مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی، در گفتگو با خبرنگار شبستان به تشریح اقدامات صورت گرفته در طرح بهسازی مسکن روستایی استان و نحوه تعامل سیستم بانکی با این طرح پرداخت و با اشاره به رسالت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در روستاها، گفت: خیابان کشی در روستاها، طرح بهسازی مسکن روستایی و طرح مقاوم سازی مسکن روستایی از جمله اقدامات این بنیاد است که از زمان دولت نهم و دهم شدت بیشتری به خود گرفته است.
قربان محمدی با اشاره به وجود 62 هزار و 794 روستا در کشور، اظهار کرد: از این تعداد 2هزار و 729 روستا با بیش از1.2 میلیون نفر جمعیت در آذربایجان شرقی قرار دارد که پنج و نیم درصد جمعیت روستایی کشور را شامل می شود.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی گفت: با وجود قرار گرفتن کمتر از چهار و نیم درصد روستاهای کشور در آذربایجان شرقی این استان بیش از پنج و نیم درصد طرح بهسازی مسکن روستایی کشور را انجام داده است.
محمدی ادامه داد: نزدیک به چهار و نیم میلیون واحد مسکونی روستایی بر اساس سرشماری نفوس و مسکن در سال 1385 در کشور ثبت شده که 242 هزار واحد از این مساکن روستایی متعلق به آذربایجان شرقی است و دولت طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی را به عنوان یک اولویت مهم مورد توجه قرار داده است.
وی اظهار کرد: انواع واحدهای بتنی، فلزی، بنایی، چوبی و مختلط در واحدهای مسکن روستایی کشور وجود دارد که در این میان سهم واحدهای چوبی بیشتر بوده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی گفت: از سال 85، 28 هزار و 797 واحد روستایی در استان در قالب طرح نوسازی و بهسازی مسکن روستایی احداث شده که شش هزار و 295 واحد در قالب واحدهای فلزی و 13هزار و 723 واحد در قالب واحدهای بتنی احداث شده که این موضوع نشان از توجه خاص به امر بتنی سازی در مسکن روستایی استان است.
محمدی با اشاره به اهمیت نقش بانک های عامل در پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، یادآور شد: در آذربایجان شرقی شش بانک عامل در راستای پرداخت تسهیلات به طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی فعالیت دارند که در زمینه تحقق اهداف طرح نیازمند همکاری بیشتر سیستم بانکی هستیم.
پایان پیام/
نظر شما