عکس نوشته های معرفی کتاب توسط کتابداران مساجد در فضای مجازی منتشر شد

کتابداران کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان هر یک به ابتکار خود عکس نوشته هایی از کتاب های مختلف تهیه و در راستای ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در فضای مجازی منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ دیار فرهنگ دوست کریمان جدای از کتابخانه های عمومی و مراکز فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که مجهز به هزاران جلد کتاب است؛ بیش از ۲۰۰ هزار جلد کتاب نیز در ۶۲ کتابخانه مخزن دار و ۱۴۷ کتابخانه باز در مساجد استان وجود دارد که خود سهم مهمی در سرانه مطالعه است.

 

 

کتابداران کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان تا قبل از شیوع کرونا، اقدامات متنوعی داشتند که بعد از کرونا بیشتر معطوف به فضای مجازی شد و از این رو، هفته کتاب نیز امسال با رویکردی که ناظر به استفاده بیشتر از فضای مجازی است؛ در حال برگزاری است.

 

ستادهماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان در راستای اهمیت هفته کتاب اقدام به جمع آوری آثار تولیدی اعم از عکس نوشته معرفی کتاب، تولید کلیپ های کوتاه و....در فضای مجازی می کند که توسط کتابداران مساجد در حال انجام است.

 

 

بچه های مسجد هر یک به ابتکار خود عکس نوشته هایی از کتاب های مختلف تهیه و در راستای ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در فضای مجازی منتشر می کند.

 

 

کتاب «طلایه داران نور» داستان‌هایی کوتاه از زندگی خانوادگی و تعامل شهدا با سایر اعضای خانواده در محیط خانه است که با توجه به گرافیک جذاب می تواند برای همه علاقه مندان به خصوص جوانان جذاب و خواندنی باشد؛ این کتاب را کتابخانه شهید ابوالقاسم نبی زاده، کانون فرهنگی هنری یوسف زهرا(س) شهر کرمان معرفی کرده است.

 



کانون فرهنگی هنری صاحب الزمان مسجدجامع جوادیه فلاح شهرستان رفسنجان، کانون فرهنگی هنری امام صادق (ع) شهرستان انار، کانون فرهنگی هنری امام علی (ع) شهرک استادشهریارکرمان، کانون علی بن ابیطالب شهرستان زرند روستای اسماعیل آباد، کانون فرهنگی هنری حضرت زهرا(س) لاله زاربردسیر، کانون مسجد امام سجاد (ع)کرمان و کانون فرهنگی هنری جامعه المهدی شهرستان کرمان از دیگر کانون هایی است که در این زمینه عکس نوشته تولید کردند.

 



کتاب های آب هرگز نمی میرد، سرباز کوچک امام، خاک های نرم کوشک و... میان کتاب های معرفی شده به چشم می خورد؛ کانون عمار «کتابخانه بصیرت»  فتح آباد علیا زرند هم به معرفی کتاب «سبک زندگی فاطمی» تألیف سید مهرعلی محمد نژاد که انتشارات سَنا آن را در ۳۲۸ صفحه منتشر کرده، پرداخته است؛ «سبک زندگی فاطمی» به معاصر سازی الگوهای قرآن به ویژه حضرت زهرا (س) برای جهانیان پرداخته است. در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «الگوی شخصیتی حضرت فاطمه زهرا (س) را نمی‌توان در جغرافیای خاصی محدود کرد یا در ظرف زمانی معینی تعریف نمود و او را فقط متعلق به شیعیان و یا حتی مسلمانان دانست. او مانند پدرش، رحمةللعالمین و متعلق به بشریت و پیروان همه ادیان و مکاتب در سراسر جهان است و نباید در مرزها، قومیت‌ها، نژادها و حتی زبان‌ها محصور و محدود شود.»

 

 

 

 

کد خبر 993364

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha