«حجت الاسلام حسین تکمیلی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهار داشت: بسط و گسترش کارکردهای معرفتی کمکهای مومنانه در جامعه اسلامی، برگرفته از مکتب اهل بیت (ع) است که شاخصههای کلیدی این مسأله را میتوان در سیره و سبک زندگی امام مجتبی (ع)، به عنوان اسوه انفاق و ایثار و کرامت مشاهده کرد.
امام جمعه شیروان بیان کرد: اثبات صفت برجسته جود و بخشش در وجود مبارک کریم اهل بیت (ع) به وضوح نمایان بود به نحوی که آن حضرت در کمک به محرومان و احسان و نیکوکاری، شهره عام و خاص بود.
حجت الاسلام تکمیلی عنوان کرد: کمک به فقرا از جمله فعالیتهای راهبردی امام حسن (ع) در مدینه بود که عمده این کمکها از عایدات موقوفات و صدقات پیامبر (ص) و امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) و اموال شخصی آن حضرت تأمین میشد.
وی تصریح کرد: تأمل در سیره کریم اهل بیت (ع) نشان میدهد آن حضرت علاوه بر اصل انفاق و حمایت از فقرا و نیازمندان، حقیقت کمک مومنانه را برای آحاد جامعه روشن ساخته است که همان حفظ عزت، کرامت و شخصیت فرد نیازمند میباشد.
وی افزود: پیوند ناگسستنی مردم مسلمان و انقلابی ایران با مکتب اهل بیت (ع) به ویژه سیره کریمانه امام حسن مجتبی (ع)، تجلی از خودگذشتگی و کمکهای مومنانه مردم متدین و نوعدوست ایران را در حمایت فراگیر از محرومان و نیازمندان جامعه در شرایط سخت کرونایی را به منصه ظهور خواهد رساند.
رییس شورای فرهنگ عمومی شیروان بیان کرد: با تأمل در سیره کریم اهل بیت (ع) در مییابیم که آن حضرت علاوه بر اصل انفاق و حمایت از فقرا و نیازمندان، حقیقت کمک مومنانه را برای آحاد جامعه روشن ساخته است که همان حفظ عزت، کرامت و شخصیت فرد نیازمند میباشد.لذا آن حضرت به هیچ وجه راضی نبودند، عزتمندی و آبروی انسان نیازمند تضعیف گردد.
حجت الاسلام تکمیلی خاطر نشان کرد: ترویج روشهای مهم تربیتی و اخلاقی امام حسن (ع) در زمان کنونی که بسیاری از افراد جامعه خود از مشکلات عدیدۀ اقتصادی رنج میبرند، میتواند آثار و برکات مختلفی در ابعاد اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در ارتقای همدلی و هم نوایی مادی و معنوی آحاد مردم با اقشار آسیب پذیر جامعه به همراه داشته باشد.
نظر شما