به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، «افشین صدر دادرس» سابقه فعالیت این اتحادیه را مربوط به سال ۱۳۹۷ با عضویت ۱۳ تعاونی در سه استان کشور عنوان کرد و افزود: اکنون این اتحادیه دارای ۳۵ عضو در ۱۴ استان کشور است که از ابتدای سال تاکنون مجوز تشکیل ۱۰ شرکت تعاونی دام سبک در پنج استان جدید توسط سازمان مرکزی تعاون روستایی صادر شده است.
وی افزود: تعداد دام سبک تحت پوشش این اتحادیه حدود هفت میلیون راس است که از این تعداد ۲۵ درصد این دامها به عنوان دام قابل عرضه وارد بازار می شود و می تواند در متعادلسازی بازار نقش موثرداشته باشد.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور تصریح کرد: این اتحادیه برای رفع موانع تولید در سال جهش تولید طرح حمایت از تولید دام سبک روستایی و نیمه صنعتی را به ستاد جهش تولید وزارت جهاد کشاورزی ارائه کرد که این مهم در حال پیگیری است.
وی اظهار امیدواری کرد: اتحادیه مرکزی دام سبک با توجه به سابقه کم فعالیت خود در چارچوب حل موانع تولید محصولات دامی، گام های اثر بخشی بر دارد.
صدر دادرس خاطر نشان کرد: این اتحادیه به منظور تکمیل زنجیره تولید در حال مذاکره با چند شرکت بسته بندی است تا به این ترتیب بتواند فرآورده های پروتئینی تولیدی اعضا را در فروشگاه های زنجیره ای عرضه کند.
درخواست صادرات پشم
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور گفت: نظر به ممنوعیت صادرات پشم از کشور، این اتحادیه در خواستی را برای جداسازی ردیف تعرفه پشم رنگی از پشم سفید به سازمان توسعه تجارت ارسال کرده که با موافقت مراجع ذیربط در وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی در پی مراحل اداری تعیین تعرفه جدید است.
صدر دادرس افزود: با توجه به مشکلات تامین نهاده های وارداتی این اتحادیه تفاهم نامه ای را با اتحادیه کارخانه های خوراک دام طیور امضا کرده تا بوسیله شبکه اتحادیه یاد شده در کشور،بتواند بخشی از نیازمندی دام های تحت پوشش را تامین کند.
براساس آمارهای منتشر شده، نیاز کشور به گوشت قرمز سالیانه نزدیک به یک میلیون تن است که بخش عمده آن از تولید داخلی و نزدیک به ۱۰ درصد از محل واردات تامین میشود.
طبق آخرین آمارها شرکت پشتیبانی امور دام کشور برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی چهار هزارتن گوشت قرمز گوساله با قیمت کیلویی ۷۲ هزار و ۵۰۰ تومان از تولیدکنندگان ۱۵ استان کشور خرید تضمینی انجام می شود.
نظر شما