به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «محمدهادی مهدینیا» امروز( ۱ آبان) در نهمین جلسه تخصصی گفتمان توسعه شهری که با موضوع طراحی شهری و کودک برگزار شد، اظهارکرد: متاسفانه شیوع ویروس کرونا سبب شد تا طی ۷ ماه اخیر جلسات گفتمان توسعه برگزار نشود ولی برپایی ادامه نشستها با توجه به برنامه پیشبینی شده بسیار حائز اهمیت بود تا به تمامی موضوعات پرداخته شود.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد افزود: برهمین اساس، مقرر شد با رعایت پروتکلهای بهداشتی و بهرهگیری از فضای مجازی بتوانیم جلسات را برگزار کنیم و اجازه ندهیم قطار این فضای گفتگو و گفتمانی شکل گرفته از حرکت بیایستد.
مهدینیا با بیان اینکه یکی از شاخصترین دستاوردهای شورای پنجم شهر مشهد، منشور حقوق شهروندی است که در آن توجه ویژهای به حقوق گروههای خاص شهروندی اعم از سالمندان، کمتوانان و زنان و کودکان شده است، گفت: از این شهروندان به عنوان گروههای بی صدا یاد میشود زیرا آنگونه که باید، حقوقشان در شهر رعایت نمیشود و از زیرساختهای شهری همچون سایر افراد بهرهمند نیستند.
وی به بحث شهر دوستدار کودک اشاره و تصریح کرد: این مهم در ذیل بحث شهر همگان و شهر همه شمول قرار دارد و در منشور حقوق شهروندی نیز سرفصلها و عناوینی ویژه همین بحث به صورت مبسوط قید شده است.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد مصوبه شهر همگان را موضوعی دانست که در سطح کلان، در منشور حقوق شهروندی به آن پرداخته شده است و گفت: براساس همین تاکید شورای شهر، ساختارها و زیرساختهای متناسب به آن در شهرداری مشهد شکل گرفت و امروز ادارهای با عنوان «شهر همگان» فعالیت میکند و پیگیر موضوعات این حوزه است.
وی با بیان اینکه تحقق شهر همگان پیش از اینکه نیازمند ساختار و قوانین باشد، نیازمند گفتمان و مطالبهگری در اذهان افراد و عموم جامعه است تا در جامعه ما حائز اهمیت شود، گفت: در این مسیر باید به مبانی نظری موضوع و راههای طی شده و چشماندازهای پیش رو بپردازیم و آنها را با بهرهگیری از نظرات متخصصان و کارشناسان مربوطه و احاد مردم مورد بررسی قرار دهیم.
نظر شما