به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، حجت الاسلام «سیداحمد حسینیاطهر» مشاور مدیر حوزه های علمیه در امور ارتباطات امروز در این دیدار اظهار داشت: در طول تاریخ تلاشهای زیادی از سوی برخی افراد و سیاستمداران انجام شده تا تکنولوژیهای جدید را جایگزین معنویت و اخلاق نموده و انسان را بینیاز از دین معرفی کنند.
وی افزود: کاملا محسوس و مشهود است که علم و تکنولوژی علیرغم ایجاد رفاه ظاهری، نتوانسته است سعادتی واقعی را برای بشریت متصور شود. حل بحرانهای موجود در جوامع بشری بدون بهره گیری از اخلاق و ارزشهای والای الهی و انسانی امکانپذیر نیست و این امر نقش عالمان دینی را بیش از پیش برجستهتر میسازد.
حجت الاسلام حسینی ارائه یک جلوهی واحد توحیدی از سوی علمای دینی ادیان مختلف در برهه کنونی را بسیار پراهمیت عنوان کرد و گفت: از نظر اسلام ارتباط میان ادیان یک اصل انسانی و عقلانی است و در آیات قرآنی تاکید فراوانی بر تکیه بر اشتراکات ادیان مختلف شده است.
وی با اشاره به بحث مهدویت و ظهور حضرت مهدی (عج) گفت: ادیان مختلف بر محور فطرت الهی انسانها بنیان نهاده شدهاند و در طول تاریخ انسانها بر گرد ارزشهای الهی جمع شدهاند، جهان در پایان خود و در عصر ظهور شاهد همراهی بیشتر ادیان مختلف خواهد بود و در روایات داریم که حضرت مهدی (عج) به هنگام تحقق اراده الهی در امر ظهور، با همراهی حضرت عیسی (ع) جهان را از عدل و داد پرخواهد کرد.
حجتالاسلام حسینی با اشاره به برخی مشترکات میان اسلام و مسیحیت، ایجاد زمینههای شناخت ادیان مختلف و آرمانهای مشترک میان آنان را برای کاستن فاصلهها ضروری برشمرد و ارتباطات میان ادیان را بهترین راهکار برای ایجاد این شناخت عنوان کرد.
وی با تبریک ولادت حضرت عیسی (ع) و همچنین تسلیت ایام شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار امیدواری کرد تا جهان در سال جدید عاری از کرونا و سرشاز از مودت و دوستی بین ادیان و انسانها باشد.
گفتنی است، در این دیدار که مسئول دفتر ادیان در حوزه های علمیه، مشاور مدیر حوزه های علمیه در امور ارتباطات و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی حضور داشتند، سلام و پیام تبریک میلاد حضرت عیسی (ع) و آغاز سال نو میلادی از سوی آیت الله اعرافی به اسقف گریگور چیفتچیان ابلاغ شد.
نظر شما