از خورشیدی شدن ۴ هزار مسجد در پاکستان تا توزیع سجاده‌های سازگار با محیط زیست در مساجد کویت

خورشیدی شدن ۴ هزار مسجد در پاکستان، توزیع سجاده‌های یک‌بار مصرف و سازگار با محیط زیست در ۳۰ مسجد کویت و بازگشایی مساجد در «شیلانگ» هند از ۱۵ اکتبر ازجمله آخرین اخبار مساجد جهان در ۲۱ مهرماه است.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، آنچه در ادامه می آید مروری است بر آخرین اخبار مساجد جهان در ۲۱ مهرماه:

 

۴۰۰۰ مسجد دیگر در پاکستان خورشیدی می شوند

 

 

 

 

به نقل از « menafn»، حدود 300 مسجد در مناطق قبیله ای تازه ادغام شده در پاکستان خورشیدی شده اند و کار در زمینه خورشیدی کردن چهار هزار مسجد دیگر در «خیبرپختونخوا» آغاز شده است.

 

همچنین مناقصه هایی برای خورشیدی شدن هشت هزار مدرسه و 187 واحد بهداشتی در «خیبرپختونخوا» صادر شده است.

 

این طرح در  نشست بررسی عملکرد وزارت انرژی و نیرو به ریاست «محمود خان» سروزیر خیبرپختونخوا مورد بررسی قرار گرفت.

 

در این جلسه گفته شد که 307 پروژه برق «میکرو هیدل» در فاز اول در 11 منطقه خیبرپختونخوا با ظرفیت تولید 25 هزار کیلووات تکمیل شده است در حالی که 672 پروژه برق میکرو هیدل در مرحله دوم آغاز خواهد شد.

 

در این نشست اعلام شد که 94 درصد کار در پروژه برق آبی در جابوری به اتمام رسیده و کارهای باقیمانده تا پایان سال 2020 به پایان خواهد رسید.

 

این پروژه پس از تکمیل بیش از 71 گیگاوات برق در سال تولید می کند.

 

مقامات در این نشست اعلام کردند که کمیته اجرایی شورای اقتصاد ملی پروژه های برق 157 مگاواتی مادیان و 88 مگاواتی گابرال را تحت برنامه انرژی برق و انرژی تجدید پذیر خیبرپختونخوا تصویب کرده است.

 

سروزیر خیبرپشتونخوا از عملکرد کلی اداره انرژی و نیرو ابراز خرسندی کرد و همت این اداره را برای تضمین اتمام به موقع تمام پروژه های در حال انجام را مورد ستایش قرار داد.

 

توزیع سجاده های یک بار مصرف سازگار با محیط زیست در ۳۰ مسجد کویت

 

 

 

 

به نقل از «الانباء»، مرکز خیریه «مبره» در کویت در راستای فعالیت های خود برای مقابله با ویروس کرونا، سجاده های پلاستیکی یک بار مصرف و سازگار با محیط زیست را در بیش از 70 مسجد این کشور توزیع کرده است.

 

«حمد البسیس» مدیرکل مرکز خیریه مبره گفت: این مرکز همچنین هر سه روز یک بار، 50 ماسک، مواد ضد عفونی کننده  و پنج هزار قرآن در این مساجد توزیع کرده است.

 

وی افزود: از زمان بازگشایی مساجد، این مرکز در کویت تلاش دارد برای مقابله با ویروس کرونا از نمازگزاران حمایت کند و میان آنان دستمال، مواد ضد عفونی و قرآن کریم توزیع کرده است و به این کار نیز ادامه خواهد داد.

 

مدیرکل مرکز خیریه مبره اظهار کرد: جوانان و کودکان داوطلب نیز در این کار خیرخواهانه مشارکت می کنند تا نیازهای هر مسجدی را رفع کنند.

 

البسیس تاکید کرد: تجهیز مساجد کویت در شرایط بحرانی کرونا از سوی این مرکز همچنان ادامه خواهد یافت.

 

وی در ادامه اظهار کرد: المبره فعالیت های خیریه ای و تبلیغاتی نیز در این کشور انجام می دهد  و از اقلیت های آفریقایی وابسته به مرکز فرهنگی اسلامی حمایت می کند و به آنان در آموزش زبان عربی وعلوم شرعی کمک می کند.

 

وی افزود: این مرکز همچنین از اقلیت های آفریقایی حمایت مالی و غذایی می کند.

 

مدیر مرکز خیریه المبره در پایان گفت: هدف این مرکز ساخت مساجد، دار الایتام، مراکز حفظ قرآن کریم و حفر چاه نیز است و با این کار می خواهد حس ملی را زنده نگه دارد و به شهروندان نشان دهد که می توانند در کارهای کشور سهیم باشند.

 

مساجد کویت که از ماه مارس بسته شده بودند، بعد از چند ماه تعطیلی در خرداد ماه بازگشایی شدند.

 

بازگشایی مساجد در «شیلانگ» هند از ۱۵ اکتبر

 

 

 

 

به نقل از « theshillongtimes»، كلیساها ، مساجد و معابد در سراسر شهر «شیلانگ» هند پس از شش ماه تعطیلی قرار است درهای خود را از روز 15 اکتبر (پنج شنبه 24 مهر) به روی عبادت کنندگان باز کنند.

 

مکان های عبادی در سراسر شیلانگ از ماه مارس در پی شیوع ویروس کرونا تعطیل شدند.

 

دولت محلی از همه اماكن مذهبی خواسته است كه تمام پروتكل ها و فرآیندهای بهداشتی صادر شده از سوی دولت را دقیقا رعایت كنند.

 

این در حالی است كه همه عبادتگاه های شهر خود را برای بازگشایی بزرگ آماده می کنند.

 

رهبران مذهبی از آیین های مختلف اطمینان داده اند که همه پروتکل های بهداشتی را در  عبادتگاه های خود را رعایت می کنند.

 

این دستورالعمل ها که پس از مشورت با رهبران دینی و مذهبی با عنوان «انجمن همه ادیان شیلانگ» نهایی شده اند قائل بر این هستند که تنها مکان های عبادی که در خارج از مناطق قرمز واقع شده اند اجازه بازگشایی دارند.

 

همچنین از مکان های عبادی خواسته شده است تا تضمین بدهند که ضد عفونی کننده های دست و دیگر امکانات برای رعایت اصول و پروتکل های بهداشتی در این مکان ها وجود دارد.

 

این سازمان ها می توانند درخواست خود را برای داشتن اسکنرهای حرارتی به مسئولان بهداشتی شهر ارائه دهند.

 

حمله صهیونیست ها در سی امین سالروز کشتار مسجدالاقصی

 

 

 

 

به نقل از «فلسطین الیوم»، گروهی از شهرک نشینان رژیم صهیونیستی روز یکشنبه (20 مهر ماه) از سمت «باب المغاربه» به مسجدالاقصی حمله کردند.

 

این حمله با حمایت نظامیان رژیم صهیونیستی صورت گرفت.

 

پلیس رژیم صهیونیستی از زمان ورود شهرک نشینان از سمت باب المغاربه شرایط کامل را برای حمایت آنان فراهم کرد تا آنان از سمت «باب السلسله» خارج شدند.

 

اداره اوقاف اسلامی قدس گزارش داد: 21 شهرک نشینان در نوبت صبح به مسجدالاقصی حمله کرده و در بخش های مختلف آن گردش کردند.

 

اداره اوقاف اسلامی قدس گفت: 11 عنصر از افسران پلیس و نیروهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی نیز به مصلای «باب الرحمه» شرق مسجدالاقصی حمله کردند.

 

این درحالی است که برای بیست و چهارمین روز متوالی مقامات صهیونیستی شهر قدس را به بهانه ویروس کرونا به طور کامل بسته اند و به آنان سخت می گیرند.

 

صهیونیست ها همچنین مانع حضور اهالی قدس به مسجدالاقصی برای اقامه نماز می شوند.

 

حمله شهرک ‌نشینان یهودی به مسجد الاقصی به امری روزمره تبدیل شده است. رژیم صهیونیستی سعی دارد با این کار زمینه را برای تسلط کامل بر این مسجد و تقسیم زمانی و مکانی آن میان یهودیان و مسلمانان فراهم کند.

 

گفتنی است، صهیونیست در اکتبر سال ۱۹۹۰ میلادی به مسجدالاقصی حمله کرده و منجر به کشته شدن ۱۳ نفر و زخمی شدن بیش از ۲۰۰ نفر شد و لکه ننگی دیگر برای رژیم صهیونیستی در طول تاریخ به ثبت رسید.

 

برنامه جدید برگزاری نماز جماعت در مساجد بیرمنگام به زودی اعلام می شود

 

 

 

 

به نقل از «birminghammail»،مساجد «بیرمنگام» دستورالعمل های جدیدی را برای جلوگیری از شیوع کرونا در میان اعضای جامعه اسلامی و دیگر شهروندان این شهر صادر کردند.

 

در دستورالعمل های صادر شده که مبتنی بر رعایت فاصله اجتماعی است آمده است که رزرو کردن جا قبل از ورود نمازگزاران به مساجد برای آنها الزامی و ضروری است.

 

ساعت های برگزاری نماز در مساجد بیرمنگام در روزها و هفته های آینده اعلام خواهد شد.

 

در جمعه ای که گذشت بیش از چهار هزار نمازگزار در نماز جمعه مسجد مرکزی بیرمنگام شرکت کردند.

 

این در حالی است که مسجد مرکزی بیرمنگام نیز تدابیر شدیدی را برای حمایت از سلامتی نمازگزاران در دوران شیوع کرونا اتخاذ کرده است.

 

اعضای هیئت مدیره مسجد مرکزی بیرمنگام 55 دستگاه ضد عفونی کننده در این مسجد نصب کرده اند.

 

در این مسجد همچنین پوسترهای آگاهی دهنده در مورد ویروس کرونا نصب شده است و افرادی برای انجام دادن نظافت های منظم و ضد عفونی کردن مسجد داوطلب شده اند.

 

اقدامات جدید برای تامین ایمنی نمازگزاران در مقابل ویروس کرونا در اولویت دستور کار مساجد قرار گرفته است.

 

این در حالی است که به گفته مقامات بهداشتی وضو گرفتن مسلمانان به تعداد پنج بار در یک روز خود یکی از راه های تامین ایمنی در مقابل ویروس کرونا است.

 

کد خبر 982384

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha