به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، « حجت اله میرزایی» امروز (۲۳ مهر) در بازدید از طرح های اقتصادی و تعاون شهرستان بروجرد، گفت: شهرستان بروجرد قطب مهم صنایع غذایی، پوشاک و نساجی است.
معاون اقتصادی و برنامه ریزی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: شهرستان بروجرد دارای ظرفیت های مناسبی برای توسعه صنعتی و توسعه کشاورزی است.
وی افزود: لازم است که استراتژی توسعه بلند مدتی برای شهرستان بروجرد تدوین شود.
میرزایی با بیان اینکه هر منطقه ای مزیت های طبیعی خود را دارد، افزود: به نظر می رسد که به تدریج خوشه صنایع غذایی و دارویی و خوشه صنایع پوشاک در حال شکل گیری است و باید این خوشه ها در شهرستان بروجرد تقویت شوند.
وی خاطرنشان کرد: اگر این حوزه ها و توانمندی های تقویت نشود ممکن است صنایع موجود هم آسیب ببیند و اگر تقویت شود می تواند به خوشه زاینده و بسط آیبنده در سال های آینده تبدیل شود.
میرزایی در ادامه با اشاره اهیمت برنامه ریزی در حوزه اشتغال، گفت: مدیران باید توجه داشته باشند که مسئولیت اجتماعی باید حتما کاملا شفاف و روشن باشد ودر گزارش های حسابرسی بیاید و کاملا شفاف باشد.
وی خاطرنشان کرد: انتظار داریم مدیران شهرستان مشکل اشتغال و بیکاری را با تحمیل نیروی کار جدید به بنگاه های اقتصادی فعال نخواهند حل کنند.
میرزایی با اشاره به مشکلات فرا روی شرکت کشت و صنعت و شرکت هفت تپه بروجرد، افزود: مشکلات فرا روی این دو شرکت نتیجه تحمیل نیروی کار به این بنگاه های اقتصادی است.
وی تصریح کرد: نزدیک 2 هزار و 100 نفر نیروی جدید بعد از خصوصی سازی توسط مدیران محلی به این بنگاه تحمیل شده است، درحالی که با نیروی انسانی موجود مساله بنگاه قابل حل و قابل مدیریت بود.
میرزایی بیان کرد: نیروی جدید که عموما هم تمام وقت بودند اجازه تنفس به بنگاه نداده و این بنگاه های برای حیات خود هم با مشکل مواجه شدند.
معاون اقتصادی و برنامه ریزی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: مشکل بیکاری را با روش های جدید و دیگری باید حل کرد.
وی جذب فرصت های سرمایه گذاری را بستر رونق اقتصادی و رفع مشکلات اقتصادی دانست و خاطرنشان کرد: با سرمایه گذاری موجود در برخی بنگاه های اقتصادی فعال حتی یک نفر نیروی کار اضافه توجیهی ندارد و کمک به شهرستان و مردم نیست.
نظر شما