واردات بی رویه؛ مانع فعالیت صنایع کشور

دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز، از رژه کالاهای چینی بر پیکره تولید داخلی به عنوان مسئله ای پراهمیت یاد کرد و گفت: واردات بی رویه کالاهای خارجی از مشکلات پیش روی فعالیت صنایع کشور است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، دبیر اجرایی و مجری طرح‌های آموزشی خانه کارگر تبریز در گردهمایی فعالان جامعه کارگری و بازنشستگان تبریز با اشاره به در پیش بودن برگزاری نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: کارگران و بازنشستگان در راستای حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و صیانت از خون شهدا در این انتخابات حضوری پرشور خواهند داشت تا ضمن نشان دادن وفاداری دوباره خود به نظام مقدس جمهوری اسلامی، نمایندگانی شایسته از بطن جامعه در این کانون تصمیم گیری انتخاب خواهند کرد.

 

کریم صادق زاده در ادامه موضوع هدفمند کردن یارانه‌ها و تبعات ناشی از آن را یکی از مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی در حال حاضر عنوان کرد و افزود: اگر به عدم پرداخت یارانه تولید در بخش صنعت بی توجهی شود و دولت کماکان از اجرای تعهدات خود در این زمینه خودداری کند، بحران صنایع بیشتر از پیش بروز کرده و نه تنها زمینه اشتغال جدیدی فراهم نمی‌شود، بلکه اشتغال موجود هم در شهر صنعتی تبریز با خطر جدی مواجه می شود.

 

دبیر اجرایی خانه کارگر با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی بر اساس قانون هدفمندسازی یارانه‌ها مصوب کرده بود که 30 درصد از منابع حاصل از اجرای این قانون را به بخش تولید اختصاص دهد، اظهار کرد: با این وجود در سال جاری این رقم به 20 درصد کاهش یافته و دولت نه تنها از پرداخت این میزان حتی هم به شکل تسهیلات خودداری کرده است.

 

وی در ادامه موضوع قاچاق و واردات بی رویه کالاهای خارجی را از دیگر مسایل پیش روی فعالیت صنایع کشور عنوان کرد و ادامه داد: در سال‌های اخیر حضور کالاهای ارزان قیمت و در عین حال بی کیفیت سبب شده تا بازار ایران در قبضه صنایع خارجی به ویژه کارخانجات چینی‌ها درآید و هرچه بیشتر زمینه تعطیلی کارگاه های تولیدی را فراهم کند.


صادق زاده از " رژه کالاهای چینی بر پیکره تولید داخلی " به عنوان مسئله ای پراهمیت یاد کرد و گفت: متأسفانه به علت پایین بودن قیمت از این کالاها استقبال می‌شود ولی با وجود آنکه کیفیت چندانی ندارند بر بازار کشور تأثیر گذاشته و متأسفانه مسئولان چه در دولت و چه در مجلس در قبال آن برنامه منسجمی را به کار نگرفته‌اند.


وی با بیان اینکه بازنشستگان و مستمری‌بگیران در صورت عدم توجه به خواسته های منطقی آنان چاره ای جز تجمع در مقابل مجلس شورای اسلامی ندارند، گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید دولت و سازمان تأمین اجتماعی را در قبال تعهدات قانونی خود مکلف کنند چرا که دلیلی برای بی پاسخ ماندن مطالبات قانونی بازنشستگان و مستمری‌بگیران که حتی مورد تایید قانون‌گذاران هم قرار گرفته است وجود ندارد.


صادق زاده با تاکید بر گسترش خدمات دهی سازمان تأمین اجتماعی به کارگران و بازنشستگان و مستمری‌بگیران تصریح کرد: تهیه و تصویب هر طرح و لایحه ای باید بر اساس بند 3 ماده 26 و بند 29 قانون برنامه پنجم توسعه کشور با در نظر گرفتن بار مالی آن انجام شود و قطعاً در ارتباط با مسایل سازمان تامین اجتماعی این موضوع به طور جدی مدنظر قرار گیرد.


صادق زاده در ادامه به موضوع اصلاح قانون کار جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: قانون کار به عنوان یادگار امام راحل و خون پاک شهدا و حاصل تلاش چندین ساله خبرگان جامعه کارگری و صنعتی کشور تدوین شده و اکنون نباید اجازه داده شود این قانون به نفع قشر سرمایه دار حداقل حق و حقوق کارگران نیز از بین برود.


صادق زاده افزود: در شرایطی که رییس جمهور کشورمان از قانون کار به عنوان یک قانون خوب یاد می‌کنند پیش نویس اصلاح 74 ماده از 203 ماده این قانون توسط دولت منتشر می‌شود آنهم با تغییراتی در موادی از قانون کار که کلاً شرایط را برای برخورداری کارگران از حداقل حقوق خود نیز محروم می‌کند.


دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز دربا بیان اینکه کارگران و بازنشستگان برای دفاع از آرمان‌های همچنان آماده جانفشانی در راه ولایت فقیه تحت زعامت مقام معظم رهبری هستند، خاطرنشان کرد: ما کارگران و بازنشستگان بار دیگر این دلبستگی خود را به نظام مقدس جمهوری اسلامی را در انتخابات 12 اسفند مجلس نهم نشان خواهیم داد.


پایان پیام/
 

کد خبر 97893

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha