اعلام آمادگی جمعیت هلال احمر برای متولی گری امداد هوایی

رییس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه امداد هوایی ردیف بودجه و متولی خاصی ندارد، افزود: جمعیت هلال احمر آمادگی این را دارد که با هزینه‌های کمتری این توانمندی را در اختیار مردم قرار دهد.

به گزارش خبرنگار شبستان، ابوالحسن فقیه، رییس جمعیت هلال احمر کشور در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سؤال که آیا تفاهم‌نامه‌ای میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و این سازمان برای هماهنگی در امدادرسانی صورت گرفته است، گفت: در تفاهم‌نامه اخیر میان وزیر ارشاد و این سازمان بسیاری از مسایل حل و فصل شد و با پلیس راهنمایی و رانندگی نیز مسئله‌ای برای امدادرسانی نداریم.

رییس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه متأسفانه هنوز امداد هوایی متولی ندارد، تصریح کرد: در بحث امداد هوایی نیز هیچ‌گونه ادعایی نسبت به طرحی نداریم، هرچه مجلس و دولت تصویب کند اجرا می‌کنیم، نگرانی و دغدغه ما در بحث امداد هوایی این است که این موضوع یک کار اساسی محسوب می شود، اما در ردیف بودجه، متولی خاصی ندارد، از این رو این مسئولیت را هر یک از ارگان‌ها و دستگاه‌ها می‌توانند بر عهده بگیرند.

وی افزود: جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با توجه به پرسنل آموزش دیده و با هزینه کمتری می تواند این توانمندی را در اختیار مردم قرار دهد.

 

افزایش 10 درصدی بودجه در سال 91

وی ادامه داد: هنوز بودجه هلال احمر تصویب نشده است، اما با توجه به جدول ارایه شده نسبت به سال 90، ده درصد افزایش داشتیم، در حقیقت بودجه سال 91، 600 میلیارد تومان است.
 

فقیه در مورد میزان کمک‌های مردمی به قحطی زدگان سومالی و پاکستان گفت: کمک‌های مردمی انجام شده به کشور سومالی 47 میلیارد تومان بود که این میزان از کمک‌های مردمی نشان‌دهنده اعتماد مردم است و جای تقدیر ویژه دارد.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از 18 میلیارد از این مبلغ هزینه شده و مابقی به تدریج صرف فعالیت‌های مختلف در کشور سومالی می‌شود.

رییس جمعیت هلال احمر در مورد کمک‌های مردمی به کشور پاکستان یادآور شد: در این بخش نیز برای کمک به مردم پاکستان 16 میلیارد تومان کمک مردمی جمع‌آوری شد که جمعا با کشور سومالی 63 میلیارد کمک‌های مردمی برای این دو کشور جمع‌آوری شده است.

وی در مورد تفکیک کمک‌های بین‌المللی و داخلی تصریح کرد: انبارهای کمک‌های بین‌المللی از انبارهای داخلی جداست و هیچ‌گونه نگرانی‌ در بحث کمک‌رسانی به داخل، در شرایط حادثه و بحران نداریم.

 

کمک‌های خارجی سقف و کف ندارد

 رییس جمعیت هلال احمر در مورد کمک‌رسانی به برخی از کشورها و مشکلات حمل و نقل کالا گفت: در بحث سومالی به دلیل مسافت زیاد با مشکل جابجایی اجناس مواجه بودیم، اما باید این نکته را یادآوری کنیم که در امر کمک‌رسانی هر چقدر هزینه در امر حمل و نقل کالا صورت بگیرد بلامانع است، به همین جهت در بحث امدادرسانی به کشور سومالی از چهار فروند کشتی برای جابجایی اقلام دارویی و غذایی استفاده شد.

وی ادامه داد: بر اساس اساسنامه مجلس کمک‌های خارجی سقف و کف ندارد و بر اساس وسعت حادثه و توانایی هلال احمر انجام می‌شود.

فقیه یادآور شد: در بحث تجهیزات نیز تجهیزات خوبی تا پایان سال 91 تزریق می‌شود و تمامی تجهیزات تا پایان سال جدید نوسازی می‌شوند. همچنین در بخش آموزش نیز به شدت سخت‌گیری می‌کنیم تا نیروهای تخصصی برای امداد و نجات در موقعیت‌های مختلف حوادث حضور یابند.

وی در مورد مقابله با زلزله در استان‌های مختلف کشور اظهار کرد: تاکنون به لحاظ اقدامات و کمک‌رسانی در استانداری‌ها و شهرداری‌ها کارهای خوبی انجام شده است، اما کفایت نمی‌کند، مهم‌ترین مسئله در امر زلزله پیشگیری و مقاوم‌سازی ساختمان است که مهم‌ترین نکته در امر پیشگیری محسوب می شود.

پایان پیام/
 

کد خبر 116193

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha