فعالیت روحانیت باید جبهه ای و مردمی بماند

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه فعالیت روحانیت باید جبهه‌ای و مردمی باشد، گفت: عزیزان ما در جبهه روحانیت مردمی توجه داشته باشند که ابتدا جوانان متدین و با ایمان را حفظ کنند و در مرحله بعد به دنبال جذب دیگران باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، آیت الله سید احمد علم الهدی امروز پنجشنبه ۱۱ بهمن ماه در اجلاسیه سالانه جبهه روحانیت مردمی انقلاب اسلامی که در مسجد العلی برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد رجب و شعبان، اظهار کرد: خوشبختانه این نهاد مقدس به عنوان «جبهه روحانیت مردمی» نام‌گذاری شده است که دارای دو خصوصیت «جبهه» بودن و «مردمی» بودن است.

ایشان با بیان این‌که امروز اثرگذاری در جامعه نیازمند فعالیت جمعی است، خاطرنشان کرد: امروز اگر روحانیت می خواهد اثرگذار باشد، باید به فعالیت های جمعی روی بیاورد.

امروزه دایره عمل روحانیون فقط در مسجد نیست

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر این که یک طلبه هرچه هنرمند و سخنور باشد، بازهم به صورت انفرادی نمی تواند در عرصه جامعه سازی اثرگذار باشد، تصریح کرد: کار طلبگی امروز با ۴۰، ۵۰ سال قبل متفاوت است، ۵۰ سال پیش اسلام عبارت بود از یک واقعیت زندانی شده در چهاردیواری مسجد و حسینیه که در همان هم آزادی عمل وجود نداشت اما امروز وضعیت کاملا متفاوت شده است.

ایشان ادامه داد: یک تشکل و تجمع روحانیت نباید حزبی باشد، یا باید جبهه ای و یا مردمی باشد، جبهه ای بودن به این معناست که هرکه در این خط با ما مشترک است با ماست حتی اگر در آن سر دنیا باشد.

آیت الله علم الهدی با بیان این‌که روحانیت باید نفوذ خود را در بین جامعه گسترش دهد، گفت: همواره بخشی از مردم مخاطب روحانیت هستند و بخشی نیز خارج از دایره مخاطبان روحانیت قرار دارند که حتی اهل مسجد، نماز و عبادت هم نیستند اما در برخی مواقع متوجه روحانیت می شوند.

مخاطب ما عامه مردم است

ایشان با تأکید بر این که در جذب و حفظ افراد نباید دچار رفتارهای نادرست شد، خاطرنشان کرد: اشکالاتی که همیشه در اقدامات مردمی وجود دارد این است که یک عده از ما فقط می خواهیم جامعه مخاطبان خودمان را حفظ کنیم، به محض این که کسی از دایره مخاطبان ما بیرون رفت، با او به‌عنوان یک فرد بی‌دین و خارج از دین برخورد می کنیم.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی اضافه کرد: یا در مقابل به دنبال جذب یک عنصر خارج از مخاطبان خود می رویم و کسی که در سبد خودمان است را فراموش می کنیم، هردوی این رفتارها غلط است.

ایشان با تأکید بر این که اولویت فعالیت روحانیت ابتدا باید حفظ داشته ها و بعد جذب دیگران باشد، عنوان کرد: بر فرض که ما نظر خاصی در مورد موسیقی، حجاب، تتو، کاشت ناخن و سایر مسائل داشته باشیم، این ها مسائل فقهی است که هرکسی نمی تواند به آن ورود کند، متأسفانه برخی عزیزان به سادگی به مسائل فقهی وارد می شوند و با اظهار نظرهایی به بهانه جذب دیگران، نتیجه معکوس می گیرند.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: عزیزان ما در جبهه روحانیت مردمی توجه داشته باشند که ابتدا جوانان متدین و با ایمان را حفظ کنند و در مرحله بعد به دنبال جذب دیگران باشند.

انتهای پیام/

کد خبر 1801225

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha