خبرگزاری شبستان_ استان مازندران_مریم نظری؛ امروز ۱۵ خرداد است، ۱۵ خردادماهی که در تاریخ ماند و نقطه عطف برای پیروزی انقلاب اسلامی ایران شد.
پانزده خرداد در پی تجمع اعتراضی مردم قم، ورامین و تهران، همزمان با دستگیری امام خمینی (ره) در مدرسه فیضیه، به روز کشتار مردم این شهرها تبدیل و نقطه عطفی در تاریخ این انقلاب شد و امام خمینی (ره) به دلیل کشته و مجروح شدن مردم در این تظاهرات این روز را برای همیشه روز عزای عمومی اعلام کرد.
سرزمین کهن ما از دیرباز برای آزادی خود تلاش کرده است و حالا که بیش از ۶۰ سال از قیام ۱۵ خرداد می گذرد، این فریاد آزادی خواهی بیشتر از پیش خود را نشان می دهد.
۱۵ خرداد با قیام مردم بیدار در سال ۴۲ ماندگار شد و ماندگاری ۱۵ خرداد به ولایتمداری و مردمی بودن آن است و اینکه همه اقشارمردم، موجب وقوع این حماسه ماندگار شدند.
ایران اسلامی با خون مردان و زنان غیور سرزمین ما، امروز در عرصه های مختلف همچنان استوار و پابرجا ایستاده است و این قیام ها ماندگار شدند تا درس عبرتی برای همگان باشند و در بیداری بیشتر نسل نوی جامعه ما نقش آفرینی کنند.
۱۵ خرداد روز سرنوشت مابه رهبری امام خمینی(ره) بود تا با ایمان بر دل دشمن بزنیم و بگوییم که از زمین خوردن و نثار جانمان نمی هراسیم و برای ایران پرافتخار خود مردانه ایستاده ایم.
نهضت ۱۵ خرداد با وحدت و همدلی مردم در این انقلاب رقم خورد و ماندگاری این نهضت خودباوری و امیدداشتن با وحدت و همراهی مردم در کنار رهبری رقم بود.
مردم ما در ۱۵ خرداد ماه ایستادند تا اعلام کنند که زیر بار ظلم نمی روند و در برابر استکبار سر تسلیم فرود نمی آوردند، شهید شدند و خون دادند، اما انقلاب را به پیروزی رساندند و اقتدار خود را با رهبری امام خمینی به جهانیان ثابت کردند.
مردم، رهبری و عزاداری سیدالشهدا رمز ماندگاری قیام ۱۵خرداد
حجت الاسلام محمدصادق مطهری فرد-کارشناس مسائل دینی و فرهنگی و دبیراجرایی ستاد رسیدگی به امور مساجد شهرستان نکا در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران اظهار کرد: حضور مردم و نقش توده مردم اثرگذارترین نقش و عامل اصلی و راهبردی در نهضت پانزدهم خرداد است و دشمنی دشمنان هم از همین مردمی بودن انقلاب است.
وی با اشاره به اینکه رهبری و ولایت فقیه در هدایت گری این قیام هم نقشی مهم است، افزود: عقلانیت امام مبتنی بر اصل ولایت فقیه و استقلال ملی این قیام را پیش برد.
حجتالاسلام مطهری فرد گفت: مکتب عاشورا و روضه اباعبدالله و روحیه شهادت طلبی و شور و شعور حسینی، خون مردم را به جوش آورد و دشمن برای کمرنگ کردن آن این مهم را نشانه گرفته است.
وی یادآور شد: مثلث حضور مردم، رهبری ولایت فقیه و عزاداری سیدالشهدا عامل مهم در ماندگاری قیام خرداد بود و باید حقظ و به نسلهای بعدی منتقل شود.
پانزدهم خرداد منبع وحدت و انسجام انقلاب اسلامی است
محمدعلی باقری_ رئیس شورای هیات مذهبی مازندران و مسوول کانون فرهنگی هنری زینبیه نکا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران اظهار کرد: ماندگاری۱۵ خرداد به دلیل وحدت کلمه، یکپارچگی و بیداری ملت مسلمان بود و در برابر خفقان و حکومت ظلم و جور ایستادگی کردند تا در ۲۲ بهمن ۵۷ در برابر ظالمان به پیروزی برسند.
وی افزود: ۱۵ خرداد، روز پیروزی و روز سرنوشت ساز مردمی است که در مقابل رژیم شاهنشاهی ایستادگی و مقاومت کردند تا در برابر تجاوز و زورگوییهای آنان بایستند و تاریخ ساز شوند.
باقری یادآور شد: قیام خونین ۱۵ خرداد موجب انسجامملی در ل جامعه و سرآغازی برای نهضت انقلاب اسلامی شد و اکنون پس از ۶۰ سال به عنوان نمادی از غرور ملی به شمار می رود و حماسه ای ماندگار از اراده مردم شد تا جهانیان به قدرت اراده مردم ما پی ببرند و بدانند اکنون هم ما همان مردم با اراده سال ۴۲ هستیم و در برابر ظلم و جور سر تعظیم فرود نمی آوریم.
ماندگاری ۱۵ خرداد در گرو جهاد تبیین است
محمدعلی کوزه گری مسوول کانون فرهنگی هنری امام سجاد نکا هم در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران اظهار کرد: مقاومت و ایستادگی ازدرس های ویژه قیام ۱۵ خرداد است که امروز هرچه بیشتر باید در سطح جامعه نشر یابد.
وی افزود: قیام ۱۵ خرداد، یک اعتراض نبود بلکه تولد ارادهای ملی بود که در برابر استبداد و وابستگی ایستادند.
کوزه گری یادآور شد: قیام ۱۵ خرداد، فریاد ظلم ستیزی مردم ایران بود و اکنون با گذشت ۶۱ سال از آن قیام، باید با جهادتبیین برای شناساندن ابعاد مختلف این قیام برای نسل جدید استفاده کرد، تا این نقطه عطف تاریخ انقلاب اسلامی در اذهان مانده و به دست فراموشی سپرده نشود.
نظر شما