خبرنگاران دفاع مقدس جایزه جلال را داوری می کنند

جلالی گفت: به زودی پیشنهاد تجمیع و ساماندهی اساسنامه جوایز ادبی را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارایه می دهیم.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، «مصطفی راضی جلالی» امروز( چهارشنبه 30 مهر) در نشست خبری «سیزدهمین جایزه جلال آل احمد» که در موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شد، گفت: زحماتی که همکارانم در دوره های قبل کشیدند، تاثیرگذار بوده است. بخش عمده تثبیت و اعتبار جایزه جلال مرهون زحمات و تلاش های خبرنگاران است. بخش دیگر موفقیت این جایزه به ناشران و موسسات در حوزه ادبیات داستانی بر می گردد که همین جا از همه آنها تشکر می کنم.

 

دبیر اجرایی سیزدهمین جایزه جلال آل احمد با سپاس ویژه از جامعه رسانه اظهار داشت: سپاس ویژه دارم از دوستانی که در این چند وقت تلاش کردند. کار خبرنگاری اطلاع رسانی است. به خاطر شیوع کرونا شرایطی پیش آمد که برخی از کارها را دیر آغاز کردیم اما کار را به شکل اجرایی متوقف نکردیم. سه ماه قبل تجمیع آثار را آغاز کردیم.

 

وی با اشاره به آثار رسیده به سیزدهمین جایزه جلال آل احمد عنوان کرد: هزار و 691 اثر به دبیرخانه سیزدهمین دوره از جایزه جلال رسیده است. در بخش داستان بلند و رمان 814 اثر، در بخش کوتاه 334 اثر، در مستندنگاری 470 و در نقد ادبی 73 اثر منتشر شده است. آثار حوزه نقد ادبی 72 اثر بود که در این هفته که فراخوان را اعلام کردیم یک اثر به دست ما رسید که کل آثار در این حوزه به 73 اثر رسید.

 

دبیر اجرایی سیزدهمین جایزه جلال آل احمد با اشاره به بخش افزوده به جایزه جلال همزمان با چهلمین سالگرد دفاع مقدس افزود: بخش ویژه جایزه جلال به بررسی آثار دفاع مقدس در این چهل سال اختصاص یافت. داوری این بخش توسط اهالی رسانه صورت می گیرد. هر رسانه نماینده خود را برای حضور در هیئت داوری باید اعلام کند. در مرحله دوم داوری نمایندگانی از رسانه ها همراه با سه نفر از پیشکسوتان اهالی رسانه و دفاع مقدس آثار این حوزه را بررسی و داوری می کنند. اطمینان می دهم که هیئت علمی تمام توان خود را برای نحوه اجرایی و داوری هرچه بهتر خرج خواهد کرد.

 

راضی جلالی خاطرنشان کرد: همزمان با معرفی نامزدهای هر بخش جایزه جلال داورها هم معرفی می شوند. تاثیرگذاری رویداد ادبی موضوع لحظه ای نیست بلکه یک روند تدریجی است. جایزه جلال از دوره اول تا سیزدهم برندگان اش مشخص است و نشان می دهد که دوره های اخیر جایزه جلال روند رو به رشد داشته است. خیلی از ناشران که در دوره های اول جایزه جلال ابا داشتند که اثرشان را برای بررسی بفرستند در حال حاضر قفسه ای برای کتاب های منتخب جلال در فروشگاه خود در نظر گرفتند.

 

وی با بیان اینکه جایزه جلال به اندازه عِده و عُده خود تاثیرگذار بوده است، گفت: 110 سکه برای برگزیدگان این جایزه انتخاب شد. رقم سکه ها در آن زمان از رقم فعلی کمتر بود. مسلما وقتی نویسنده پول بیشتری بگیرد با فراغ بال بهتری کار می کند. تصمیم گیران جایزه جلال، شورای عالی انقلاب فرهنگی است. نوع و شیوه پرداخت جایزه جلال دست ما نیست. به زودی پیشنهاد تجمیع و ساماندهی اساسنامه جوایز ادبی را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارایه می دهیم.

 

دبیر اجرایی سیزدهمین جایزه جلال خاطرنشان کرد: جایزه جلال هر سال همزمان با سالروز تولد جلال برگزار می شود. با توجه به شیوع کرونا در حال حاضر نمی توانم زمان برگزاری آن را اعلام کنم. جایزه جلال در بازه زمانی دهه اول آذر برگزار می شود. اگر شیوع کرونا ادامه داشته باشد جایزه جلال به صورت مجازی برگزار خواهد شد. اگر ببینیم شرایطی است که با عقب انداختن زمان می توانیم مراسم را حضوری برگزار کنیم، این کار را خواهیم کرد در غیر این صورت مراسم در دهه اول آذر برگزار می شود.

کد خبر 985495

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha