خبرگزاری شبستان-خراسان جنوبی؛ زینب روحانی مقدم-یکی از برکات ایران اسلامی، وجود و فعالیت مساجد در هر کوی و برزن و شهر و روستا است که به محلی برای هم اندیشی و همدلی و همراهی تبدیل شده است.
مساجد امروز مهم ترین پایگاه تربیت نسل تراز انقلاب محسوب می شوند و در برابر جنگ ترکیبی و نرم دشمن این مساجد هستند که در این جنگ در خط مقدم مبارزه با هجمه های نامرئی دشمن قرار دارند چرا که باید با بصیرت آفرینی و آگاه سازی مردم به خصوص نسل جوان به مقابله با غول رسانه ای و تبلیغاتی دشمن بروند و از کیان ایرانی و ایرانی و اسلام دفاع کنند.
*برکات مزین شدن کانون های مساجد به نام مبارک امام زمان(عج)
کانون های فرهنگی هنری که در مساجد فعالیت دارند توانسته اند طی چند سال اخیر به تربیت نیروهای انقلابی و کارآمد بپردازند و با استفاده از ابزار هنر در مقابل هجمه های فرهنگی دشمن اقدامات موثری انجام دهند.
هم نام و مزین بودن کانون های فرهنگی هنری و همچنین مساجد به نام مبارک صاحب الزمان (عج) میتواند برکات و تأثیرات مثبت بسیاری به همراه داشته باشد و فضای معنوی خاصی به این مکانها ببخشد و افراد را به یاد انتظار و حضور معنوی ایشان بیندازد.
هم نام و مزین بودن کانون های فرهنگی هنری و مساجد به نام مبارک صاحب الزمان(عج) میتواند افراد را به یاد انتظار و حضور معنوی ایشان بیندازد.
نام امام زمان (عج) میتواند نماد اتحاد و همبستگی باشد. با نامگذاری کانونهای فرهنگی هنری به نام ایشان، افراد میتوانند بیشتر به اهمیت همکاری و همبستگی در جامعه پی ببرند و در جهت تحقق اهداف مشترک مذهبی و فرهنگی همکاری کنند.
این نامگذاری میتواند به عنوان یک واسطه معنوی برای برقراری ارتباط با امام زمان (عج) عمل کند و افراد را به یاد ایشان و انتظار فرج حضرت مهدی (عج) بیندازد.
نامگذاری کانونهای فرهنگی هنری و مساجد به نام امام زمان (عج) میتواند هویت اسلامی و دینی جامعه را تقویت کند و ارتباط مردم با آموزهها و تاریخ دینیشان را مستحکمتر کند.
این موضوع میتواند جاذبه و جذابیت بیشتری برای شرکت در فعالیتهای مختلف ایجاد کند و مشارکت مردمی را افزایش دهد. افراد با علاقه و اشتیاق بیشتری در برنامههای مختلف این کانونها شرکت خواهند کرد.
*جذب نسل جدید به مسجد
به سراغ تعدادی از کانون های فرهنگی هنری مساجد مزین به نام و القاب امام زمان(عج) و فعال در خراسان جنوبی رفتیم. حجت الاسلام محمود جعفرنیا- مدیر کانون فرهنگی هنری حضرت ولیعصر(عج) طبس در گفتگو با خبرنگار شبستان اظهار داشت: این کانون در سال ۹۱ تاسیس شده است و در حال حاضر ۱۲۰ نفر در این کانون عضویت دارند.
وی درخصوص برنامه های کانون حضرت ولیعصر(عج) گفت: برگزاری مراسمات ملی و مذهبی و دیدار با خانواده های شهدا و راه اندازی کاروان قرآن و عترت، اردوهای جهادی، مسابقات و کلاس های ورزشی و آموزشی از مهم ترین برنامه های کانون طی سال جاری بوده است.
حجت الاسلام جعفرنیا ادامه داد: برگزاری برنامه های فرهنگی و هنری به همت کانون در مسجد سبب شده است تا شاهد حضور جوانان و نوجوانان و مشارکت آنان در اجرای برنامه های فرهنگی و مذهبی باشیم.
مدیر کانون فرهنگی هنری حضرت ولیعصر(عج) طبس در ادامه بیان کرد: این کانون هدف اصلی از اجرای برنامه ها را جذب نسل جدید به سمت مسجد می داند هدف اصلی کانون فرهنگی هنری حضرت ولیعصر(عج) طبس از اجرای برنامه های مختلف، جذب نسل جدید به سمت مسجد است. و سبب شد تا در مراسم اعتکاف و برگزاری کارهای جهادی نسل جدید مشارکت خوبی داشته باشند.
وی به برنامه های کانون به منظور بزرگداشت نیمه شعبان اشاره کرد و افزود: در این راستا بحث برگزاری جشن همراه با سخنرانی و مداحی و اطعام مهدوی در دستور کار کانون قرار دارد و اهدای جوایز توسط خیرین نیز از دیگر برنامه ها است.
حجت الاسلام جعفرنیا درخصوص مشکلات کانون گفت: یکی از مهمترین مشکلات کانون بحث نبود بودجه کافی جهت اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و هنری است.
*کانون مهدویت پاتوقی برای قشر جوان
زنوکی -مدیر کانون فرهنگی هنری مهدویت بیرجند- نیز در گفتگو با خبرنگار شبستان اظهار داشت: کانون مهدویت در سال ۱۳۸۶ در مسجد امام زمان (عج) تشکیل شد و شروع به کار کرد و در حال حاضر بیش از ۵۰ نفر در این کانون عضویت دارند.
نظر شما