این دهه‌شصتی‌ جوانی‌اش را وقف فعالیت فرهنگی در مسجد کرده‌است

حسن اکبری‌زارع از آن دهه شصتی‌هایی است که به کارکردهای فرهنگی اجتماعی مسجد اعتقاد خاص دارد و با همین نگاه توانسته مسجد جوادالائمه(ع) در شهرستان بردسکن را تبدیل به پایگاه قرآن، رسیدگی به محرومان و مقابله با آسیب‌های اجتماعی همچون طلاق کند.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، قصه رنگارنگ آدم‌ها را که مرورمی‌کنی به آدم‌های خوش قلبی می‌رسی که با دیگران متقاوت هستند انگار آفریده شده‌اند برای نشر خوبی‌ها. این حکایت حسن اکبری زارع است. او برادر شهیدان قاسم و محمود اکبری زارع است. یکی از برادرهای شهیدش دوست داشت طلبه باشد و به مردم خدمت کند. حالا او با فعالیت‌هایش در کانون فرهنگی هنری مسجد جوادالائمه(ع) شهرک فرهنگیان از توابع شهرستان بردسکن استان خراسان رضوی در تلاش است تا آرزوی برادرش را محقق سازد.

حسن اکبری زارع متولد سال ۱۳۶۷ است و تحصیلاتش را تا مقطع ارشد فیزیک ادامه داده است، جالب است که در ادامه راه او به کارهای فرهنگی روی می‌آورد به گونه ای که اکنون کارشناس قرآن اداره آموزش و پرورش و همچنین عضو ستاد امر به معروف شهرستان است.

به گفته خودش وقتی که در دانشگاه تبریز برای ادامه تحصیل رفته بود در اثر آشنایی با یکی از دوستان تغییر مسیر می دهد و از همان دانشگاه، فعالیت فرهنگی خود را شروع می‌کند و دغدغه انجام چنین اقداماتی تمام وجودش را فرا می‌گیرد تاجایی‌که موقعیت‌های خوب شغلی را رها می‌کند تا به مردم خدمت کند.

مسجد جوادالائمه(ع) بردسکن جایی ‌است که او فعالیتش را سال ۱۳۹۷ در حوزه جوانان و نوجوانان در آن آغاز کرده است. او می‌گوید: هدف اصلی من اتصال مدرسه، مسجد و منزل به یکدیگر است.

وی که عضو هیئت امنای مسجد جوادالائمه(ع) نیز است، تصریح می‌کند: هدف ما از جذب نوجوانان به مسجد این بود که در عین اینکه اهل مسجد هستند نمره درسی آن‌ها هم خوب باشد. به همین علت در مسجد برای دانش آموزان کلاس‌های تقویتی ریاضی، عربی، زبان، فلسفه، ادبیات و دیگر درس ها را نیم بها برگزار می‌کنیم و به هیچ عنوان خارج از مسجد دانش آموزی را برای کلاس خصوصی نمی‌پذیرم و معتقد هستم بچه‌های مسجد باید در همه ابعاد نمونه باشند.

این دهه‌شصتی‌ جوانی‌اش را وقف فعالیت فرهنگی در مسجد کرده‌است

وی می افزاید: در حوزه نوجوانان و دانش آموزان آنچه مد نظرم است سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بیانیه گام دوم انقلاب است به همین علت وقتی خواستم فعالیتم را در مسجد شروع کنم دقیقا هدفم ارتقا و رشد دانش آموزان در تراز انقلاب بود؛ یعنی تربیت دانش آموزی که هم اهل هیئت و هم دارای بصیرت و موقعیت شناس است هم مؤمن است و هم در زمینه اقتصاد و عقل معاش و حتی در ورزش دست برتر دارد و دارای اخلاق اجتماعی است، تربیت چنین دانش آموزی می تواند ثمره مسجد باشد.

تربیت ۵۰ حافظ قرآن

این جوان خوش فکر تاکنون ۵۰ حافظ قرآن تربیت کرده که پنج نفر از آن‌ها حافظ کل قرآن هستند که خوشبختانه سه تن از آنان در کنکور امسال رتبه های دو و سه رقمی کسب کردند.

وی سرگروه حلقه صالحین بسیج پایگاه نیز است و اعتقاد دارد امروز آنچه که به دانش آموزان آسیب می زند محتواهای فضای مجازی است که از طرف دشمن ارائه شده و نوجوانان و جوانان ما مصرف کننده آن هستند در حالی‌که اگر دانش آموز از نظر بصیرت و زمان شناسی غنی باشد بی شک محتوایی که در قالب رسانه های مجازی دشمنان در اختیار این قشر می گذارند، اثربخش نخواهد بود.

این فعال فرهنگی درباره برنامه و فعالیت‌های مسجد می‌گوید: برگزاری نماز جماعت و برنامه‌های هفتگی در مناسبت‌ها برای عموم و برگزاری دعای توسل و دعای ندبه و زیارت عاشورا برای جوانان از جمله برنامه‌های ماست و در روزهای پنجشنبه و جمعه برای نوجوانان و جوانان سالن های ورزشی مسجد باز است که در آن به فعالیت‌های ورزشی می پردازند.

تشکیل گروه جهادی شهید حججی

وی گروه جهادی شهید حججی را نیز تشکیل داده است گروهی ۲۲ نفره که کارهای عمرانی مدارس مانند رنگ کردن و تعمیر را در سطح شهرستان بردسکن انجام می دهند.

این دهه‌شصتی‌ جوانی‌اش را وقف فعالیت فرهنگی در مسجد کرده‌است

این فعال فرهنگی درباره دستگیری از نیازمندان و کمک‌های مردمی نیز می‌گوید: در عید غدیر و قربان امسال بیش از ۳۰ میلیون تومان جمع آوری شد که توسط گروه جهادی شهید حججی بسته‌های معیشتی تهیه و بین نیازمندان سطح شهرستان بردسکن توزیع شد.

این دهه‌شصتی‌ جوانی‌اش را وقف فعالیت فرهنگی در مسجد کرده‌است

این دهه‌شصتی‌ جوانی‌اش را وقف فعالیت فرهنگی در مسجد کرده‌است

مقابله با طلاق از طریق مشاوره

اکبری زارع به واسطه شغل خود با مشکلات مختلفی در جامعه همچون آسیب های فضای مجازی، طلاق و افسردگی روبه رو بوده است. او فعالیت های فرهنگی مختلفی در زمینه های ملی، مذهبی و برنامه ریزی برای همایش‌های تحکیم خانواده و فرزندآوری انجام داده است نمونه آن نجات یافتن ۱۰ زوج از طلاق به کمک مشاوره‌های او بوده است که کاری بسیار ارزنده است، اما برجسته ترین کار این فعال فرهنگی جذب کودکان به مسجد است در عصری که دشمن کمر همت بسته تا جوان ایرانی را از دیانت دور و از مسجد دلسرد کند اما این جوان دغدغه مند تلاش کرده و می کند کودکان و جوانان را از مسجد تربیت و به سمت جامعه روانه کند و معتقد است بی تردید انسان هایی که در خانه خدا مسیر رشد شخصیتی خود را آغاز می کنند، سرانجام نیکویی در انتظار آنان است.

این دهه‌شصتی‌ جوانی‌اش را وقف فعالیت فرهنگی در مسجد کرده‌است

این دهه‌شصتی‌ جوانی‌اش را وقف فعالیت فرهنگی در مسجد کرده‌است

او ۱۰ سال از عمر خود را به کارهای فرهنگی اختصاص داده که پنج سال آن را در شهرک فرهنگیان بردسکن بوده است به گفته خودش آنی پشیمان نیست و خوشحال است که مسیر زندگی اش به این سمت و سو رفته؛ وی می گوید: همه هدفم رضایت و جلب توجه خدا است و در تلاشم تا در آن روز که هیچ چیز از این دنیا مانند مال و فرزند به داد انسان نمی رسد جز عمل صالح و قلب سلیم، دستم پیش خدا پر باشد.

کد خبر 1738072

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha