به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین موسی پور، امروز(22دی) در آیین گشایش دومین نمایشگاه تخصصی کتاب حوزه که در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) برگزار شد، نمایشگاه کتاب تخصصی حوزه را آغاز راه دانست و ابراز داشت: این نمایشگاه در آغاز راه اثرات خوبی داشته و از لحاظ کمی و کیفی از رشد قابل توجهی برخوردار است.
حجت الاسلام والمسلمین موسی پور، تاکید کرد: این نمایشگاه باید هر چه بیشتر گسترش پیدا کند، این روند رو به رشد بوده اما این محصول، مطلوب نیست.
استاندار قم، خواستار احداث نمایشگاه دائمی کتب مذهبی در قم شد و ابراز داشت: ایجاد نمایشگاه دائمی کتاب مذهبی در قم ضروری است که ما آمادگی احداث آن را داریم، پیش بینی یک نمایشگاه دائمی در طرح حرم تا حرم کردیم اما جا دارد که در مرکز شهر نیز پیش بینی کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین موسی پور، همچنین با اشاره به اینکه ارشاد باید پالایشی در عرضه کتاب ها کند، تصریح کرد: هر مکتوبی نباید به عنوان کتب دینی به بازار عرضه شود، برخی از کتاب های خیلی سطح و غیراستدلالی و عوامانه عرضه می شود، کتاب دینی باید فاخر، وزین و استدلالی باشد.
وی بر ضرورت نیازسنجی تاکید و عنوان کرد: اندیشمندان و نویسندگان و فرهیختگان حوزوی باید بیش از گذشته به نیازهای روز توجه کنند، بخواهیم یا نخواهیم انقلاب الگویی برای کشورهای اسلامی شده است و نگاههای نویی به حوزه علمیه عرضه می شود.
استاندار قم، در ادامه قم را قطب علمی و فرهنگی کشور دانست و ابراز داشت: قم باید در همه عرصه ها بویژه عرصه فرهنگی رشد قابل توجهی داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه نباید قم را در کنار سایر استان ها دید، گفت: قم یک استان نیست، قم فراتر از یک استان است، اگر در نقشه به قم بنگریم قم اصلا یک استان نیست، اما اگر مقام معظم رهبری دستور دادند که قم استان شود، علیرغم تمام مخالفت هایی که صورت می گرفت، چون یک نگاه بلندی به این خطه داشت و آن اینکه اینجا خاستگاه انقلاب اسلامی، مرکز تشیع و ام القرای جهان تشیع و اسلام است.
استاندار قم، با اشاره به اینکه قم آبروی نظام جمهوری اسلامی است، خاطرنشان کرد: هر کجا که نامی از انقلاب اسلامی برده می شود نام قم در ذهن ها تداعی می شود، نام امام خمینی(ره)، نام تشیع و نام انقلاب با قم عجین شده است و باید به این صورت به قم نگریست.
حجت الاسلام والمسلمین موسی پور، با اشاره به اینکه میدان کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در قم است، اظهار داشت: واقعیت این است که زمینه و ملات و نیروی انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در قم است، حالا اگر وزارتخانه را نیاوردید بماند اما مطالبه سر جای خودش است و نگاه به قم را باید در قالب برنامه ریزی هایتان ویژه کنید، گرچه ما این را نمی بینیم.
وی افزود: دو مرکز فرهنگی در قم داریم که به کل کشور سرویس می دهند، صدها پژوهشگر، محقق و نویسنده در این قم مشغول فعالیت هستند، باید اعتبار ویژه برای این امور اختصاص پیدا کند.
پایان پیام/
نظر شما