تجهیز ۱۰۰ حلقه چاه کشاورزی خراسان جنوبی به پنل خورشیدی

استاندار خراسان جنوبی در خصوص بحث ناترازی انرژی در کشور، گفت: با انعقاد تفاهم‌نامه ایجاد نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس در جوار چاه‌های کشاورزی استان، در مرحله اول این طرح ۲۵۰ حلقه چاه هدف گذاری شده‌ بود که باید اجرایی شود، لذا از فردا تسهیلات این طرح باید با جدیت توسط بانک و جهاد کشاورزی پیگیری شود تا در آخر سال ۱۰۰ حلقه چاه عملیاتی شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، سید محمدرضا هاشمی امروز دوشنبه (۶ اسفند ) در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی که در اتاق بازرگانی بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: امیدواریم بازخورد سفر تجار خراسان‌جنوبی به نمایشگاه عمارات بسیار خوب باشد و نتایج آن در استان منعکس شود.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه زعفران با کیفیت و عالی استان به اسم افغانستان در نمایشگاه های کشورهای دیگر معرفی می شود، افزود: اشکال در کار ما است چراکه باید در نمایشگاه ها پر رنگ تر حضور داشته باشیم، لذا نمایشگاه مشترک ایران و افغانستان باید هرچه زودتر با همکاری استان فراه و استان خراسان جنوبی راه‌اندازی شود و معاونت اقتصادی حتما باید این نمایشگاه را پیگیر باشد.

وی در ادامه در خصوص بحث ناترازی انرژی در کشور، گفت: با انعقاد تفاهم‌نامه ایجاد نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس در جوار چاه‌های کشاورزی استان، در مرحله اول این طرح ۲۵۰ حلقه چاه هدف گذاری شده‌ بود که باید اجرایی شود، لذا از فردا تسهیلات این طرح باید با جدیت توسط بانک و جهاد کشاورزی پیگیری شود تا در آخر سال ۱۰۰ حلقه چاه عملیاتی شود.

وی در ادامه از زحمات رییس سابق صنعت و معدن استان قدردانی کرد و گفت: قبل از موضوعات معدن، نظارت بر بازار با وجود ماه مبارک رمضان و ایام نوروز برای ما بسیار مهم است لذا جلسات تنظیم بازار و خدمات سفر باید به طور منظم برگزار شود.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به حمایت از معادن، گفت: باید از خام فروشی معادن در راستای رشد اقتصادی جلوگیری شود و حق و حقوق دولتی معادن هم رعایت شود؛ چرا در برخی استان ها چندین همت پرداخت شده اما در استان ما هنوز به یک همت هم نرسیده است، لذا باید موضوع باجدیت پیگیری شود.

هاشمی با اشاره به موضوع کولبری در استان، گفت: این مهم یک فرصت برای رونق اقتصادی در شهرستان های مرزی بوده و منبع درآمد زودبازده است که باید پیگیری شود چراکه مجوز کولبری در استان هم صادر شده است.

هاشمی افزود: آمادگی نشست فعالان حوزه معدن سنگ را داریم چراکه فرصت بالقوه‌ای است، در حوزه گردشگری؛ ثبت جهانی روستای اصفک با کمک اتاق بازرگانی و کمیسیون گردشگری اتفاق افتاد که فرصتی برای معرفی استان است که برای جذب گردشگر حتما باید تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه ۷۵هزارنفر بهره‌بردار از چاه های کشاورزی داریم، گفت: کشاورزی در خراسان جنوبی خرده مالکی است و زندگی آنها به همین چاه های آب کشاورزی است و باید ناترازی انرژی  در این بخش را به حداقل برسانیم لذا طرح ایجاد نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس در جوار چاه‌های کشاورزی استان باید تبدیل به یک طرح ماندگار شود.

استاندار خراسان جنوبی گفت: کارگروه ویژه برای معادن سنگ استان باید راه اندازی شود؛ چراکه کیفیت سنگ استان نسبت به سایر استان ها خوب است و باید برای فراوری سنگ و تامین تسهیلات مورد نیاز تمهیداتی اندیشیده شود.

وی ضمن تشکر از بخش خصوصی، گفت: جلسات گفتگوی بخش خصوصی ودولت در سال آینده باید هر دو هفته یکبار برگزار شود تا بازخورد خوبی داشته باشیم.

وی در پایان این جلسه بر تداوم صرفه جویی برق و کاهش دو درجه دما توسط دستگاه های اجرایی تاکید کرد.

کد خبر 1805406

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha