محمد صادق علمی، رئیس دانشکده علوم قرآنی مشهد، در خصوص برگزاری سومین دوره مسابقات بین المللی قرآن داشجویان مسلمان در مشهد، به خبرنگار شبستان گفت: در این کشور که پس از 1400 سال و اندی انقلابی در انقلابی به نام قرآن و برای اسلام رخ داد، اسلامی که قرآن آن بر اساس قرآن اهل بیت است، دشمنان آن هر نوع اقدامی علیه انقلاب و دین انجام دادند که مهم ترین بخش کارهای آنها، متهم کردن ما به این است که فقط دم از اهل بیت می زنیم و با قرآن کاری نداریم.
وی تصریح کرد: با این شرایط برگزاری مسابقات بین المللی قرآن در کشور ما وام القرا بودن و مرکزیت دینی ما می تواند در رفع شبهات ایجاد شده در افرادی که به قرآنی بودن ما شک دارند کمک بسیار کند که به دنیا خصوصا دنیای اسلام اثبات کنیم به طور عمقی قرآنی هستیم و همه چیز ما این کتاب آسمانی است.
عضو هیئت علمی دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد، افزود: امروز افرادی چون ما که دنبال عمل به قرآن هستیم از طرف بعضی ها متهم می شویم قرآنی نیستم و در مقابل آنهایی که دم از قرآن می زنند، قرآن چاپ می کنند، با سوژه قرار دادن قرائت یا حفظ آن خود را قرآنی معرفی کنند.
علمی، متسابقین را سفیران قرآنی از پایتخت معنوی ایران به کشورهای خود دانست و گفت: خوشبختانه این دوره که در مشهد برگزار می شود بهتر می توانیم از طریق نمایندگان این 40 کشور با برنامه ریزی مناسب و به جا حرف خود را به دنیا منتقل کنیم و بگوییم چقدر دلبسته قرآن هستیم.
رئیس دانشکده علوم قرآنی مشهد، ادامه داد: همچنین می توانیم بگوییم ما اگر عاشق اهل بیت(ع) هستیم آنها را نیز به عنوان مفسران قرآن قبول داریم، همچنین بگوییم شیعه متهم به تحریف قرآن نیست.
وی عنوان کرد: آنها می توانند بیایند ببینند دین واقعی اینجاست، اسلام اقتدار، اسلام محبت، اسلام عدالت، اسلام حقوق بشری، اسلام دانشگاه، و... اینجاست، در و دیوار شهر و کشور ما را ببینند، حرف های ما را بشنوند و شاهد باشند خیلی از حرف هایی که علیه شیعه و دنیای اسلامی گفته می شود باطل است.
علمی، خاطرنشان کرد: قاریان شرکت کننده یا افراد مطرحی در جامعه خود هستند، یا فردا به عنوان فرد مطرح شناخته می شود که مردم حرف او را باور دارند لذا همه این مسائل را می توانیم از این طریق و فرصت پیش آمده به واسطه این سفیران به دنیا عرضه کنیم که این فرصت بسیار ارزشمند و بااهمیت است.
وی با تاکید بر ارائه قرآن به زبان روز اذعان کرد: اگر بتوانیم قرآن را به زبان روز، به عنوان یک پیام پاسخگو، به زبان دانشجو فهم، دانشجوپسند، زیبا و منطقی برای نسل های تحصیل کرده مطرح کنیم به طور یقین دانشجویان ما در دانشگاه به جان خواهند خرید چرا که جوان قلبش پاک، جانش پاک، جویای حقیقت و طالب حق است و کلام حق الهی بر جان آنها خواهد نشست.
عضو هیئت علمی دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد، عنوان کرد: برگزاری همایش ها و نشست های قرآنی با موضوعات دانشجوپسند؛ قرآن و علم، قرآن و عدالت، قرآن و حقوق بشر، قرآن و پژوهش، قرآن و عزت و اقتدار، قران و دانشگاه، قرآن و جوان و امثال این موضوعات که برای جوان خصوصا دانشجو جاذبه دارد از جمله کارهایی است که اگر در دانشگاه ها اجرا شود مفید است.
علمی، ادامه داد: همچنین برگزاری مسابقات مفاهیم، تفاسیر و... به مناسبت های مختلف، برگزاری جلسات و محافل انس با قرآن هفتگی مانند جلسات قرآن محلی در خوابگاه های دانشجویی، دعوت از شخصیت هایی که با روحیات و زبان جوان و دانشجو آشنا هستند، نیز از دیگر کارهایی است که می توان در دانشگاه انجام داد.
پایان پیام/
نظر شما