به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، حمیدرضا وردی، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی امروز(21دی) در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه اظهار کرد: اجرای طرح تحول اجتماعی از جمله برنامه های آموزش و پرورش است که بر اساس فرمایشات و تاکیدات مقام معظم رهبری در این نهاد اجرا می شود.
وی افزود: در این طرح فلسفه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت عمومی بر اساس آموزه های اسلامی و مبانی دینی و تربیت اسلامی تدوین می شود.
وردی با بیان اینکه تدوین سند طرح تحول بنیادی از 4 سال گذشته آغاز و ماه گذشته به پایان رسیده است، افزود: در این سند 7 فصل و 130 بند و راهکار ارائه شده و در اختیار ادارات آموزش پرورش استان ها قرار گرفته است.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به بحث حذف مدارس دو شیفت در استان ها اظهار داشت: در این طرح نزدیک به 100 مدرسه در استان یک شیفته شده اند و با توجه به کمبود فضای موجود هنوز 17 مدرسه دو شیفته در استان فعال است.
وردی تصریح کرد: ایجاد تحول در حوزه تربیت بدنی از دیگر فعالیت های آموزش و پرورش است که بر اساس آن 20 هزار مربی تربیت بدنی استخدام شده اند.
وی ادامه داد: تحول معاونت پرورشی آموزش و پرورش از دو سال گذشته آغاز شده است و هم اکنون در خراسان جنوبی حوزه معاونت پرورشی بالغ بر 250 برنامه اجرایی در دست اقدام دارد.
وردی با اشاره به تحول در رویکرد قرآنی آموزش و پرورش اذعان کرد: این تحول از دو سال قبل آغاز شده و بر اساس آن دانش آموزان پایه سوم ابتدایی روخوانی قرآن را به طور کامل فرا می گیرند.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی راه اندازی 106 مدرسه قرآنی را از دیگر اقدامات این نهاد ذکر کرد و گفت: با اجرای طرح نور بالغ بر 2 میلیون حافظ در سطح کشور باید تربیت شوند و تاکنون 13 هزار نفر از خراسان جنوبی در این طرح ثبت نام کرده اند.
وردی با بیان اینکه بحث نظام 3-3-6 امسال در دستور کار قرار دارد، گفت: در استان برای این طرح یک تقویم اجرایی در نظر گرفته شده که بر اساس آن تمام جزئیات برنامه های پایه ششم ابتدائی برنامه ریزی شده است.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه معلمان در خط مقدم تعلیم و تربیت قرار دارند ارتقا علمی و معشیتی نقش مهمی را در جامعه دارد.
وردی ادامه داد: بر اساس طرح تحول بنیادی در آموزش و پرورش معلمان بر اساس مدارج علمی، پژوهشی و تجارب و مراتب علمی مشخص می شود و متناسب با این رتبه حقوق دریافت می کنند و این امر موجب ایجاد انگیزه و به روز شدن اطلاعات در معلمان می شود.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به هوشمند سازی مدارس گفت: این طرح از دو سال گذشته در استان آغاز شده و تاکنون نزدیک به 150 کلاس از امکانات و تجهیزات هوشمندسازی بهره مند شده اند.
وردی با بیان اینکه هوشمندسازی مدارس موجب تبادل اطلاعات دو طرفه ما بین معلم و دانش آموز می شود، گفت: در صورتی که اعتبار 3 میلیارد تومانی که وزیر آموزش پرورش به استان در خصوص هوشمند سازی مدارس قول داده تحقق یابد تا پایان سال تحصیلی جاری نزدیک به 2 هزار کلاس در سطح استان هوشمندسازی می شوند.
وی بر همکاری دستگاه های اجرایی در هوشمند سازی مدارس استان تاکید کرد و گفت: بر اساس دستور وزیر و ریاست جمهور هر دستگاه اجرایی موظف به هوشمند سازی یک مدرسه در سطح استان است.
وردی اعتبار لازم برای هوشمند سازی هر مدرسه را 2 میلیون تومان ذکر کرد و گفت: هوشمند سازی 3 هزار و 600 مدرسه سطح استان نیاز به بیش از 4 میلیارد تومان اعتبار دارد.
پایان پیام/
نظر شما