میزان رعایت دستورات بهداشتی در قم بالاتر از میانگین کشوری است

قدیر بابیان اینکه میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در قم افزایش‌یافته است گفت: میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بین عموم مردم در قم ۶۰ درصد است درحالی‌که میانگین کشوری آن ۴۲ درصد بوده و ما از میانگین کشوری فراتر رفته‌ایم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «محمدرضا قدیر» امروز (چهارشنبه 23 مهر) در جلسه ستاد مدیریت بحران استان، گفت: وضعیت استان به‌گونه‌ای است که اکثر بیماران مراجعه‌کننده به بیمارستان‌های کرونایی بدحال هستند و نیاز به بستری در بیمارستان را دارند.
 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: باید بگوییم که تمامی بیمارانی که در بیمارستان بستری می‌شوند، درگیری ریه در سی‌تی‌اسکن رادارند و اکسیژن خون آن‌ها نیز زیر 85 درصد است.
 

وی گفت: این وضعیت یعنی بیمار نیاز به بستری داشته و بعضی‌اوقات نیز به فوت وی منجر می‌شود که همین موضوع نیز نرخ مرگ‌ومیر کرونایی استان را بالابرده است.


قدیر ضمن قدردانی از روسای بیمارستان‌ها گفت: به دلیل تعداد زیاد بیماران بدحال مدیریت تخت‌های بیمارستانی در حال انجام است و این مدیریت روسای بیمارستان‌ها است که تخت‌ها را مدیریت و مسائل را به‌خوبی پیش بردند.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به گسترش شیوع ویروس کرونا گفت: دیگر چیزی به نام سرماخوردگی نداریم و هرگونه علائمی مانند آب‌ریزش بینی و کوفتگی نشانه کرونا است و باید قرنطینگی خانگی صورت گیرد تا خلاف این موضوع ثابت شود.


وی با اشاره به درگیر شدن پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها گفت: اغلب افراد بالای 70 سال که درگیر کرونا می‌شوند، از طریق یکی از اعضای خانواده و یا جوانان و کودکان مبتلا شده که باید صله‌رحم از طریق فضای مجازی انجام شود.


وی تأکید کرد: امروز باید بگوییم که کرونا از کف جامعه به درون خانواده‌ها نفوذ کرده و باید مسئله فاصله‌گذاری اجتماعی از داخل منازل آغاز شود و از همان‌جا رعایت‌ها صورت گیرد.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بابیان اینکه میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در قم افزایش‌یافته است گفت: میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی  در بین عموم مردم در قم ۶۰ درصد است درحالی‌که میانگین کشوری آن ۴۲ درصد بوده و ما از میانگین کشوری فراتر رفته‌ایم.


قدیر در خصوص نیروهای جهادی در بیمارستان‌ها گفت: از آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه و طلاب و روحانیون قدردانی می‌کنیم، اما در حال حاضر فقط 40 نیروی جهادی در بیمارستان وجود دارد و این تعداد بسیار کم است و جوابگو نیست.


وی گفت: طبق بخشنامه معاون وزیر بهداشت، هرگونه همراهی برای بیماران کرونایی ممنوع است و تنها در صورتی امکان همراه بودن وجود دارد که نیروهای جهادی نبوده و باید همراه نیز با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اقدام به مراقبت بیمار خود کند.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: اغلب در هر بخش بیمارستان 6 الی 7 پرستار با دو نیروی خدمه وجود دارد که این برای حجم بالای بیماران کم است و نیازمند نیروهای جهادی هستیم.
 

قدیر گفت: نیروهای جهادی نباید تنها معطوف به طلاب شود و اگر نیروهای بسیج و یا هر ارگان دیگری امکان حضور در بیمارستان‌ها را دارد، آموزش‌های لازم را به آن‌ها ارائه خواهیم کرد.

کد خبر 983172

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha