حجتالاسلام والمسلمین ناصر شهیدی مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) استان قم در گفتگو با خبرگزاری شبستان در استان قم با بیان اینکه پرداختن به نیمه شعبان و جشنهای میلاد حضرت ولی عصر(عج) برای مردم یادآور یک اتفاق بزرگ است و آن حیات امام زمان(عج) است گفت: جشنهای نیمه شعبان به مردم یادآوری میکند که امام دوازدهم ما شیعیان امام حی است و اگر چه از چشمان ما غایب هستند اما در این ایام ما برای یک امام حی شورآفرینی میکنیم، و درواقع نیاز به حجت را نشان میدهیم.
شهیدی با اشاره به اینکه پرداختن به جشنهای نیمه شعبان مقابله با بسیاری از جریانات انحرافی است که در جامعه با ظاهر مهدویت کار می کنند گفت: وقتی مردم با حضور در جشنهای نیمه شعبان نسبت به امام زمان(عج) که امام غایب است ابراز علاقه و ارادت میکنند بسیاری از این جریانات انحرافی که در طول سال با موج سواری در جامعه عدهای را در گرداب انحرافات گرفتار میکنند با یک مانع مواجه میشوند؛ به این ترتیب ایام نیمه شعبان به مردم یادآوری میکند که در فطرتشان به امام زمان(عج) دلبستگی دارند و باید در این راه استقامت و صبر کافی داشته باشند.
شهیدی با بیان اینکه برپاداشتن جشنهای نیمه شعبان باعث میشود سبک زندگی مهدوی بار دیگر در جامعه ما تعریف شود، یادآور شد: در ایام نیمه شعبان شاهد همدلی بیشتر در بین مردم هستیم. مردم با یک مرام مهدوی به نیازمندان کمک می کنند و این ابراز علاقهها که از ارادت به حضرت ولی عصر(عج) سرچشمه میگیرد در جامعه زنده می شود، به همین جهت مردم سعی میکنند سبک زندگی خودشان را به قدری با سبک زندگی مهدوی تطبیق دهند.
مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) استان قم افزود: امروز دشمن نوجوانان و جوانان را هدف قرار داده است و قصد دارد که آنها را از مسائل معرفتی دور و به تعبیری اعتقاد آنها را نسبت به نهاد خانواده متزلزل کند. به همین جهت اگر امام محوری و مهدی باوری در جشنهای نیمه شعبان احیا شود و نقش خانوادهها را در تمدن سازی، تاریخ سازی و تشکیل یک جهان مهدوی به مردم یادآوری کنیم قطعا در تاثیرگذاری بیشتر جشنهای نیمه شعبان و ترویج فرهنگ مهدویت موثر خواهد بود.
مدیر شورای سیاستگذاری مهدویت استان قم در ادامه با بیان اینکه تأکید شورای سیاستگذاری مهدویت استان بر همگرایی گروههای فرهنگی است گفت: گروههای مختلف فرهنگی در قم در زمینه مهدویت فعالیت می کنند اما عدم هماهنگی بین گروهها سبب آسیب جدی شده است.
شهیدی با اشاره به اهداف فعالیت شورای سیاستگذاری مهدویت قم ادامه داد: باید همگرایی بین گروههای مختلف فرهنگی مهدویت شکل بگیرد و برنامههای آنها مورد توجه قرار گرفته تا با همدلی بیشتر در زمینه ترویج فرهنگ مهدوی در قم فعالیت کنند.
مدیر شورای سیاستگذاری مهدویت استان قم به اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان گفت: موضوع انتخابات و مهدویت مورد توجه است و اینکه در زمینه انتخابات باید قدمی برداریم و در مسیر ظهور امام زمان(عج) باشیم.
شهیدی با اشاره به اقدامات شورای سیاستگذاری مهدویت استان تصریح کرد: نیمه شعبان گروههای مختلف فرهنگی در مسیر جمکران موکب برپا کرده و فعالیت میکنند که در ادامه مشخص میشود برخی از آنها انحرافی بوده و جمعآوری میشوند.
وی افزود: متأسفانه برخی از دستگاهها در مسیر همدلی بیشتر گام برنمیدارند و مدیریت واحد شکل نمیگیرد، این موضوع سبب می شود فعالیت جزیرهای نیروهای انقلابی فضا را برای گروههای انحرافی باز کرده و به فعالیت خود ادامه دهند.
مدیر شورای سیاستگذاری مهدویت استان با اشاره به برنامههای نیمه شعبان در قم گفت: در دو سال اخیر چند قرارگاه خادم یاران مهدوی تشکیل دادیم که یکی از آنها در محله بنیاد فعالیت میکند و تاکنون ۱۵۰ خادم یار جذب و هفته آینده پیادهروی و همچنین همایشی در مسجد جمکران برگزار میکنند.
شهیدی ادامه داد: اعزام اساتید تخصصی مهدویت در دهه مهدویت به مدارس، دانشگاهها و مساجد در قالب نشستهای مهدوی و پرسش و پاسخ ازجمله برنامههای ایام نیمه شعبان شورای سیاستگذاری مهدویت استان است.
مدیر شورای سیاستگذاری مهدویت استان افزود: مسابقه ملی نقش خاتم از روز نیمه شعبان به مدت ۴۰ روز برگزار میشود که شامل حفظ ۴۰ حدیث مهدوی با اهدای ۴۰جایزه خواهد بود.
وی ادامه داد: در برگزاری احیای شب نیمه شعبان با مساجد و سازمان تبلیغات اسلامی برنامهریزی کردهایم و چند موکب در مسیر مسجد مقدس جمکران برپا و یکی از موکبها در عمود ۲۳ است و از تمام موکبهای مسیر بلوار پیامبر اعظم(ص) از نظر محتوایی و کارشناس حمایت میکنیم.
شهیدی عنوان کرد: مجموعه پوسترهای نمایشگاهی تولید کرده ایم و برای تعداد زیادی از مساجد استان برنامهریزی شده تا در ایام نیمه شعبان برنامههای مختلف برگزار کنند.
مدیر شورای سیاستگذاری مهدویت استان افزود: رادیو مهدویت در دهه مهدویت فعالیت میکند که مورد استقبال مخاطبان است و از طریق سایت مهدویت قابل دسترسی است.
مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) استان قم با اشاره به برنامه های کودک و نوجوان دبیرخانه شورای سیاستگذاری مهدویت استان افزود: ۱۰ برنامه برای این مقطع سنی برگزار می شود که امسال در آغاز برنامه خادمیار دانشآموزی را داریم که در هر مدرسه چند دانش آموز انتخاب می شود.
وی با اشاره به تولید محتوای مهدوی ویژه کودک و نوجوان تصریح کرد: پوستر و کاربرگ و کلیپ در این زمینه تولید و مسابقه و پویش پای کار جهت نقش آفرینی دانش آموزان در انتخابات جهت مشارکت خانواده ها و اطرافیان آنها برگزار میشود.
شهیدی گفت: کتابهای مهدوی کودک و نوجوان به مدارس استان اهدا می شود و کتابخانه های مدارس با موضوع مهدویت غنی میشود و چند مدرسه در برنامههای ماست.
مدیر شورای سیاستگذاری مهدویت استان تصریح کرد: همزمان با نیمه شعبان جشن های خیابانی تحت عنوان محله های انتظار در ۵ محله قم برگزار می شود و مبلغان و کارشناسان تخصصی مهدویت ویژه دانش آموزان به ۴۰ مدرسه اعزام می شوند.
نظر شما