حمایت از کانون های مساجد، حراست از سرمایه های نظام است

حمایت مسئولان از فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد، حراست از سرمایه های نظام یعنی نسل جوان می شود.

خبرگزاری شبستان// اصفهان

اگر گذری بر گذشته داشته باشیم و مقایسه ای از حضور نسل جوان و نوجوان در مساجد انجام دهیم می بینیم که با توجه به تلاش های دشمنان برای نابودی نسل جوان و نوجوان کشور، ولی حضور جوانان و نوجوانان در مساجد و برنامه های مذهبی چشم گیر و قابل توجه است که در این هنگام سوالی ذهن ما را به خود مشغول می سازد که چه چیزی موجب جذب این نسل به مساجد شده است که بررسی این سوال و یافتن پاسخ آن برای ما بسیار مهم است.

 

ایجاد زمینه های جذب نسل جوان و نوجوان به مسجد موجب شده که آنها به مساجد روی آورند و از دام های شیطانی در امان بمانند اما فراهم کردن این زمینه ها وظیفه کیست و چه کسانی باید این کارها را انجام دهند؟؟؟

 

مصوبه ای در شورای انقلاب فرهنگی کشورمان یکی از اقداماتی بود که موجب شده با ایجاد مراکز فرهنگی هنری در مساجد، زمینه هایی برای جذب نسل جوان و نوجوان در مساجد فراهم شود و این مراکز همچون مراکز فرهنگی همانند پایگاه های بسیج و هیئت های مذهبی با انجام فعالیت های فرهنگی هنری زمینه را برای حضور نسل جوان و نوجوان فراهم سازند.

 

با اجرایی شدن مصوبه شورای انقلاب فرهنگی و تلاش مسئولان خصوصاً در دولت نهم و دهم شاهد رشد کانون های فرهنگی هنری مساجد و به دنبال آن جذب به مساجد بودیم که شهرستان تیران و کرون نیز از این مصوبه بی بهره نماند و کانون های فرهنگی هنری در این شهرستان تاسیس و زمینه های جذب بیشتر افراد در مساجد صورت گرفت.

 

شهرستان تیران و کرون نزدیک به 40 کانون فرهنگی هنری دارد

مرتضی محمدی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تیران و کرون از وجود نزدیک به 40 کانون فرهنگی هنری در مساجد شهرستان تیران و کرون خبرداد و گفت: این مراکز به درخواست هیئت امنا و روحانی مساجد تاسیس و فعالیت های فرهنگی هنری توسط جوانان و نوجوان انجام می شود.

 

وی افزود: کانون های فرهنگی هنری مساجد بیشتر در مساجدی تاسیس شده اند که مرکز فرهنگی همچون کانون فرهنگی، پایگاه بسیج و مواردی از این قبیل ندارند، و این موضوع در راستای ایجاد یک مرکز فرهنگی در مساجد بوده است.

 

کانون های مساجد تنها مرکز فرهنگی هر روستا هستند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تیران و کرون با بیان اینکه در سال جاری سهمیه تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد به روستاها اختصاص یافت، تصریح کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد در روستاهای شهرستان تیران و کرون تاسیس شده است که در اکثر این روستاها این مراکز تنها مرکز فرهنگی هستند.

 

وی ادامه داد: مسئولان خصوصا در دولت نهم و دهم توجه ویژه ای به کانون های فرهنگی هنری مساجد داشته اند و با تجهیز و توسعه این مراکز جذب جوانان و نوجوانان به مساجد افزایش یافته است.

 

استفاده حداکثری از ظرفیت های مساجد

 حجت الاسلام و المسلمین حسن عباسی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تیران و کرون به ظرفیت های مساجد اشاره کرد و بیان داشت: مساجد ظرفیت های بالایی دارند که باید از‌ آن استفاده کرد و نباید مساجد تنها مخصوص اقامه نماز باشد بلکه برگزاری کلاس های آموزشی، آموزش همگانی مردم و برنامه هایی از این قبیل باید در مساجد انجام شود.

 

وی افزود: فراهم نمودن بستر های لازم برای حضور جوانان و نوجوان وظیفه متولیان مساجد است و باید متولیان مساجد با همکاری همدیگر در راستای جذب جوانان و نوجوانان به مساجد همت کنند.

 

کانون های فرهنگی هنری مساجد در خط مقدم جنگ نرم هستند

 

حجت الاسلام و المسلمین رمضانعلی معتمدی، رئیس کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان در جمع مدیران مسئول کانون های فرهنگی هنری مساجد تیران و کرون اظهار داشت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان با کمترین امکانات و اعتبارات فعالیت کرده اند که حقیقتا" این مراکز در خط مقدم جنگ نرم هستند.

 

وی مساجد را بهترین زیر ساخت فرهنگی اعلام کرد و اذعان داشت: که اگر جامعه بتواند از این زیر ساختار و کارکرد مساجد استفاده نماید ناهنجاری های اجتماعی کاهش می یابد.

 

وی با اشاره به آسیب های اجتماعی و هنجار های اجتماعی جامعه، گفت: این مشکلات ناشی از بی توجهی و عدم استفاده از کارکرد و ظرفیت مساجد است.

 

رئیس کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان افزود: اگر دستگاه ها و نهاد های کشور در جهت آگاه سازی و اطلاع رسانی به مردم و افزایش سطح آگاهی عمومی از مساجد استفاده کنند و با اعزام کارشناسان خود به مساجد آگاهی به مردم بدهند خیلی از مشکلات جامعه حل می شود.

 

80 درصد از سهمیه تاسیس کانون های استان به روستاها اختصاص می یابد

 

حجت الاسلام و المسلمین معتمدی با اشاره به نقش کانون های فرهنگی هنری در تقویت بنیه فرهنگی مسجد و نقش این مراکز در جامعه بیان داشت: درروستاها که هیچ مرکز فرهنگی وجود ندارد کانون های فرهنگی و هنری مساجد روستا ها بهترین مکان برای مدیریت برنامه های فرهنگی روستا ها هستند.

 

وی ادامه داد: به دلیل اهمیت انجام فعالیت های فرهنگی در روستا ها امسال سهم قابل توجهی از سهمیه تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان به روستا ها اختصاص داده شده است.

 

حمایت مسئولان از کانون های مساجدحراست از سرمایه های نظام را ضمانت می کند

 کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان تیران و کرون با کمترین امکانات فعالیت هایی رادر مسجد و محله خود انجام می دهند که موجب تقویت و رشد فرهنگ دینی و مانع انحراف نسل جوان و نوجوان می شود و ظرفیت های این قشر را رشد و تقویت می کند اما افزایش سرعت و کیفیت فعالیت ها به کمک و حمایت مسئولان نیاز دارد که مسئولان با حمایت های خود مسئولان این مراکز را یاری کنند که حمایت از این مراکز فرهنگی موجب حفاظت و حراست از سرمایه های مهم نظام که جوانان و نوجوانانند می شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 115762

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =