به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، نشست خبری اعضای هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با موضوع تشریح ابعاد مختلف قانون حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و پاسخ به سوالات، امروز (سه شنبه، ۲۱ اسفند) در محل کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
احمد راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: ۸۳ دستگاه فرهنگی به صورت مستقیم و غیرمستقیم با این کمیسیون در ارتباط هستند و تلاش شده در این مدت وظایف هر یک از این دستگاهها شناسایی شود. ما کمیتههایی ذیل کمیسیون فرهنگی مجلس داریم.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: ما امروز میدانیم که چه دستگاههایی در تولید فیلمهای فاخر مسئولیت دارند. برای اولین بار بودجه سال ۱۴۰۴ را بر اساس احکام برنامه هفتم تنظیم کردیم.
وی خاطرنشان کرد: سهم فرهنگ در لایحه بودجه سال گذشته ۲/۶ درصد بود که برای لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ سهم فرهنگ از کل بودجه به ۳/۱ افزایش یافته و نسبتا رشد داشته است.
در ادامه امیرحسین بانکی پور، نماینده مردم اصفهان با تشریح قانون عفاف و حجاب گفت: مخاطب ۸۳ درصد قانون عفاف و حجاب، دستگاههای اجرایی هستند و وظایف فرهنگی و تمهیدات اقتصادی که باید صورت گیرد، در این قانون پیشبینی شده است.
بانکی پور خاطرنشان کرد: طبق نظر رئیس جمهور ما هم معتقدیم که قانون عفاف و حجاب یک مسئله فرهنگی است، اما این دلیل نمیشود که در این حوزه نیاز به قانون نداشته باشیم.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، در ادامه نشست در پاسخ به سوال خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور ظرفیت ارزشمندی در ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب دارند.
احمد راستینه با اشاره به ظرفیت کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور افزود: کانون های فرهنگی و هنری مساجد با توجه به شبکه گسترده ای که در سطح کشور دارند می توانند در تبیین قانون عفاف و حجاب تاثیرگذار باشند.
وی با اشاره به ظرفیت کانون های فرهنگی و هنری مساجد، تصریح کرد: هم در ماده ۹ سازمان تبلیغات اسلامی و در بخش مسئولیت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ بر استفاده از همه ظرفیت مساجد، اماکن مذهبی، هیات ها و کانون های فرهنگی هنری مساجد برای برگزاری دوره های آموزشی، ارتقا سطح زندگی ایرانی-اسلامی و برنامه های خانواده محور تاکید شده است و مسئولیت های ویژه ای برای آنها تعریف شده است.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از خصوصیات خوب قانون عفاف و حجاب این است که وظایف دستگاه های متولی عفاف و حجاب را به صورت شفاف تبیین و مشخص کرده است.
وی یادآور شد: یکی از گام های مهمی که کمیسیون فرهنگی مجلس انجام داده، این است که شناسنامه دستگاه ها و مسئولیت هایشان را استخراج کرده و در برنامه هفتم، متناظر با هر مسئولیتی که مشخص شده، یک دستگاه تعیین شده است.
نظر شما