حجت الاسلام حمید بامری با بیان این که راز این تمجید در سه ضلع است، اضافه کرد: اول نگاه آرمانی و جهت‌گیری انقلابی دولت دوم حرکت در مسیر اصول و سوم تلاش جهادی برای تحقق برنامه‌ها و رفع مشکلات مردم است که این‌ها شاخصه های ارزشمند دولت می باشد و قابل تقدیر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، ظهر امروز (۱۷ شهریور ماه) حجت الاسلام حمید بامری در خطبه های نماز جمعه عنبرآباد، ضعف باورهای دینی را یکی از عوامل افول و تزلزل ارزش‌ها در خانواده برشمرد و گفت: یکی از مهم‌ترین ابزار غرب برای تغییر سبک زندگی، ترویج باور به آزادی طلبی لیبرالیسم است.

امام جمعه عنبرآباد افزود: متاسفانه با ورود تفکر آزادی طلبی به خانواده معاصر بسیاری از ارزش‌ها افول کرد، به عنوان مثال ارزش خدا محوری به انسان محوری تبدیل شده و همدلی، همراهی، هم کلامی و همکاری میان اعضای خانواده نیز به فردگرایی، خودخواهی، خودپسندی و خود مشغولی تبدیل شد.

وی بیان کرد: طبق نظریه آزادی طلبی انسان موجودی کاملاً مستقل و آزاد است و در شناخت سعادت خود در راه رسیدن به آن خودکفا و آزاد از هرگونه تکلیف و الزام بیرونی می باشد.

حجت الاسلام بامری ادامه داد: در این شرایط انسان به قدری بر عقل خود تکیه دارد که گاهی به حذف دین از زندگی می‌رسد و تصور می‌کند که دین موضوعی میان فرد و خدا است.

خطیب جمعه عنبرآباد اظهار کرد: با گرایش خانواده‌های امروزی به آزادی طلبی دیگر اقتدار والدین بر فرزندان تحمیل شدنی نیست و تعیین رفتار فرزند بر عهده خود اوست یعنی پدر و مادر هیچ تکلیف و وظیفه‌ای در قبال فرزند ندارند.

وی با بیان اینکه بسیاری از فرزندان امروزی تحت تاثیر لیبرالیسم، الزامی به آداب و رسوم دینی ندارند، عنوان کرد: هیچ ارزشی برای آنها با آزادی برابری نمی‌کند و آزادی مطلق عالی‌ترین هدف آنها در زندگی است.

حجت الاسلام بامری بیان کرد: در خانواده معاصر هر کدام از اعضای خانواده به آزادی بی‌قید و شرط علاقه دارند و به دنبال این هستند که مقررات خانواده را نادیده بگیرند و در راه ارضای تمایلات خود از آزادی های بی حساب و کتاب استفاده کنند.

امام جمعه عنبرآباد اضافه کرد: با این دیدگاه، ارزش‌های خانواده و حرمت میان اعضای خانواده از بین می‌رود و برای افراد تنها آزادی و لذت طلبی، ارزشمند و ملاک و معیار است و الزام به آموزه‌های دینی همچون نماز، حجاب و روزه برای آنها امری دلخواه است.

وی ابراز کرد: در سبک و نگاه زندگی غربی فرزند کاملاً رها و آزاد است و هیچ وظیفه‌ای در قبال پدر و مادر ندارد اما این در حالی است که فرزندان یک خانواده اسلامی نقش‌های معین دارند و تکالیفی در قبال پدر و مادر و خانواده به عنوان یک نهاد بر عهده دارند.

حجت الاسلام بامری با اشاره به این که امروزه برنامه‌های ماهواره‌ای ارزش‌ها را دگرگون جلوه داده و ترویج  می‌کنند، تصریح کرد: سبک زندگی غربی به دنبال ترویج آزادی‌طلبی بی‌قید و شرط است بنابراین باید خطر آزادی‌طلبی بی‌قید و شرط و مطلق را جدی گرفت چرا که نهاد خانواده را هدف قرار داده است.

خطیب جمعه عنبرآباد به حضور بیش از ۴ میلیون زائر ایرانی در پیاده روی اربعین اشاره کرد و گفت: در کشاکش جنگ بی‌امان ترکیبی دشمن و عملیات بی‌سابقه روانی استکبار رسانه‌ای در داخل و خارج، دیدیم الحمدالله امسال عاشورا و اربعین حسینی به یک رویداد دشمن شکن و حماسه ای بزرگ تبدیل شد.

وی ادامه داد: علاوه بر حضور ۴ میلیون ایرانی در راهپیمایی اربعین، میلیون‌ها ایرانی عاشق امام حسین (ع) در قالب کاروان‌های جاماندگان اربعین و همچنین راه اندازی دسته های عزاداری در خیابان‌ها، مساجد، حسینیه‌ها، بقاء متبرکه و در منازل تکرار یک عاشورای دیگر است که در بیستم صفر تجلی پیدا کرد.

حجت الاسلام بامری خاطرنشان کرد: سهم اصلی در خلق حماسه بزرگ پیاده روی اربعین حسینی عنایت خداوند متعال و قداست خون پاک امام حسین (ع) و قیام الهی آن حضرت و یاران با وفای ایشان است.

امام جمعه عنبرآباد تصریح کرد: باید نقش مردم و جوانان از همه اقشار، اقوام، مذاهب، هیئت‌ های مذهبی، گروه‌های جهادی و همت والای میلیون‌ها عاشق حسین بن علی (ع) که اربعین را به مردمی ترین راهپیمایی تاریخ تبدیل کردند، تحلیل و تبیین شود تا جلوی تحریف آن گرفته شود.

وی عنوان کرد: علی رغم همه تبلیغات مسموم دشمن و برخی عوامل داخلی، بار اصلی اقامه عزای امام حسین (ع) و بزرگداشت اربعین حسینی بر عهده مردم بود چرا که هزینه‌های دولتی در برابر هزینه‌های مردمی که اندک اندک تبدیل به اقیانوس ایثار و گذشت شد، ناچیز بود.

حجت الاسلام بامری با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع دولتمردان دولت سیزدهم، اظهار کرد: علاوه بر حمایت که مشی همیشگی رهبر انقلاب است، دولت سیزدهم مفتخر به نشان افتخار تمجید شدند.

خطیب جمعه عنبرآباد با بیان این که راز این تمجید در سه ضلع است، اضافه کرد: اول نگاه آرمانی و جهت‌گیری انقلابی دولت دوم حرکت در مسیر اصول و سوم تلاش جهادی برای تحقق برنامه‌ها و رفع مشکلات مردم است که این‌ها شاخصه های ارزشمند دولت می باشد و قابل تقدیر است.

وی با اشاره به این که نقدهایی هم به این دولت وارد است، ابراز کرد: در کلام رهبر انقلاب دو نکته انتقادی به چشم می‌خورد، اول توجه به معیشت و سفره مردم و برنامه‌ریزی خاص در این زمینه که دولت باید در این عرصه بیشتر تلاش کند.

حجت الاسلام بامری ادامه داد: دوم ضعف فعالیت‌های اطلاع رسانی هنرمندانه و ناکارآمدی فعالیت‌های رسانه‌ای است که متاسفانه تاکنون دولت نتوانسته اهمیت و عظمت فعالیت‌های خود را به مردم به درستی نشان دهد که باید این ضعف جبران شود.

امام جمعه عنبرآباد خاطرنشان کرد: بیانات امام جامعه در واقع تجلی راهبرد همیشگی ایشان در مواجهه با دولت‌ ها است که همان دفاع واقع بینانه و نقد منصفانه می باشد.

وی با اشاره به ۲۲ شهریور ماه روز وقف، گفت: این روز به دلیل تحکیم پایه‌های سنت نبوی یعنی وقف و ترویج این فرهنگ اسلامی و برای معرفی کردن کارکردهای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی آموزشی و بهداشتی این عمل خداپسندانه به عنوان روز وقف نامگذاری شده است.

حجت الاسلام بامری بیان کرد: از آنجایی که فقر از موانع عمده پیشرفت و سعادت انسان و به فعلیت رسیدن استعدادهای خدادادی است وقف به عنوان یکی از عوامل مهم فقر زدایی از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد.

خطیب جمعه عنبرآباد عنوان کرد: وقف همچون چتری بزرگ سایه خود را بر سر تمامی نیازمندان و محرومان جامعه پهن می‌کند و جامعه را از تهی دستی که عامل بسیاری از مفاسد اجتماعی و اخلاقی است نجات می‌دهد.

وی با بیان اینکه سنت حسنه وقف باید در جامعه نهادینه و تبدیل به فرهنگ شود، خاطرنشان کرد: تحقق این مهم نیازمند تلاش همگانی است.

حجت الاسلام بامری سنت وقف را از افتخارات دین اسلام برشمرد و اظهار کرد: از صدر اسلام تاکنون انسان‌های نیکوکار و خیر هرگاه مشکلی در زندگی اقتصادی و اجتماعی مردم به وجود می‌آمده با نهایت عشق و ایثار و قرار دادن اموال خودشان در جهت رفع مشکلات اقدام آنها می کردند.

امام جمعه عنبرآباد گفت: در واقع وقف با تاریخ گره خورده است و باید این سنت حفظ شود و در جامعه گسترش یابد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha