد تا با محوریت مساجد، فضای فرهنگی جامعه را سامان دهد، گفت: این همایش به دنبال نگاه و تبیین جدیدی از حجاب است و به دنبال آن هستیم تا علمی‌ترین کتاب با موضوع عفاف و حجاب را ارائه دهیم. در این کتاب چهار هزار مقاله رتبه برتر ISI در آن ترجمه و ارائه شده است.

وی افزود: در این کتاب آگاهی به بخشی به بانوان که مدنظر رهبر انقلاب اسلامی است محقق می‌شود. این همایش با حضور نخبگان فرهنگی و اجتماعی ۲۱ خردادماه در تالار شیخ صدوق برگزار می‌شود.

مسئول گروه مردم نهاد سازمان زنان انقلاب اسلامی ادامه داد: حجت الاسلام سیدمهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، منصوری نویسنده کتاب زنان زندانی و مسوول موسسه آرمان، علی‌لو معاون امور بانوان استانداری تهران و جمعی دیگر از مسوولان و فعالان حوزه بانوان در این همایش حضور دارند.

غدیری گفت: تدبر در آیات قرآن، بررسی ابعاد فرهنگی و اجتماعی عفاف و حجاب در تحکیم بنیان خانواده، جایگاه زنان در جامعه ویژه مساجد، شبکه سازی نخبگان فرهنگی، ارائه شیوه نوین تبلیغ و ... از محورهای موضوعی این همایش است.

مسئول گروه مردم نهاد سازمان زنان انقلاب اسلامی گفت: یکی از اهداف میانی سازمان ما این است که به موضوع خشونت علیه زنان جدی بپردازد. براساس تحقیق یک نهاد بین‌المللی مهمترین چالش زنان جهان، آزار و اذیت جنسی است که نشان می‌دهد زنان امنیت لازم را ندارند. یکی از مطالبات ما در این همایش، مطالبه قانون حفظ کرامت زنان است.

وی درباره محورهای همایش اعلام کرد: تدبر در آیات قرآن با توجه به نهضت ملی حفظ قرآن کریم، بررسی علمی و اجتماعی فرهنگی عفاف و حجاب، تحکیم بنیاد خانواده، سلامت اجتماعی، تقویت هویت دینی و جایگاه زنان در فرهنگ اسلامی با تمرکز ویژه بر مساجد، بررسی نقش زنان در پیشبرد ارزش‌های قرآنی و تأثیرگذاری آنها در جامعه، و شبکه‌سازی نخبگان و فعالان فرهنگی محورهای پیش بینی شده برای این همایش است.

در ادامه این نشست سیدمهدی مروت، مسوول شورای سیاستگذاری همایش «زن، زندگی، آیه‌ها» نیز در ادامه گفت: ما می‌دانیم که هم مقام معظم رهبری و هم دین ما به شدت بر حضور بانوان در اجتماع تأکید داشته‌اند. در کلام رهبری، چه در دوران قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب، این حضور اهمیت فراوانی دارد.

وی افزود: از دهه ۵۰ به بعد که حضور زنان در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی افزایش یافته، خروجی‌ها و پیشرفت‌های جامعه ایرانی-اسلامی بسیار بیشتر و موفق‌تر بوده است. لذا تأکید مقام معظم رهبری بر حضور بانوان به عنوان نقش تاثیرگذار و محوری در حوزه خانواده است.

مدیر شورای سیاستگذاری سازمان زنان بیان کرد: خانواده از مهم‌ترین نهادهای اجتماعی است و در بسیاری از خانواده‌ها زنان نقش کلیدی رهبری و مدیریت را برعهده دارند. برخی مادران مدیران محوری در خانواده هستند.

وی ادامه داد: تمرکز ما بر بانوان است، با توجه به آیات قرآن کریم، و قرار است سیاست‌هایی تبیین شود که به ارتقای سطح آموزشی و آگاهی بانوان به عنوان نقش مادر و همسر کمک کند.

 فتوت تأکید کرد: یکی از اهداف این همایش پرداختن به آسیب‌هایی است که به بانوان، خانواده و فرزندان وارد می‌شود و تلاش برای کاهش این آسیب‌های اجتماعی است. بانوان به عنوان مربیان و منتورهای خانواده می‌توانند نقش بسزایی در کاهش این آسیب‌ها داشته باشند.

وی در پایان گفت: نشست‌هایی با حوزه استان تهران برگزار شده و خوشبختانه همه موافقند که این روشنگری و روشنفکری باید گسترش یابد. ان‌شاءالله حمایت‌هایی در راستای تقویت حوزه بانوان انجام خواهد شد.

کد خبر 1822057

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha