سید جواد سادات فاطمی، عضو هیئت داوران سومین دوره مسابقات بین المللی قرآن دانشجویان مسلمان، با اشاره به حضور دانشجویان قاری بین المللی در مشهد به خبرنگار شبستان گفت: حضور این دانشجویان در ترسیم چهره صحیح کشور و انتقال فضای واقعی ایران به خارج موثر است؛ افرادی که نخبگان جامعه خود هستند خصوصا دانشجویان و اهالی قرآن در این تصحیح دیدگاه نقش موثرتری ایفا می کنند.
وی افزود: هرگونه افراد ساکن خارج کشور خصوصا دانشجویان قرآن وقتی وارد این فضا شوند و نگاه کنند به دید واقعی و صحیح دست می یابند.
داور اولین دوره این مسابقات، با تاکید بر بالا بردن کیفیت به جای تلاش برای افزایش شرکت کننده ها، اذعان کرد: کیفیت مسابقات را باید بالا ببریم شاید با تعداد کم شرکت کننده ها مواجه شویم به طور مثال به جای 40 یا 50 کشور با 10 الی 15کشور مسابقات را با سطح کیفی برتری برگزار کنیم مفیدتر و با ارزش تر است.
وی با بیان اینکه حضور شرکت کننده های با کیفیت هر چند با تعداد محدود قابل اعتنا و دارای جذابیت است، ادامه داد: سطح دوره های پیشین متوسط بوده و لازم به ذکر است که به طور کل در دنیا 10 کشور است که قاریان برجسته و خوب پرورش می دهد قرائت دیگرقاریان از سطح کیفی قابل توجهی برخوردار نیست.
داور این دوره از مسابقات بین المللی قرآن دانشجویان مسلمان، یادآور شد: البته در بخش حفظ تعداد بیشتری از سطح عالی برخوردار هستند.
سادات فاطمی، از دانشجویان به عنوان قشر نخبه جامعه یاد کرد و تصریح کرد: دانشجویان می توانند به عنوان گروه مرجع به دیگران ارائه طریق کنند از این رو در افزایش آگاهی و بصیرت جامعه نقش موثری دارند.
وی با بیان اینکه انس بیشتر دانشجویان با قرآن افزایش معنویت در جامعه را به دنبال دارد، ادامه داد: با برنامه ریزی صحیح و با بالا بردن کیفیت این مسابقات در دانشجویان احساس علاقه و ایجاد انگیزه شود، برای شرکت افراد تسهیلات ویژه ای قائل شوند تا بیشتر تحت تاثیر این فضا قرار گیرند چرا که هر چه کیفیت بالاتر رود استقبال هم بیشتر می شود.
داور سومین دوره مسابقات بین المللی قرآن دانشجویان مسلمان، گفت: در دانشگاه ها دفاتری به نام کانون قرآن و عترت در این زمینه قرآن فعالیت هایی انجام می دهند اما تنها از سوی افراد مطلع تحرک قابل ملاحظه ای دیده می شود.
به گزارش ستادخبری سومین دوره مسابقات بین المللی قرآن دانشجویان مسلمان، وی با تاکید بر ایجاد انگیزه قرآنی در دانشجویان، خواستار شد: از سوی معاونت ها و دست اندرکاران فرهنگی دانشگاه برنامه ریزی جدی برای دانشجویان صورت گیرد همچنین مسئولان دانشگاه چهره قرآن را با شفافیت کامل به دانشجویان ارائه کنند به طوری که در دانشجو احساس نیاز به قرآن ایجاد شود.
سادات فاطمی، یادآور شد: گاهی در مسابقات خارج از فضای دانشگاه، قشر کمی در جریان آن قرار می گیرد و سایرین اطلاعاتی ندارند و اگر دارند توجه و اعتنایی به آن نمی کنند از این رو نیازمند اطلاع رسانی بیشتر و گسترده تری هستیم.
پایان پیام/
نظر شما