به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، حجت الاسلام علی اسدی، یکی از اساتید حوزه علمیه همدان، ظهر امروز (18 اسفند) در همایش سالروز تاسیس کانون های مساجد در مجتمع ابن سینای همدان، گفت: مساجد از نظر مبانی دینی مقدس ترین مکان در عالم هستی است بنابراین وجود خادمان جوان در مساجد ضروری به شمار می آید.
وی با بیان اینکه هنوز قداست مساجد را نشناخته ایم، افزود: در مقام عمل قداستی که برای ادارات و دستگاه های دولتی قائل هستیم برای مساجد شهر و روستایی خود ارزش نمی دانیم.
وی با بیان اینکه قرآن مجید بنای مسجد را در چهار شرط می داند، تصریح کرد: عنصر اصلی در پیشرفت مساجد ایمان هیئت امنا است که در روز قیامت از آن یاد می شود.
یکی از اساتید حوزه علمیه همدان اظهار داشت: عنصر دوم در بنای این مکان مقدس مجریان امور مساجد هستند که باید به پادارنده نماز در همه مواقع در مسجد باشند.
حجت الاسلام اسدی افزود: در بعضی از مواقع شاهد هستیم که هیئت امنای مساجد تنها در روز عید فطر در جمع نمازگزاران حاضر می شوند که این امری درست برای این افراد نمی باشد.
وی با بیان اینکه سومین عنصر در بنای مسجد هیئت امنای خدا ترس باشد، تصریح کرد: در غیر این صورت این افراد منافع شخص خود را فدای منافع مسجد می کند.
وی با بیان اینکه مساجد ما نیاز به عمران معنوی دارند، بیان داشت: این در حالی است که همیشه ودر همه حال مساجدی را می بینیم که در حال عمران فیزیکی هستند.
حجت الاسلام اسدی با بیان اینکه چهار عامل می تواند مساجد ما را از وجود معنوی برخوردار کند، خاطرنشان کرد: هیئت امنا باید افرادی پاک باشند و انگیزه الهی در متولیان این امر برای اقامه نماز وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه مشکل امروز ما نبود اخلاق حسنه هیئت امنا، خدام و مدیران کانون های فرهنگی در مساجد است، گفت: تزئین به اخلاق حسنه خادمان، رئیس پایگاه بسیج مساجد و ائمه جماعت در مساجد ما خالی است که جوانان ما ازاین مسئله رنج می برند.
وی صادق و خوش پوش بودن هیات امنای را یکی از چهارعامل وجود معنوی در مساجد دانست و گفت: نبود بودجه کافی عامل چهارم این امر است.
وی خاطرنشان کرد: وجود تعدد مراکز تصمیم گیری مساجد اعم از پایگاه های بسیج، کانون های فرهنگی، حوزه علمیه، اوقاف و تبلیعات اسلامی موجب عدم هماهنگی افراد در مساجد می شود.
حجت الاسلام اسدی افزود: نبود برنامه وسیع و جامع در اغنای جوانان در مساجد ما وجود دارد که این امر باعث می شود تعداد جوانان ما در مراکز فرهنگی وکانون های مساجد ریزش کند.
پایان پیام/
نظر شما