«علیرحم کریمی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز اظهار کرد: عشایر جامعه مولد و تولیدکننده و نماد بارز اقتصاد مقاومتی هستند و علیرغم تمام محمدودیتها و مشکلات همچنان مشغول تولید بوده و علاوه بر آن مرزبانان و محافظان امنیت نیز به شمار میآیند.
مدیرکل امور عشایر خوزستان ادامه داد: با آغاز فصل پاییز کوچ قشلاقی عشایر نیز آغاز شده که در خوزستان تا اردیبهشت ماه ادامه دارد و جمعا 23 هزار خانوار عشایری در این استان مستقر میشوند.
وی با بیان اینکه به عشایر هم در حین کوچ و هم در زمان استقرار خدماترسانی میشود افزود: بخشهایی از این خدمات را میتوان تامین علوفه، آب شرب، انتقال دام، تامین سوخت فسیلی همانند نفت و گاز و ... برشمرد؛ تامین امنیت تردد عشایر نیز بر عهده نیروی انتظامی و بسیج عشایر است.
کریمی با اشاره به وضعیت شیوع کرونا عنوان کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون همکاری بسیار خوبی با دانشگاه جندی شاپور اهواز داشتیم و پایشهای مختلفی توسط خانههای بهداشت عشایری و اکیپهای سیار انچام میشود.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه ورود و خروج عشایر مصادف با تقویم آموزشی در کشور است، با همکاری مدیریت آموزش عشایر استان مدارس عشایری دایر شده و کلاس درس عشایر برگزار میشود.
مدیرکل امور عشایر خوزستان با بیان اینکه امسال 23 پروژه آبرسانی به مناطق عشایری در دستور کار قرار دارد تصریح کرد: 13 پروژه به ارزش 26 میلیاردتومان تا پایان امسال تکمیل میشود و علاوه بر آن 15 میلیارد تومان مصوبه جدید بوده که 10 پروژه دیگر در حوزه آبرسانی به مناطق عشایر در استان خوزستان اضافه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه 30 دستگاه تانکر آبرسان برای عشایری که تامین آب شرب آنها از طریق شبکه انجام نمیشود تهیه شده است ابراز کرد: امسال با توجه به محدودیتها و مشکلاتی که وجود دارد، نیازمند مساعدت و حمایت بیشتری از سوی سازمان برنامه و بودجه استان برای تامین برخی مایحتاج عشایری هستیم.
کریمی در پایان یاد آور شد: در سال 98 بیش از 46 میلیارد تومان تسهیلات به یکهزار و 800 خانوار عشایری به منظور تولید بیشتر گوشت قرمز داده شده که امیدواریم در سال جاری همین میزان تسهیلات مجددا به خانوادههای عشایری جهت تولید گوشت قرمز و گیاهان دارویی پرداخت شود.
نظر شما