نشست هم اندیشی روحانیون فعال عرصه تبلیغ  در ایرانشهر برگزار شد

نشست هم اندیشی روحانیون فعال عرصه تبلیغ با حضور معاون فرهنگی و تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی در ایرانشهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، «حجت الاسلام جلالی» معاون سازمان تبلیغات اسلامی در نشست هم اندیشی روحانیون فعال عرصه تبلیغ که جمعی از روحانیون فعال عرصه تبلیغی جنوب استان سیستان و بلوچستان حضور داشتند به سخنرانی حول محور ولایت با اشاره به کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن نوشته مقام معظم رهبری(مدظله العالی) پرداخت.

 


معاون فرهنگی و تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی اظهار داشت: کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی از مجموع سلسله جلسات و سخنرانی های مقام معظم رهبری می باشد که در سال 1353 در مسجد امام حسن مجتبی (ع) داشته اند تشکیل شده است که در آن اصول و پایه های فکری اسلام در خلال آیات قرآن را مطرح می کند.

 

حجت الاسلام والمسلمین جلالی در ابتدا به تعریف ولایت پرداخت و اظهار داشت: ولایت به معنای پیوندهای عمیق اسلامی می باشد لذا ولایت تابیده شدن و گره زدن انسان ها به یکدیگر است.


معاون سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه گفت: ما دو نوع ولایت که یکی ولایت الله و دیگری ولایت طاغوت می باشد وهمه نزاع و اختلافات عالم از زمان خلقت انسان تا به امروز بر سر همین دو موضوع است و مهم این می باشد که با به کدام سمت اعتصام پیدا کرده ایم.

 

وی در جمع روحانیون به این موضوع اشاره داشت : اعتصام ما به ولایت الله یا ولایت طاغوت با عمامه حل نمی شود و هرکسی که عمامه به سر داشت به ولایت الله گره نمی خورد و هرکسی هم که عمامه نداشت در ولایت طاغوت در نخواهد آمد پس باید به بسیاری از معیارها توجه داشته باشیم.

 

معاون سازمان تبلیغات در ادامه به گزینه ها و معیارهای ولایت پرداخت و یادآور شد: یکی از مهمترین سوالات عالم این می باشد که ما چگونه بدانیم در ولایت الله هستیم؟ لذا جواب این پرسش در فرمایشات امام رضا (ع) و امام صادق (ع) داده شده است و آن بزرگواران کسانی را در ولایت الله می دانند که اراده اشان نیز در اراده خداوند فانی شده باشد و در راستای اراده پروردگار باشد.

 

در ابتدای این نشست حجت الاسلام والمسلمین بزمانی امام جمعه شهرستان ایرانشهر ضمن عرض خیر مقدم به حضور حجت الاسلام والمسلمین جلالی در منطقه جنوب استان سیستان و بلوجستان، ایرانشهر را جغرافیای فرهنگی استان دانست و اظهار داشت: امروزه در ایرانشهر از شهرها و فرهنگ های مختلفی چه در مذهب شیعه و چه سنی زندگی می کنند و این شهر را به یک ایران کوچک تبدیل کرده اند.

 

امام جمعه ایرانشهر همزیستی مسالمت آمیز در این شهرستان را برجسته دانست و بیان کرد: همزیستی مسالمت آمیز یکی از امتیازات این شهر می باشد و این امر باعث به وجود آمدن وحدت شده که بسیار ارزشمند است.

 

وی در ادامه ضمن بزرگداشت هفته دفاع مقدس شهیدان، جانبازان و ایثارگران را سرمایه های کشور اسلامی دانست و اظهار نمود: اگر ایثارگری‌های شهدا، آزادگان و جانبازان در مقابله با استکبار نبود امروزه اسمی از اسلام و ارزش‌های اسلامی  به زبان نمی آمد.

 

حجت الاسلام والمسلمین بزمانی در پایان به مقایسه وضعیت فرهنگی و تبلیغی شهرستان پرداخت و تصریح کرد: ایرانشهر جوانترین شهر کشور می باشد و وجود فضاهای آموزشی و علمی در این شهر ظرفیت های خوبی را جهت فعالیت های فرهنگی و تبلیغی به وجود آورده است که باید در این زمینه فعالیت های مفیدی صورت گیرد.

 

در پایان این نشست نیز حجت الاسلام والمسلمین میرخانی سرپرست دفتر تبلیغات اسلامی شعبه جنوب شرق کشور به تشریح فعالیت های صورت گرفته دفتر تبلیغات اسلامی در این منطقه از کشور شد و اظهار داشت: وضعیت تبلیغی در منطقه جنوب شرق کشور از بعد وجود نیروی انسانی نسبت به سال های گذشته افزایش داشته و همین امر باعث رونق تبلیغ در این منطقه شده است.


وی یکی از بزرگتریم معظلات جوانان این منطقه را بیکاری و اعتیاد دانست و گفت: امروزه بیکاری جوانان و اعتیاد خیلی از آنها را از سمت برنامه های فرهنگی و منبرهای مساجد جدا ساخته است که این یک معظل بزرگ فرهنگی می باشد.

 

حجت الاسلام والمسلمین میرخانی  با اشاره به مشکلات و آسیب‌های اجتماعی موجود در جامعه، یادآور شد: قطعا نتیجه تقویت حوزه‌های علمیه و طلاب جلوگیری از بسیاری از آسیب‌ها، خصوصا مشکلات اجتماعی می‌شود که این امر هم با برنامه های آموزشی تخصصی ویژه  طلاب و روحانیون منطقه دست یافتنی است.

 

وی در پایان این نشست، تعامل نهادهای فرهنگی را برای رفع برخی از مشکلات طلاب خواستار شد و گفت:امروزه تعامل و همفکری نهادهای حوزوی می تواند حلال بسیاری از مشکلات و معظلات طلاب باشد.
لازم به ذکر است در پایان این نشست روحانیون و طلاب به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.

کد خبر 977315

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha