استفاده از ظرفیت مساجد در گام دوم نهضت سوادآموزی

عبدی گفت: در آینده نهضت و گام دوم نهضت مساجد و تکایا نقش موثری به عنوان قرارگاه های فرهنگی هر محل دارند و طبیعتا در طرح‌هایی که در نهضت سوادآموزی طراحی می‌شود، این امر یعنی بهره گیری از مساجد از اولویت‌ها است.

علیرضا عبدی معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مورد استفاده از ظرفیت مساجد در گام دوم نهضت سوادآموزی گفت: در مورد ظرفیت مساجد اگر به پیام امام (ره) توجه کنیم که در تاسیس نهضت تاکید کردند و همچنین در استفاده از تکایا و منازل نیز در حوزه نهضت سوادآموزی تاکید داشتند یعنی هر جایی که ظرفیت بهره گیری برای نهضت سوادآموزی وجود دارد، استفاده شود.

استفاده از ظرفیت مساجد در گام دوم نهضت سوادی اموزی

وی تصریح کرد: در آینده نهضت و گام دوم نهضت هم طبیعتا مساجد و تکایا نقش موثری به عنوان قرارگاه های فرهنگی هر محل دارند و طبیعتا در طرح هایی که در نهضت سوادآموزی طراحی می شود، این امر یعنی بهره گیری از مساجد از اولویت ها است.

وی در مورد سهم نهضت در تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم با توجه به منویات رهبر انقلاب خاطرنشان کرد: جامعه هدف نهضت سوادآموزی بی سواد مطلق است. بی سواد مطلق ابتدا باید با سواد شود و سپس مراحلی را طی کند تا به حافظ قرآن برسد. ما در تربیت حافظ قرآن نقش مستقیم نداریم که بگوییم سالانه نهضت سوادآموزی این میزان حافظ قرآن تربیت می کند اما در مقدمه این امر نهضت سوادآموزی نقش جدی دارد زیرا ما طبق اساسنامه چند درس جدی خواندن، نوشتن و حساب کردن و روخوانی قرآن را مورد توجه ویژه قرار داده ایم. طبیعتا ما پله هایی برای تحقق این موضوع هستیم.

تعریف سواد جدیدبر مبنای مفاهمه میان نهضت سواد اموزی و شورای عالی انقلاب فرهنگی

عبدی در مورد سواد جدید و نقش نهضت سوادآموزی در آموزش آن تصریح کرد: سواد جدید بر مبنای تعریف عملکردی تبیین می شود. این سواد جدید بر مبنای مفاهمه میان نهضت سوادآموزی و شورای عالی انقلاب فرهنگی است تا تعریفی برای سواد جدید در کشور ارایه شود که همه بر مبنای آن عمل کنند. طبیعتا سواد جدید سوادی خواهد بود که در راستای تعمیق سوادهای پایه قرار بگیرد.

ورود ۵ هزار نفراز نهضت سواد اموزی به مدارج کارشناسی ارشد

وی در مورد آمار سوادآموزانی که از نهضت سوادآموزی وارد مدارج عالی تحصیل شده اند، اظهار کرد: اکنون پنج هزار نفر  مدارج بالای کارشناسی را کسب کردند و آموزش خود را از نهضت آغاز کرده و وارد مدارج عالی تحصیلی و دانشگاهی شدند.

کد خبر 1742486

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha