حکمرانی
-
هیأت یک نمونه کوچک برای مدل حکمرانی ولایی در تمدن عظیم اسلامی است
حجتالاسلام والمسلمین پناهیان گفت: هیأت یک نمونه کوچک برای مدل حکمرانی ولایی است که در تمدن عظیم اسلامی آن را مشاهده خواهید کرد.
-
نفوذ اجتماعی هیأتها به عنوان یک تشکل مردم نهاد که پیوست قدسی و معنوی دارد بر کسی پوشیده نیست
هوشیار با اشاره به ماندگاری جریان هیأت های مذهبی و جلسات امام حسین علیه السلام در ادوار گذشته تاریخ تا به امروز گفت: یکی از با ثباتترین جریانهای فرهنگی و اجتماعی کشور هیآت مذهبی و جلسات عزای امام حسین علیه السلام است.
-
باید با التزام به اصول ارزشی حکمرانی از سپهر وحدتبخش گفتمان معرفتی حمایت کرد
مدیر مرکز مطالعات پیشرفت و تمدن پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در یادداشتی حکمرانی و مسئلۀ پیشرفت در چارچوب دلالتهای راهبردی بیانیۀ گام دوم انقلاب اسلامی را تبیین کرد.
-
ایجاد جریان نقد واقعی و غیرتشریفاتی از رموز حکمرانی مطلوب است
حجت الاسلام غلامی گفت: از لوازم حکمرانی مطلوب در نظام فکری اسلام، نهادینه سازی نقد است درحالیکه ما معمولاً از نقد فقط یک درک فانتزی داریم اما توجه نداریم که یکی از رموز اصلی شکل گیری حکمرانی مطلوب، شکل گیری جریان نقد واقعی و غیرتشریفاتی است.
-
تبیین جایگاه ولیفقیه و رییسجمهور در نظام حکمرانی
صد و بیست و یکمین نشست تخصصی چگونگی تحول در نظام حکمرانی با دو موضوع تحول در قوه مجریه و تحول در مناسبات نهادهای اجتماعی برگزار شد.
-
حکمرانی مسجدمحور مانع رانتخواری میشود
عضو هیئت امنای بنیاد هدایت پیاده سازی الگوی حکمرانی مردمی مسجدمحور را موجب صیانت از انقلاب دانست و گفت: الگوی مسئولیت اجتماعی باید از سوی افراد مؤمن و در مساجد ارائه شود؛ تحقق این امر جلوی رانتخواری را میگیرد.
-
سومین همایش ملی حکمرانی متعالی
سومین همایش ملی حکمرانی متعالی با حضور سردار احمدی مقدم رئیس دانشگاه دفاع ملی برگزار شد.
-
«حکمرانی علوی؛ الگوی نظام سیاسی در اسلام» روانه بازار نشر شد
کتاب «حکمرانی علوی؛ الگوی نظام سیاسی در اسلام» اثر اسماعیل منصوری لاریجانی، استاد عرفان اسلامی توسط انتشارات بوستان کتاب منتشر شد.
-
تأثیر هستیشناسی و انسانشناسی توحیدی در حکمرانی/ تسهیلگری تنها راه رفع مشکلات تولید در کشور
حجت الاسلام خسروپناه گفت: کسی که حکمرانی توحیدی را قبول داشته باشد همه عالم اعم از حیوانات و طبیعت و گیاهان آیه الهی هستند بنابراین این نوع حکمرانی هر نوع دخل و تصرف را مجاز نمیداند.
-
اداره این کشور با دانش، حکمت و معرفت ممکن است، نه باشعار
عضو هیأت علمی گروه فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: اینکه نظریات اسلامی و حکمی عملی نمیشود به خاطر عدم اراده دولت است. دولت پیش از هر کاری باید اراده و برنامه داشته باشد. اداره این کشور با دانش، حکمت و معرفت ممکن است، نه باشعار.
-
از بازاریابی وقف برای ترویج فرهنگ وقف تا نقش تسهیلگرانه نظام حکمرانی در امر خیر برای کاهش اثر تحریمها در ایران
در دوران تحریمها دولت در تعامل با خیریهها میتواند نقش تسهیلگری و غیر تسهیلگری را داشته باشد، اگر دولت نقش تسهیلگری خود در بخش صدور مجوز، ابزار مالیاتی به خوبی ایفا کند موجب افزایش خیریهها ارتباط خوب آنها با دولتها میشود.