مجلس آماده هرگونه همکاری با دولت برای تأمین سلامت مردم/حملات ایران به عین الاسد تنها یک «سیلی اولیه» بود

ادامه فعالیت بقاع متبرکه و اماکن مقدس زیارتی برابر دستورالعمل‌های ابلاغی، مجلس آماده هرگونه همکاری با دولت برای تأمین سلامت مردم، حملات ایران به عین الاسد تنها یک «سیلی اولیه» بود برخی از اخبار سیاسی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، ادامه فعالیت بقاع متبرکه و اماکن مقدس زیارتی برابر دستورالعمل‌های ابلاغی، مجلس آماده هرگونه همکاری با دولت برای تأمین سلامت مردم، حملات ایران به عین الاسد تنها یک «سیلی اولیه» بود از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در جمعه ۳۰ آبان است.

ادامه فعالیت بقاع متبرکه و اماکن مقدس زیارتی برابر دستورالعمل‌های ابلاغی

در اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا و در پاسخ به پیگیری‌های مردمی و مطالبات افکار عمومی در راستای قطع زنجیره انتشار و انتقال ویروس منحوس کرونا، اطلاعیه شماره ۲ کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی در خصوص طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌ها متناسب با روند و وضعیت بیماری کووید ۱۹ در شهرها به استحضار ملت شریف ایران و اصحاب ارجمند رسانه می‌رسد و جزئیات مرتبط با هر یک از موضوع های مطرح شده، در اطلاعیه های بعدی اعلام می‌شود.

متن کامل این اطلاعیه بدین شرح است:
 
۱.            طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌ها بر پایه جغرافیایی شهرها تدوین و اجرا خواهد شد.
۲.            علاوه بر محدودیت‌ها مشخص شده در طرح، برگزاری هرگونه نمایشگاه(عمومی، تخصصی و بین المللی) در همه وضعیت‌ها (زرد، نارنجی و قرمز)، تا عادی شدن شرایط ممنوع می‌باشد.
۳.            ادامه فعالیت بقاع متبرکه و اماکن مقدس زیارتی برابر دستورالعمل‌های ابلاغی قبلی وزارت بهداشت خواهد بود.
۴.            همه دستگاه‌های دولتی، اشخاص حقیقی و حقوقی بخش غیر دولتی و تولیدی مکلف به اجرای دستورالعمل‌های ابلاغی در چارچوب مدیریت بیماری هستند.
۵.            استفاده از ماسک در اماکن عمومی و پرتردد در همه شهرها در همه وضعیت‌ها الزامی می‌باشد و متخلفان برابر مصوبات ستاد ملی جریمه خواهند شد.
۶.            زمان خاتمه محدودیت‌ها در شهرهای زرد، نارنجی و قرمز منوط به تغییر وضعیت‌ها بوده لذا تصور دو هفته‌ای بودن طرح تلقی درستی نمی باشد.
۷.            لیست مشاغل گروه دوم عبارتند از:
۱-            بوستان‌ها و مراکز تفریحی،
۲-            پاساژهای سربسته و سرباز، بازارهای سرپوشیده، مراکز خرید و فروش بزرگ غیر مواد غذایی و بازارهای موقت.
۳-            بازارها و نمایشگاه‌های فروش انواع خودرو، مراکز شماره گذاری اتومبیل.
۴-            باشگاه‌های ورزشی، سالن‌های بدن سازی.
۵-            آرایشگاه‌های مردانه.
۶-            مراکز فروش لوازم آرایشی و بهداشتی.
۷-            مراکز فروش فرش و موکت، لوازم خانگی، پارچه، پرده، مبلمان، تزیینات داخلی.
۸-            مراکز فروش کادویی، اسباب بازی، لوازم‌التحریر.
۹-            مراکز فروش انواع پوشاک، کیف و کفش، خرازی، خیاطی.
۱۰-          آتلیه و عکاسی.
۱۱-          آژانی مشاور املاک.
۱۲-          خدمات چاپ دیجیتال.
۱۳-          مراکر تهیه و طبخ غذا با پذیرش مشتری، قهوه‌خانه‌ها با عرضه مواد دخانی.
۱۴-          قنادی و شیرینی‌پزی تر و خشک، آب میوه و بستنی فروشی و مشاغل مشابه.
۸.            جزئیات بیشتر طرح در اطلاعیه‌های بعدی به استحضار ملت شریف خواهد رسید. از ملت عزیز تقاضامندیم اخبار و اطلاعات لازم را از طریق اطلاعیه‌های صادره دریافت نمایند.

 

تاکید ایران بر گسترش مسیر ترانزیتی کالا با جمهوری آذربایجان

سید عباس موسوی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان به کار گیری کشتی های رورو در  دریای خزر را  نیاز امروز و فردا  دانست و بر گسترش مسیر ترانزیتی کالا با این کشور تاکید کرد.

وی در پی بازدید از بندر بین المللی " هوسان "  باکو در صفحه تویتری خود، چشم انداز تنوع بخشی به مسیرهای ترانزیتی کالا میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان را امیدوار کنندهخواند.

موسوی افزود : سه کشتی کشورمان  را در حال تخلیه کالاهای ایرانی دیدم که امیدبخش بود. بکارگیری کشتی های رورو در دریای خزر نیاز امروز و فرداست.

  بندر بین المللی " هوسان " باکو بعنوان یکی از بزرگترین بنادر جمهوری آذربایجان  در دریای خزر از سال ۱۹۵۶ میلادی فعالیت می کند و از طریق این بندر نفت و فراورده های نفتی، مصالح ساختمانی، محصولات کشاورزی و دیگر کالاها جابجا می شود.

 

رایزنی سفیر ایران برای تمدید مجوز اقامت ایرانیان مقیم پرتغال

«مرتضی دامن پاک جامی «سفیر جمهوری اسلامی ایران در لیسبون با مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه پرتغال دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی درباره دیدارش با این مقام پرتغالی در صفحه توئیترش نوشت: در ملاقات با مدیرکل کنسولی وزارت خارجه ⁧‫پرتغال‬⁩، موضوعات مختلف ⁧‫کنسولی‬⁩ از جمله تاخیر در تمدید مجوز اقامت ⁧ایرانیان‬⁩ مقیم به دلیل پاندمی ⁧‫کرونا‬⁩، روند صدور ویزای ایرانیان توسط سفارت پرتغال در ⁧‫تهران‬⁩، امکان همکاری دو کشور در زمینه ⁧‫معاضدت قضایی‬⁩ و ⁧‫استرداد مجرمان‬⁩ مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

در پی شیوع ویروس کرونا تعدادی از هموطنان ایرانی در خارج از کشور به ویژه برخی از دانشجویان مشغول به تحصیل در این کشورها که در دوران  شیوع کرونا به ایران بازگشته بودند، با مشکل تمدید روادید و بازگشت به کشورهای محل اقامت و تحصیل مواجه شده‌اند.

در این راستا وزارت امور خارجه و سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور در رایزنی با مقامات ذیربط در این کشورها تلاش هایی را برای رفع این مشکلات انجام داده‌اند.

 

مجلس آمادگی هرگونه همکاری با دولت برای تأمین سلامت مردم را دارد

سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور تاکید کرد که جان و سلامت مردم بسیار مهم بوده و اگر بخواهیم عملکرد دولت را به صورت مبتنی بر نتایج ارزیابی کنیم نمره قابل قبولی نخواهیم داشت.

متن نامه به شرح زیر است:

« حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر روحانی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام و احترام

همه گیری بیماری کرونا، نظام تصمیم گیری و سیاست گذاری جهان را به صورت فراگیر تحت تأثیر گذاشته و کشور‌های صاحب ابتکار و خلاقیت پاتکی از تجارب موفق و نوین را ذخیره و در زمان معین برای کم خطر سازی و حتی خنثی سازی تأثیرات سو بیماری کویید ۱۹ به صورت مؤثر استفاده نموده اند.

جناب آقای رئیس جمهور، جان و سلامت مردم بسیار مهم بوده و اگر بخواهیم عملکرد دولت را به صورت مبتنی بر نتایج ارزیابی کنیم نمره قابل قبولی نخواهیم داشت.

اطلاعات آماری تا امروز از وضعیت وخیم شاخص‌ها حکایت دارد. شاخص مرگ و میر کشور، تقریباً ۷ درصد برآورد شده و در صورتی که این رقم در جهان ۳ درصد ثبت شده و، اما آمار بیماران بدحال کشور نسبت به جهان ۳ درصد در مقابل ۱ درصد بوده و این مقایسه جهانی، خود گواه عملکرد بسیار ضعیف ماست وزارت بهداشت در یکی از گزارش‌های خود در رسانه ملی بیان کرد در گروهی از بیماران مورد بررسی، ۲۰ درصد ایزوله خود را که می‌بایست قرنطینه باشند. متأسفانه رها کرده و در جامعه حضور داشته اند. چنین نتایجی توان قوه مجریه را برای ایزوله کردن بیماران برای قطع زنجیره انتقال ویروسی زیر سوال برده است.

 

حملات ایران به عین الاسد تنها یک «سیلی اولیه» بود / نیرو‌های آمریکایی باید از منطقه اخراج شوند

سردار «حسین دهقان» مشاور فرمانده معظم کل قوا در حوزه صنایع دفاعی و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در مصاحبه با خبرگزاری «آسوشیتدپرس» در خصوص برخی گزارش‌های ادعایی رسانه‌های غربی در خصوص تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی اظهار کرد: «ما از بحران استقبال نمی‌کنیم. ما از جنگ استقبال نمی‌کنیم. ما به دنبال شروع جنگ نیستیم، اما به دنبال مذاکره برای مذاکره هم نیستیم».

دهقان با اشاره به برخی گزارش‌ها مبنی بر شروطی که آمریکا قصد دارد برای مذاکره با ایران تعیین کند، گفت: «جمهوری اسلامی ایران تحت هیچ شرایطی و با هیچ‌کسی درباره قدرت نظامی خود وارد مذاکره نمی‌شود. موشک‌ها، نمادی از پتانسیل عظیم متخصصان، جوانان و مراکز صنعتی ما است».

وزیر سابق دفاع در خصوص گزارش اخیر نیویورک‌تایمز که مدعی شده بود، ترامپ قصد داشته در روز‌های پایانی ریاست‌جمهوی خود، علیه ایران اقدام نظامی صورت دهد، هشدار داد و گفت: «یک درگیری محدود و تاکتیکی می‌تواند به یک جنگ تمام عیار تبدیل شود. قطعاً ایالات متحده، منطقه و جهان تاب ایستادگی در مقابل چنین بحران گسترده و جامعی را نخواهند آورد».

سردار دهقان در خصوص بازرسی‌های آژانس از تأسیسات هسته‌ای ایران تأکید کرد که این بازرسی‌ها تا زمانی که بازرسان آژانس «جاسوس» نباشند، باید ادامه داشته باشد.

وی حادثه تیر در تأسیسات نطنز را بعنوان یک «خرابکاری صنعتی» توصیف کرد و گفت: «آن‌هایی که وظیفه نصب برخی دستگاه‌ها را داشتند، احتمالاً تغییراتی ایجاد کرده‌اند که به انفجار منجر شد».

وزیر دفاع سابق جمهوری اسلامی ایران درباره اتهام‌زنی‌های ایالات متحده به وی درباره انفجار سال ۱۹۸۳ بیروت گفت: «ایالات متحده سعی می‌کند هر آنچه را که در جهان رخ می‌دهد به فردی در ایران نسبت دهد. آیا واقعا شواهدی در اختیار دارید؟ برای چه آن‌ها این مسئله را به من ارتباط می‌دهند؟»

 

کد خبر 995191

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha