عترت پیامبر(ص) وارثان حقیقی کتاب الهی هستند

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: تبیین سیره و منش اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و ترویج آن در جامعه ضروری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک،  آیت‌الله دری نجف‌آبادی، در درس خارج فقه و اصول روز سه‌شنبه به تفسیر آیه ۴۶ سوره «ص» پرداختند و با اشاره به مناظره تاریخی امام رضا(ع) با مأمون عباسی، بر جایگاه ویژه اهل بیت(ع) در تبیین معارف قرآن تأکید کردند.  

وی با تلاوت آیه «إِنَّا أَخْلَصْنَاهُمْ بِخَالِصَةٍ ذِکْرَی الدَّارِ» خاطرنشان کردند: «خداوند بندگان خاص خود را با یادآوری سرای آخرت خالص می‌سازد.» ایشان سپس به مناظره عمیق امام رضا(ع) با مأمون و علمای زمان اشاره کردند و افزودند: در این جلسه، وقتی مأمون از معنی آیه "ثُمَّ أَوْرَثْنَا الْکِتَابَ الَّذِینَ اصْطَفَیْنَا مِنْ عِبَادِنَا" (فاطر/۳۲) پرسید، علمای حاضر گفتند مقصود تمام امت است، اما امام رضا(ع) با استدلالی قاطع فرمودند: مقصود، عترت پیامبر(ص) هستند.

امام جمعه اراک ادامه دادند: حضرت ثامن‌الحجج(ع) با استناد به آیات بعدی سوره فاطر که وعده بهشت را به وارثان کتاب می‌دهد، اثبات کردند که این مقام ویژه، تنها به اهل بیت(ع) اختصاص دارد؛ چرا که همه امت وارد بهشت نمی‌شوند. این همان عترتی است که خداوند در آیه تطهیر، پاکی مطلق را برایشان رقم زده است.

ایشان در پایان با تأکید بر لزوم تمسک به قرآن و عترت، تصریح کردند: معارف ناب دینی تنها از مسیر اهل بیت(ع) قابل دستیابی است و امت اسلامی باید با پیروی از این چراغ‌های هدایت، از انحرافات مصون بمانند.

کد خبر 1817735

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha