خطر فرسوده شدن اماکن وقفی در رشت

رئیس کمسیون فرهنگی، اجتماعی شورای شهر رشت با تاکید بر ساماندهی و کاربردی شدن موقوفات این شهر، گفت: بسیاری از اماکن موقوفه در رشت در خطر تخریب و فرسودگی قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، محمد حسین عاقل منش، رئیس کمسیون فرهنگی، اجتماعی شورای شهر رشت، در 421 جلسه شورای شهر با اشاره به نقش اداره کل اوقاف و امور خیریه در راستای تقویت فرهنگ وقف، گفت: باید احیا موقوفات در جهت نیاز های جامعه صورت گیرد.

 

وی با تاکید بر تعامل بین شهرداری و اداره اوقاف و امور خیریه، تصریح کرد: با تعامل هر چه بیشتر زمینه احیا بهینه موقوفات امکان پذیر می‌شود.

 

عاقل منش، به توسعه حرکت‌های فرهنگی در بقاع متبرکه نیز اشاره کرد و ادامه داد: توسعه کارهای فرهنگی در اماکن مذهبی و دینی منجر به گرایش روز افزون جوانان به این اماکن می‌شود.

 

محمود مباحی، رئیس شورای شهر رشت نیز با تاکید بر اولویت وقف به سمت نیازهای جامعه، گفت: اگر این نیازها در نظر گرفته نشود، اهداف مورد نظر وقف، ظهور نمی‌یابد.

 

وی، انسجام فکری و مشارکت مردمی را لازمه توسعه وقف در جامعه برشمرد و ادامه داد: طبق سفارش رهبری می‌توان با ایجاد مراکز علمی، پژوهشی این مهم را تقویت کرد.

 

موسی ناصح، عضو شورای شهر رشت، مخروبه ماندن بسیاری از اماکن وقفی در سطح شهر را جایز ندانست و گفت: لازم است تا با تعامل هر چه بیشتر، این اماکن را از بلا تکلیفی نجات دهیم.

 

محمد رضا قاسمی، از دیگر اعضای شورای شهر، نیز از استقبال سرمایه گذاران برای بازسازی و کاربردی کردن اماکن موقوفه خبر داد و گفت: با برنامه ریزی همه جانبه می‌توان وضعیت اماکن متروکه را ساماندهی کرد.

 

وی خواستار شناسنامه‌دار شدن بقاع متبرکه استان شد و خاطرنشان کرد: تهیه شناسنامه از زیارتگاه‌های استان که شامل شجره نامه صحیح باشد، زمینه خرافه پرستی را در خصوص اماکن ساختگی از بین می‌برد.

 

محسن پور فخریان، عضو شورای شهر، ایجاد سرویس‌های بهداشتی را یکی از نیازهای اساسی مردم اعلام کرد و گفت: می‌توان موقوفات را به سمت این نیاز مردم هدایت کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 99786

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha