آثار برتر جشنواره ملی نماز نیایش کرونا و مدافعان سلامت کتاب می شود 

اصغر مکارم گفت: ما سعی داریم با برگزاری جشنواره ملی نماز، نیایش، کرونا و مدافعان به اشاعه فرهنگ معنویات و اخلاقیات در جامعه کمک کنیم و همچنین کتاب و مستندی از آثار برتر با موضوع فداکاری های مدافعان سلامت را چاپ کرده تا برای نسل های آینده ماندگار شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، عصر امروز ۱۵ مهر نشست خبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با محوریت جشنواره ملی نماز، نیایش و کرونا و مدافعان سلامت و با حضور جمعی از اصحاب رسانه در سالن کنفرانس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برگزار شد.

«اصغر مکارم» در این نشست خبری، با بیان این مطلب که در شرایط فعلی، ما در حال اجرای رزمایش مبارزه با کرونا هستیم، گفت: در این رزمایش هر کسی نقشی را ایفا می کند، نقش رهبری در رزمایش مبارزه با کرونا نقشی بی بدیل است و رهنمودهای ایشان چراغ راهی برای ما و مردم است.

رئیس ستاد برگزاری جشنواره ملی نماز، نیایش، کرونا و مدافعان سلامت افزود: رهبری توصیه کردند؛ مردم از دستورالعمل های ستاد ملی مبارزه با کرونا تبعیت کنند و علاوه بر این کادر درمانی که در مبارزه با کرونا از دنیا می روند را شهید اعلام کرده و بر ثبت فداکاری های کادر درمان تاکید کردند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط کنونی ضرورت برگزاری جشنواره ملی نماز، نیایش، کرونا و مدافعان سلامت  احساس شد و یکی از افتخارهای ما این است که دبیرخانه برگزاری این جشنواره ملی را بر عهده داریم.

مکارم بیان کرد: ما سعی داریم با برگزاری این جشنواره به اشاعه فرهنگ معنویات و اخلاقیات در جامعه کمک کنیم و همچنین کتاب و مستندی از آثار برتر با موضوع فداکاری های مدافعان سلامت را تهیه کرده تا این فداکاری ها برای نسل های آینده ماندگار شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ابراز کرد: اکنون لازم است که اصحاب رسانه به تاثیر نیایش، دعا و ارتباط با خداوند در بهبودی بیماران و شکست این بیماری ورود پیدا کرده تا جامعه از نظر معنوی و مذهبی آمادگی پیدا کند که فقط با اراده خداوند است که این ویروس منحوس نابود می شود.

وی اظهار کرد: بیش از ۷ ماه از شروع ویروس کرونا می گذرد اما خاتمه آن قابل پیش بینی نیست آنچه مسلم است حداقل تا یک سال آینده با این بیماری درگیر هستیم.

مکارم تصریح کرد: علی رغم جهانی شدن این بیماری و پیشرفت علم و تکنولوژی اما تاکنون هیچ کشوری نتوانسته است شرایطی را به وجود آورد تا مردم را در مقابل این بیماری ایمن کند.

رئیس ستاد برگزاری جشنواره ملی نماز، نیایش، کرونا و مدافعان سلامت عنوان کرد: بیماری کرونا علم را به زانو در آورد و بزرگترین درس این بیماری این است که بشر در برابر قدرت خداوند ناچیز است پس باید در کنار درمان دارویی، از درمان معنوی نیز بهره برد.

وی تاکید کرد: دعا، نیایش و معنویات از جمله داروهای معنوی است که به روند بهبود بیماران کمک می کند چرا که انسان از طریق برقراری ارتباط با خالق هستی، انرژی کسب کرده و این امر در روند بهبود بیماران تاثیرگذار است.

مکارم ادامه داد: افرادی که با این بیماری درگیر هستند از افراد بدون علامت هستند تا افرادی که با کمک دستگاه تنفسی در آی سی یو بستری اند و متاسفانه اکنون تعدادی بیمار بدحال با سن پائین در مراکز درمانی بستری هستند.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به این که دعا و نیایش و برقراری ارتباط با خداوند به بیمار و اطرافیان آن آرامش و انرژی می دهد، ابراز کرد: ما به عنوان شیعه معتقدیم که مرگ و زندگی دست خداوند است و دارو، تجهیزات درمانی و مراقبت های شدید از بیماران وسیله ای بیش نیست و تاکنون شاهد بوده ایم که تعدادی از بیماران با دعا و نیایش انرژی کسب کرده و بر این بیماری غلبه پیدا کرده اند.

وی اظهار کرد: متاسفانه ۵۰ درصد بیماران کرونایی بستری در آی سی یو های مراکز درمانی به دلیل وخامت اوضاع جسمی دچار مرگ می شوند اما هستند بیمارانی که با نیایش و دعا انرژی گرفته و بر این بیماری غلبه پیدا کرده و اکنون در حال گذران زندگی هستند.

مکارم در خاتمه خاطرنشان کرد: یکی از ضرورت های فعلی جامعه ما برقراری ارتباط بیشتر با خداوند است زیرا انسان از طریق ارتباط با خداوند انرژی کسب می کند و با دریافت این انرژی می تواند در مقابل بیماری ها مقاومت کند.

کد خبر 980404

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha